Reklama

Reklama

VOD (1)

Připojte se k akční jízdě/seznamte se s komandem tří nejkrásnějších žen, jaké jste kdy ve filmu viděli! Hel, Trixie a Camero jsou opravdové sexbomby, které vedle svých vnadných křivek ovládají také všechny typy zbraní a pěstní souboje. Společně hledají v poušti diamanty v hodnotě 200 milionů dolarů, aby mohly začít své životy od začátku. Jednoduchý plán se ale zkomplikuje, když se proti nim postaví největší lotři místního podsvětí. Nenechte si ujít tuto atraktivní podívanou plnou skvělých comicsových triků a zběsile nádherných žen! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (428)

movie 

všechny recenze uživatele

BITCH SLAP je určitě jedna z divnějších (a zároveň celkem originálních) věcí, kterou jsem kdy mohl vidět. Hodně úchylná a nezřízená pocta tvorbě Russe Mayera, u které je pochopitelně nutné se trochu odpoutat a nic moc neřešit (což bych v tomto případě skutečně vůbec nedoporučoval). Thumbs up za minirole Kevina Sorba (HERKULES) a Lucy Lawless (XENA), tomu říkám promyšlený casting. #420 ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Z projektu propagovaného jako prvoplánová braková podívaná se vyklubalo sofistikované dílo, které představuje vrchol filmové kategorie girls with guns, a to především z genderového hlediska. V předchozích filmech byly silné ženy buďto mstící se oběti, které k aktivitě vyprovokovalo na nich spáchané násilí, či sebevědomé ženy s vlastními ambicemi v mužském světě, které ovšem byly na mužích do určité míry závislé kvůli své heterosexuální orientaci či touze po rodině. Tentokrát jsou hrdinkami tři lesby, které navíc nemají ani pomyšlení na jakoukoli podobu rodinného života, který by je přibližoval tradiční společnosti. Film ovšem zachází ještě dál a důmyslně podvrací i samotnou fetišizaci silných žen na plátně (k jejíž historii se obrací v úvodních titulcích). Sekvenci, kde se trojice vnadně oděných hrdinek s vypasovanými dekolty polévá ve zpomalených záběrech kýbly vody, sice na první pohled vypadá jako vrchol přímočarosti, ale při tom je to zásadní scéna filmu. Hrdinky si totiž jsou plně vědomé, jak jejich vodní hrátky vyznívají, ale díky své orientaci si to samy užívají. Zatímco jinde (např. playmate videa či libovolný díl "Pobřežní hlídky") by se takto ženy předváděly publiku a jejich pózování by ve vyprávění nemělo žádnou logiku, či by bylo ozřejměno pohledem muže, tentokrát je díky vzájemnému aktivnímu laškování žen divák odsunut do pozice pasivního přihlížejícího, který je z hrátek vyčleněn. Vrcholem filmu pak jsou závěrečné titulky podložené záběry natřásajících se ženských těl v negližé zarámovaných od krku dolů. Tato objektivizace ženských těl je na samém konci rozmetána tím, že se dívka skloní a tím se do kamery se sadistickým pohledem (zdůrazněným hororvě stylizovanými výpadky filmového materiálu) podívá hlavní manipulátorská postava filmu, která se vyžívá ve vodění druhých za nos. Jako by hypnotizér zatleskal ve chvíli, kdy svou oběť uvedl do krajně trapné situace a nechal ji v plném vědomí vychutnat její potupu. Je krajně absurdní, že řada lidí tento snímek považuje za chlapskou podívanou. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Objektivně? Tak 1-2 hvězdy, víc ne, protože to je děsná sračka bez příběhu, s neskutečně stupidníma dialogama a o zvratech ani nemluvě, navíc hudba celkem děsná a herecký výkony vesměs neexistujou a tohle hodnocení platí, i když vezmu, že to je celý natočený s velkou nadsázkou a vlastně bych i řek, že to je takhle sračkoidně natočený schválně, jenže ta stupidita vlastně začne pořádně bavit až někdy ke konci, což je docela pozdě. Jenomže, jak já mám dát špatný hodnocení filmu, kde se sešli a reinkarnovali seriálový legendy Herkul jako tajnej agent, Iolaus, jako starej prasák s tygříma spodkama a Xena a ta její pomocnice s tyčí jako jeptišky a to i přesto, že tu jsou více méně asi jen 40 vteřin každej, až na Iolaa? A jak já si to můžu dovolit špatně hodnotit, když je tu víc záběrů na kozy a perfektní těla hlavní trojky žen než na obličeje? To prostě nejde, bych pak nemohl s čistým svědomím vylézt na veřejnost a podívat se Ricku Jacobsonovi do očí. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A sakra. Nechal jsem se neuvěřitelným způsobem napálit. Film který si rhaje na grindhouse. Spolu se sexy herečkama. Spolu s představitelkou Xeny,Grabrielly a Herkula. S parádním názvem Bitch slap. Čekal jsem naprostou kravinu u který se budu maximálně bavit. Ale opak je pravdou film je zbytečně dlouhej a takovej.....Prostě o ničem, ty flashbacky mě naprosto sraly, stejně jako to že tu není žádná pořádná akce. Je tu sice sem tam krev ale o akci bych nezavadil. Tak jsem se těšil a takové zklamání. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Název filmu mluví za vše!! Jestli máš rád Kozy a Krev, tak tohle je to pravý pro TEBE!! Začíná to jako levný Porno Film Končí,však jako Akční Masakr Ala Tarantino Style! Ve filmu jsou skvělé Cat Fighty, Lesbické scény, Štavnaté, Kozaté Antihrdinky a na závěr přijde i sám Herkules! Nebýt tak přehnaného digitálního Konce dám i za 4*. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokacích Palmdale a Los Angeles. (Terva)
  • Rawhide si ve filmu zahrála Zöe Bell, která měla také na starost koordinaci kaskadérů a kaskadérek. (Terva)
  • Camero (America Olivo) má celý film špinavě blond vlasy, jen v závěru filmu, kdy chce všechno podpálit, má vlasy černé. Tento záběr se totiž točil až o dva měsíce po dokončení původního natáčení. Herečka v té době už měla jinou barvu vlasů, protože natáčela jiný snímek. (Terva)

Reklama

Reklama