Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ralf je profesionální ostřelovač, François naopak hodlá skoncovat se životem sám. Osud je svede dohromady v hotelu v Nice a od té chvíle začne mela. V hlavních rolích francouzské komedie uvidíme Richarda Berryho a Patricka Timsita.  Když se setká nekompromisní nájemný zabiják s nesmělým ztroskotancem, který se snaží spáchat sebevraždu, může to na první pohled vypadat, jako snadná práce. Opak je však pravdou, protože Ralf Milan (Richard Berry) má zacíleno na někoho jiného a François Pignon (Patrick Timsit) mu jeho poslání zrovna neusnadňuje. Při neúspěšném pokusu o oběšení totiž François, jehož opustila žena, propadne stropem k zabijákovi, který se chystá zavraždit klíčového svědka v korupčním procesu. Mezi čtyřmi stěnami hotelového pokoje v Nice se tak rozehrává nejen zápas o splnění jedné náročné vražedné zakázky. O život půjde možná každému, kdo se ocitne v blízkosti této nesourodé dvojice. Režie francouzské komedie se ujal Francis Weber. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

patrikus

patrikus (hodnocení, recenze)

Vždyť je to naprosto dokonalé, jaktože to má jen přes padesát procent. Všechna zpracování to jen potvrzují a Veber i na své stáří umí točit neunavené, akční a vtipné filmy, které mají spád. Takže já chci za pár let dalšího PIGNONA !!!

siloalampa

siloalampa (hodnocení, recenze)

Nechápem to nízke hodnotenie... Naozaj nadpriemerná francúzska komédia, trošku mi to pripomenulo "Nalevo od výtahu" s Pierrom Richardom...Ľudia to tu hádžu do smetí, zatracujú herecké výkony...Prečo?

bloom

bloom (hodnocení, recenze)

Eraserhead: Původně to taky divadelní hra byla. No jsem zvědavý jak bude vypadat už její třetí zpracování (po Molinarově Dotěrném chlapovi a Kamaráde, kamaráde Billyho Wildera) samotným autorem.

Reklama

Reklama