Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joe je bubeníkem populární americké rockové skupiny, která hraje v Moskvě ruskému premiérovi. Když na koncert proniknou teroristé, situace se rázem vyhrotí. Všichni jsou bezradní, ale naštěstí je Joe bývalý mariňák... a ví si rady za všech okolností. Drsná akce, která nešetří nikoho, se rozjíždí na plné obrátky! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Recenze (87)

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[6/10] Mám rád takéto akčné filmy kde je hlavný hrdina uzavretý v určitom priestore, takže mi tento film celkom sadol. Dolph Lundgren ako režisér, scenárista, hlavná úloha - Výsledok je lepší než som čakal. Je to dosť dobrý akčný film s rutijným dejom, dobrými záporakmi a akciou ktorá je celkom dobrá Film si držal po celý čas slušné tempo a bavil ma. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Oproti filmu Direct Contact, ktorý bol tak zlý až bol zábavný, je tento film len nudne zlý. Prestreliek je v druhej polovici filmu relatívne dosť, ale sú úboho natočené. Kamera sa trasie hore dole a zároveň neustále pohybuje do strán. Proste sa na to nepríjemne pozerá jak vo filmoch od packala megatona. Lundgren je síce snaživý, ale ako režisér nemá vôbec talent. Jediné čím zaujme, je miera brutality na ktorú Lundgren vsadil všetko. Takže sa dočkáme riadne čvachtavých zásahov a brutálnych podrezaní nepriateľa. Príbeh je milióta variácia na Die Hard koncept. Vzhľadom na rozpočet film nevyzerá zle a amatérsky ako je zvykom v DTV filmoch z roku 2020, ale akcia je stereotypná nuda. pobehuje sa po chodbách a občas nastane neprehľadná prestrelka. Lundgrenova postava je dosť nesympatická, záporák smiešny a vedľajsie postavy nezaujímavé. Jednoducho film sklamal po každej stránke a nebavil ma ani na druhý pokus. Mal som veriť svojmu komentáru, že je to strata času. 2/10. ()

Reklama

Satan 

všechny recenze uživatele

Tomuhle se říká autorský film! Lundgrenovi bohužel narozdíl od Slye chybí jedna podstatná věc: prachy. Herecký ansámbl tu je masem na porážku, efekty jsou protažený Photoshopem a celý film má odér brakové Smrtonosné pasti. Lundgren jako herec jednoho výrazu ani ty hlášky nesolí pořádně, i když občasné kopnutí do hudebního průmyslu je hodně fajn. Dvě hvězdičky za to, že palička prošla hlavou a krk kytary břichem. Po dlouhé době film, u kterého jsem se od srdce bavil ve všech možných směrech. I těch negativních. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// +je to solidní akční masakr, Dolph Lundgren je akční jak za starých časů, docela zajímavá zápletka, atmosféra podobná jako z Přepadění v pacificu nebo Smrtonosná past 1 -přesto se dějově nejedná o nic originálního, navíc bych některé momenty natočil jinak/// Zemřít je snadné patří k tomu lepšímu co nám akční hrdinové 80tých a 90tých let nabízí. Osobně se těším na každý jejich film a když je tak kvalitní a zajímavý jako tento, mám radost dvojnásobnou. Konkrétně Lundgren se poslední dobou snaží vrátit do první ligy a docela se mu to daří./// Celkem 68%/// ()

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Takže, ten otřesný hudební sponzoring bych v největší nouzi ještě snesl, ale vědět, co mě čeká potom, tak... Jenže je zde ještě něco horšího, než rockující Dolph. A to logika. A neodpustím si pár příkladů a nebojte, nepůjde o spoilery. Ono z toho, co jsem viděl žádný spoiler udělat nejde... Takže, holčina drží poprvé v životě bouchačku a troufne si střílet po padouchovi, který instinktivně použije jako štít 7-mi letého piškota. Další a už teda fakt brutální úlet je, kdy speciální ruské komando zastřelí civilistku, ovšem nutno dodat, těžce ozbrojenou minidiskem. Ikdyž je fakt, že jsou zde hudební nástroje opravdu smrtící... :-) 10% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (5)

  • Dolph Lundgren je stejně jako ve filmu i ve skutečném životě profesionální bubeník. (slatkac)
  • Starší dceru ruského prezidenta Annu ve filmu ztvárnila Ida Lundgren, dcera Dolpha Lundgrena. (korbitch22)

Reklama

Reklama