Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajný dôstojník Daniel Harding (DEAN CAIN) je vynikajúcim členom psej policajnej jednotky K-9. Jeho partnerom a najlepším kamarátom je Ace, policajný pes. Keď Acea obvinia, že brutálne zaútočil na podozrivého, Hardingovi príliš horliví nadriadení rozhodnú, že psa treba utratiť. Ich rozhodnutie nahnevá Hardingovu trinásťročnú dcéru Julie (BRITT McKILLIPOVÁ), ktorá jediná verí, že Ace je nevinný, a rozhodne sa ho zachrániť. Zároveň chce tak dosiahnuť, aby sa večne zaneprázdnený začal venovať aj rodine. Podarí sa jej to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

fcreading 

všechny recenze uživatele

Rodinny pribeh ničím neprekvapuje ale ani taktiež nenudí zahral si tu aj Dean Cain alias Superman. Ten pes mi prišiel dosť dobrý. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Dokonale nezvládnuté citové vydieranie smiešnych postáv a ich extra-ťažkého osudu. Ťažký kaliber i pre všetkých milovníkov domácich miláčikov. Skrátka typický príklad zlého filmu televíznych ambícií. ()

winetach 

všechny recenze uživatele

Pekný rodinný príbeh o kanadskom Rexovi, ktorý ničím neprekvapí ale ani neurazí. (Seriálový Superman v úlohe starostlivého otca, celkom sranda) ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Rodinný film o policejním psovi a jeho rodině. Velice příjemné pokoukání na inverzní nedělní odpoledne. Neříkám, že to byla nějaká úžasná detektivka, ale to jsem od toho ani nečekal. Ale jako rodinný film mne to nezklamalo, i když je to asi určeno spíše divákům tak okolo 11-13 let. I přesto mne to pobavilo. Krásný pes, krásní herci, pozitivní příběh s dobrým koncem... co víc si přát? Asi bych dal normálně 50%, ale za toho krásného ovčouna, kteří se už dnes alespoň u nás skoro nevidí dávám 4*. Víc takových filmů... jo, a víc filmů ve slovenštině, ani jsem si neuvědomil, že je to slovensky, dokud jsem si to nepustil znovu, protože jsem nemohl najít tady profil filmu :-) ()

Reklama

Reklama