Reklama

Reklama

Snímek Cvokař představuje pestrou mozaiku hollywoodských postaviček: všechny tápou, všechny v tom velkém a zkaženém Městě andělů zkouší najít pravdu. Neurotický agent trpící obsedantně-kompulzivní poruchou, puberťačka neschopná vyrovnat se s matčinou smrtí a posedlá sledováním filmů, obstarožní herečka se svým nešťastným manželstvím i snaživý, ale Hollywoodem opomíjený mladý spisovatel... všichni mají jedno společné: psychiatra Henryho Cartera. Ironií osudu je, že Carter, na kterého se všichni s důvěrou obracejí, je z nich asi nejbezradnější. Tento prominentní cvokař s hvězdnou klientelou se ve skutečnosti není schopen vzpamatovat z nedávné osobní ztráty. Dny tráví pokuřováním trávy a přestává dbát na svůj zevnějšek. A co hůř - ztrácí veškerou dřívější víru ve svou schopnost pomoci pacientům. Střídavě tragický a škodolibě komický film Cvokař podává svědectví o síle mezilidských pout a připomíná, že nikdo z nás nemůže být sám. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Vynikající Kevin Spacey, který dělá z jinak dost průměrného příběhu příjemnou podívanou. Jonas Pate vsadil na přitažlivé prostředí drogami prošpikovaného Hollywoodu, atraktivní povolání psychiatra a hlavně se rozhodl vytěžit co nejvíc z všemožných lidských utrpení - doslova je vyždímat. I když je to všechno samo o sobě hrozně laciné a podbízivé, jako celek to na mě celkem zafungovalo. Slza stékající po Spaceyho tváři (a kruzích pod očima) mě prostě chladnou nenechala. Dávám 4 s tím, že tohle musím po nějakém čase zkouknout určitě ještě jednou. ____Po druhém zhlédnutí jdu o hvězdu dolů. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Příjemně depresivní černé pohuleníčko na téma lehce humorné sociální drama o několika patrech……..možná s ukrytou hlubokou myšlenkou. Několik povedených scenáristických nápadů, několik slušně zahraných postav, několik podmanivých momentů a také několik hluchým minut…..zajímavé, ale místy nefunkční - lepší dvě nebo horší tři hvězdičky. ()

Reklama

PetGriDus 

všechny recenze uživatele

Nevadilo mi volnější tempo, které je tu ve většině komentářích vyčítáno. Nemá to sice drive jako Americká krása, ale rozhodně bych to neoznačil za propadák. Kevin Spacey podává hodně dobrý výkon. Škoda trochu konce. Pobavilo mě v jednom komentáři zde spojení slov psychotický psychiatr, protože komentující zjevně neví, co to slovo psychotický znamená. I přes volnější tempo pohodový film, co stojí za vaši pozornost. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Ako sa vyhrabať zo sračiek a nájsť stratenú chuť do života. Klasický feel-good americký film, ktorý mi sadol ako uliaty. Zostal mi po ňom dobrý pocit a to sa počíta. Koniec mi prišiel síce priveľmi rýchly, odbytý a nepravdepodobný, ale čo už. Herci všetci veľmi dobrý, okrem Spaceyho ktorý bol vynikajúci. To predovšetkým kvôli nemu sa oplatí film pozrieť a len kvôli nemu dávam také vysoké hodnotenie. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Extremne neoriginalni a nudne drama ze sveta Hollywoodu, kterych zde uz bylo milion. Hraje si to na neco vic, snazi se to napodobit uspech podobnych, v minulosti uspesnych kousku, ale naprosto bez sance. Chybi tomu skoro vsechno, mozna az na plejadu zasadnich hercu, kteri jsou zde ale naprosto zbytecne plytvani. Dokonce ani zhuleny Kevin Spacey v kombinaci s nadrzenym Robinem Williamsem tuhle bidu nezachrani. 2/10 ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Film měl nesoutěžní premiéru na filmovém festivalu Sundance 2009. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama