Reklama

Reklama

Tara a její svět

(seriál)
  • USA United States of Tara
USA, (2009–2011), 16 h 13 min (Minutáž: 23–29 min)

Tvůrci:

Diablo Cody

Hrají:

Toni Collette, John Corbett, Rosemarie DeWitt, Keir Gilchrist, Brie Larson, Michael Hitchcock, Nate Corddry, Eddie Izzard, Andrew Lawrence, Valerie Mahaffey (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(36)

Americký komediální seriál z pera scenáristky Diablo Codyové, držitelky Oscara za scénář k filmu Juno, představuje Toni Colletteovou v roli umělkyně Tary Gregsonové, která trpí disociační poruchou identity. Když je ve stresu, proměňuje se ve tři jiné osobnosti. Naštěstí jsou jí oporou trpělivý manžel Max i dospívající dcera a syn.  Americký komediální seriál představuje Toni Colletteovou v roli matky a manželky Tary Gregsonové, která trpí disociační poruchou identity. Znamená to, že když je ve stresu, proměňuje se v jiné osobnosti. Tara, která se živí nástěnnými malbami, se rozhodne, že přeruší léčbu, aby odhalila skutečnou příčinu své poruchy, takže alternativní osobnosti se objevují zcela nečekaně: nevázaná, popudlivá a flirtující puberťačka „T“, staromódní žena v domácnosti „Alice“ a hlučný vietnamský veterán „Buck“, který rád popíjí pivo. Taře naštěstí skýtá oporu její klidný a vyrovnaný manžel Max (John Corbett), a také dospívající dcera Kate (Brie Larsonová), která ovšem má i své problémy, a dobrosrdečný syn Marshall (Keir Gilchris), jenž je gay. Zato její sestra Charmaine (Rosemarie DeWittová) o Tařině poruše často pochybuje.

1. série:

Epizoda 2:
Když se v domě sejdou „T“ a „Buck“, následný úklid není nikdy snadný. Kate je frustrovaná matčinou snahou, aby si spolu sedly „na kus řeči“ a Marshallovi zase vadí nabízená pomoc s problémy ve škole. Tara, která má pocit, že jako matka selhala, je obrací ke své třetí osobnosti „Alici“, což je žena v domácnosti z 50. let, jež dokáže vyřešit každou spornou záležitost.

Epizoda 3:
Tara a Max mají sexuální problémy a žena se obává, aby se manžel nezajímal víc o její proměny než o ni. Poté, co ji její terapeut dr. Ocean uklidní, si Tara naplánuje „sexuální rande“ s Maxem, aby ho získala zpátky. Sestra Charmaine jí doporučí, aby se sešla s její šéfkou Tiffany kvůli případnému pracovnímu projektu. Ale jak se Tara připravuje na rande s Maxem, stres je příliš velký a ona se promění v „Bucka“. Té noci „Buck“ uděluje rady ženám a Max skončí v mužském spojení se svou vlastní ženou.

Epizoda 4:
Tara se cítí skvěle, jak už se dlouho necítila. Líbí se jí nástěnná malba, na níž pracuje, a cítí, že v Tiffany našla novou přítelkyni. Ten večer, kdy si obě spolu s Charmaine vyjdou na drink, se Tiffany rozhodne, že chce poznat jednu z Tařiných proměn. Jenže to špatně dopadne. Když se Tiffany ráno probudí, ke svému zděšení zjistí, že nástěnná malba je zničená a podezřelou je Tara.

Epizoda 5:
Tara se promění v „T“ a vystartuje v autě. Max a Charmaine ji pronásledují a poskytnou tím skvělou příležitost Marshallovi, aby uspořádal party a mohl být nablízku svému miláčkovi Jasonovi. Když se Charmaine, Max a „T“ vrátí domů, zjistí, že bouřlivá party pokračuje - a randál lze zlikvidovat různými způsoby.

Epizoda 6:
Rodina se dozvídá, že Tařini rodiče Bev (Pamela Reedová) a Frank (Fred Ward) přijedou na návštěvu, aby oslavili narozeniny Charmaine. Ale když se Frank obrátí na Maxe s tím, že by děti měly žít u nich, Max udělá všechno pro to, aby Taru uchránil před další proměnou. Na večerní party se však Tara dozví o plánu rodičů a je dotčena, že si o ní myslí, že je neschopná matka. Skryje však své pocity a zůstane klidná. Nicméně později v noci, když se Max probudí, zjistí něco, co všechno změní.

Epizoda 7:
Charmaine se rozhodla, že si nechá předělat prsa a požádá Taru, aby jí hlídala dům, než se vrátí. Kate dá Marshallovi radu, aby se víc snažil, pokud chce Jasona získat. Když se Charmaine probudí po operaci, s překvapením zjistí, že u postele sedí „Buck“, nikoliv Tara. A zatímco se o ni stará, Charmaine si ho začne cenit jako nikdy dřív.

Epizoda 8:
Max má plné ruce práce, zatímco „Alice“ zase není doma. Marshall má obavy, že Jasonův otec ví o jeho vztahu k Jasonovi. Chlapci se platonicky sbližují a Max se rozhodne, že se vyspí s „Alicí“, i když postrádá svou ženu.

Epizoda 9:
Kate a Tara si potřebují trochu odpočinout od skutečného života a proto se vydají na improvizovaný výlet. Max využije času, kdy je Tara pryč, a začne pátrat v její minulosti. Večer se Tara a Kate dostanou do sporu, což způsobí proměnu Tary v „T“. „T“ pak zamíří do nejbližšího tetovacího salonu a Kate se ji snaží zadržet, než udělá chybu, která se nedá napravit.

Epizoda 10:
Dr. Ocean nečekaně ukončí léčbu, což Taru uvrhne do totálního rozkladu. Když se vrátí domů z lázní, věci se začnou rozmotávat, ale jedna z Tařiných proměn zradí Marshalla způsobem, který by rodinu mohl navždy zničit.

Epizoda 11:
Tara se rozhodne, že se zapíše do léčebného zařízení specializovaného na disociační poruchy. Tam se setká s novým charismatickým lékařem dr. Holdenem, který ji nutí, aby vyvolala z paměti své zasuté vzpomínky. Max je ve střehu, a zatímco Tara se usilovně snaží ponořit se do své minulosti, její proměny vzdorují, aby pravda vyšla najevo. Max zjišťuje, že bude muset být silnější než dřív, aby své ženě pomohl udělat další krok k uzdravení.

Epizoda 12:
S pomocí Maxe a dr. Holdena se Tara setkává tváří v tvář s důležitými osobami ze své minulosti a ačkoliv jsou to setkání těžká, Taře přinesou pocit smíření a sdílnosti. Marshall se konečně s mámou udobří a poskytne jí oporu. Rodina, která je znovu pospolu poprvé od chvíle co Tara nastoupila do léčebny, se rozhodne, že zajdou na bowling jak bývalo zvykem. Když se tak Tara rozhlíží po své rodině, zjišťuje, že není tím, čím je, navzdory svým proměnám, ale kvůli nim.

2. série:

Epizoda 1:
Druhá řada seriálu začíná poté, co soused Gregsonových spáchá sebevraždu a rodina dostane na starost dům. Tara, která má nyní pár měsíců pokoj od disociační poruchy identity, se rozhodne, že s Maxovou pomocí naváže nová přátelství. Marshall se snaží zapadnout ve škole, zatímco Kate si najde novou práci. A Nick (Matthew Del Negro) se vytasí s otázkami na Charmaine.

Epizoda 2:
Tara zjišťuje, že její alternativní osobnosti jsou zpět, ale před rodinou to tají. Charmaine, která nastoupila do nového zaměstnání, požádá Taru, zda by se k nim mohla přistěhovat. Max se rozhodne, že koupí sousedův dům, Kate se setkává s tajemnou Lyndou (Viola Davis), zatímco Marshall si začne nový vztah… s dívkou!

Epizoda 3:
Rodina se dozvídá pravdu - Tařiny alternativní osobnosti se vrátily. Akce „Bucka“ mají vážné následky, díky nimž se u Maxe projeví jeho nová stránka. Neil (Patton Oswalt) se dozví o zasnoubení Charmaine. Marshall a Courtney (Zosia Mametová) to spolu zkusí, když se Kate sblíží s Lyndou (Viola Davisová).

Epizoda 4:
Tara se vydá hledat nového terapeuta a Max se snaží smířit se s „Buckovou“ pletkou. Marshall a Courtney (Zosia Mametová) posunou svůj vztah na vyšší úroveň. Tara a Max neschvalují Katino přátelství s Lyndou (Viola Davisová). Charmaine sdělí rodině velké novinky. A zrodí se nová alternativní osobnost.

Epizoda 5:
Maxův výbuch násilí se vrací a pronásleduje ho. Tara zjišťuje, že je nyní schopna uvědomit si, co její nejnovější alternativní osobnost „Shoshana“ dělá. Katino hudební video má úspěch na internetu. Marshall se rozhodne, že se musí s Courtney rozejít. Doktor sdělí Charmaine překvapující novinku o jejím těhotenství.

Epizoda 6:
Když se přes Overland Park přežene tornádo, Gregsonovi jsou nuceni hledat útočiště ve sklepě. Objeví se „Shoshana“ (nejnovější alternativní osobnost Tary) a uspořádá skupinovou terapii, při níž jsou odhalena temná rodinná tajemství.

Epizoda 7:
Hrozící návštěva sociálky vyvolává v Maxovi zmatek. Tara se plete do dceřina přátelství s Lyndou. Courtney tlačí Marshalla do kouta. Neil (Patton Oswalt) odhalí Charmanino velké tajemství.

Epizoda 8:
Tara, která se s Lyndou připravuje na uměleckou show, se nikdy necítila lépe. Kate se pouští do nového kontroverzního podniku, zatímco Marshall se sbližuje se svým kamarádem Lionelem (Michael Willett). Max udělá rozhodnutí, které všechno změní. Charmaine se snaží udržet rovnováhu mezi Nickem (Matthew Del Negro) a Neilem.

Epizoda 9:
Tara doufá, že její nejnovější umělecký projekt rodinu opětovně spojí. Max pracuje na rozchodu s Pammy (Joey Lauren Adamsová). Kate začíná kout pikle s novým chlapíkem, s nímž se seznámila online. Marshall se dozví špatné zprávy o Tedovi (Michael Hitchcock) a Hanym (Sammy Sheik). Nick (Matthew Del Negro) požádá Charmaine, aby provedla drastická opatření vůči Neilovi.

Epizoda 10:
Max zpřístupní dům kvůli nově dokončené přeměně. Tara a Charmaine se ptají matky na Tařiny dětské paměti. Marshall a Lionel (Michael Willett) se vydají na cestu. Katin nový přítel si dělá starosti ohledně věkového rozdílu. Objeví se „Alice“ a pro všechny je to jako bombový útok.

Epizoda 11:
Tara a Charmaine jdou navštívit ženu z Tařiných pamětí. Kate se snaží změnit kvůli Zachovi (Seth Gabel). Marshall začíná cítit lásku k Lionelovi (Michael Willett). Neil odjíždí z města a objeví se nová osobnost.

Epizoda 12:
Charmaine a Neil mají svatbu. Tara konfrontuje rodiče se svým dětstvím a vyjeví se dlouho skrývaná tajemství. Kate a Marshall náhodou objeví kousek skládačky, která by mohla vše vyšinout z kolejí.

3. série:

Epizoda 1:
Tara se rozhodne získat posledních několik kreditů, které ji dělí od vysokoškolského titulu. Max má obavy, aby Tařin stres nevyvolal jednu z jejích dalších osobností. Kate si plánuje budoucnost, Charmaine je těhotná, ale stále odmítá usadit se s Neilem. Marshall s Lionelem koupí videokameru, aby mohli dokumentovat dění ve škole. (HBO Europe)

(více)

Recenze (26)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Meet the Gregsons. Zase jednou Showtimovka, co se mi přesně trefila do vkusu a nálady. Taková malá, nenápadná, obyčejně se tvářící dramedy o každodenním životě, v jejímž středu stojí Tara Gregson. Sympatická umělkyně, milující manželka a matka dvou dětí, a jen tak mimochodem taky hostitelka několika dalších osobností. Ať se snaží, jak chce, občas nad ní kontrolu převezme nezvladatelná puberťačka T., ženy balící a jak dlaždič mluvící motorkář Buck, nebo komplikované delikatesy vařící domácí puťka Alice. To jaksi nevyhnutelně způsobuje problémy, ať už v manželství (i když je Max ten nejsprávnější chlap, i tak má jenom jedny nervy), se sestrou Charmaine (která je zahořklá, protože Taře její poruchu, která vždycky zastínila všechny její problémy, tak docela nevěří) i s dětmi (dcera Kate by ráda rychle vypadla, a i teen gay syn Marshall si kvůli Taře projde svým). Předesílám, že nemám tušení, jak moc reálně USoT zobrazuje disociativní poruchu identity, kterou hlavní hrdinka trpí, ale je mi to jedno, důležité je, že se u seriálu výborně bavím. Má smysl pro humor, cit pro vztahy, fantastický cast (Toni Collette je ve všech inkarnacích DOKONALÁ, John Corbett těžkej sympaťák, Keir Gilchrist talent, co by jeden pohledal) a spoustu nápadů (oceňuju, že diskutabilně nejnormálnější postava seriálu Kate má občas ty nejtrhlejší zápletky (dort/balónky), škoda, že konec přišel tak brzy, tuhle jízdu jsem si totiž zamiloval. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

První pozitivní pocity, které mi Tara přihrála, patřily do oblasti těžké nostalgie. Náramně se mi totiž zastesklo po časech přibližně jednu dekádu zpátky, kdy stanice Showtime zásobovala diváky jednou kvalitní dramedy za druhou a u všech, které jsem zkusil, jsem zůstal přikován až do konce, ať už se kvalita časem rozmělnila jak chtěla. Snad proto tolik nebolí, že právě dílku Diablo Cody dopřála jen tři sezóny. Všechny jsou totiž od začátku do konce nabité vtipem, emocemi a v první řadě dokonalými hereckými výkony. Musím se vlastně smát tomu, že jsem ještě nedávno považoval herecký projev Toni Collette za protivný, protože její Tara, se všemi svými "altery", patří mezi nejlepší podívané, jaké jsem kdy nejen v televizní oblasti viděl. Jednotlivá přepnutí na Bucka, T nebo Alice jsou až dech vyrážejícími přehlídkami nejjemnějších změn obličejových svalů a tím pádem i zdánlivě nevyčerpatelnou studnicí zábavy. O pozici nejoblíbenější postavy ale soupeřili jiní, ať už emocionální Marshall, nesnesitelná (a přitom zcela neodolatelná) Charmaine i adept na nejlepšího seriálového tátu Max. Přesto jim všem vypálila rybník roztomilá, rozmazlená, dorty rozsedávající a kariérní směr často měnící teenagerka Kate, která otevřela svojí představitelce Brie Larson cestu ke slávě (a o pár let později i k Oscarovi). Gregsonovi jsou zkrátka rodina, se kterou jsem měl pocit, že opravdu žiju, ať už se jednalo o seznámení s nimi v prvním, prohloubení vztahu i zkoumání možností ve druhém, nebo o strach o osud všech zúčastněných ve třetím roce. Už týden po zhlédnutí finále na ně vzpomínám s pohnutím a moc mě mrzí, že i sedm let po odvysílání posledního dílu má parta z Kansasu pořád tak zanedbatelné množství (navíc ještě v průměru až smutně nízko) hodnotících. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Nevyužitý potenciál je asi nejhorší věc, kterou může jakýkoli seriál udělat. Na poli celovečerního filmu se dá čekat, že všechny motivy nejsou proprány, ale u seriálu počítáme s přesným opakem. Tara prostě měla nabídnout maličko víc... ()

mysicka 

všechny recenze uživatele

mám za sebou první (a zároveň nejspíš poslední) tři díly a musim konstatovat, ač toni nádherná a skvělá, modrá je dobrá a nevsadila bych zlámaný groš, že to ještě někdy vytáhne do met červených.. ()

k212 

všechny recenze uživatele

One-woman-show Toni Collette v roli disociativní pubiny/stepfordky/burana/Tary. Bohužel s komedií si tato tv show moc nezadá, spíš inklinuje k dramadies. To že je říznuta indie otevřeností je spíš očekávaným tahem, než překvapením (aby ne, když Diablo Cody jest creatorkou). Každopádně je to originální vhled na tvoření/řešení rodinných problémů. Zatím váhavých 60%, časem se uvidí. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento seriál. Samotný nápad viacerých osobností ho robí tak trochu výnimočný v dnešnej záplave "rodinných" serálov. Ma veľmi dobré momenty, aj keď nemá ten závislácky potenciál ako TRÁVA alebo CALIFORNICATION. Toni Collette je skvelá, ostatné osadentvo je sympatické a slušne jej sekunduje. Viac oddychový ako dramatický seriál, ale mne sadol... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ Pay-TV PREMIÉRA: HBO = 4.8.2009 --- NOTE (17.1.2009) SHOWTIME sa zasa raz zameral na odkrývanie úskalí dnešného rodinného súžitia pomocou nie veľmi tradičných metód. Tentokrát hlavná hrdinka nepredáva "travku" ale trpí masívnym rozpoltením osobnosti (v prvej epizóde sa zmení na trafenú tínedžerku a BUCKa - násilníckeho "burana"). Akékoľvek hodnotenie je možné až po zhliadnutí ďalších epizód, tá prvá ale bola - podľa mňa - nudná. Výkon TONI COLLETTE však ako vždy skvelý. (19.1.2009) ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Treasure your sanity. Sice seriál s tímhle nápadem je originální věc (respect, Showtime), ale jsem z toho rozpačitý. Plusem je však už to, že jsem dokoukal všechny tři série (držely mě u toho asi hlavně naprosto skvělé herecké výkony, ať už Toni Collette či neuvěřitelně talentovaného Keira Gilchrista, nebo i Eddieho Izzarda v nečekané roli psychologa). Problém je v tom, že to fakt šlo po té první dolů, jako asi u většiny seriálů. Komedie je zapomenuta, je to spíš jakože drama, ale jaksi rozmělněné, protahované (co víme na konci třetí série, co jsme netušili na začátku první?), místy přehnané (když si jednotlivá alterega začla hrát samy na sebe tak už mě to fakt začalo štvát) a člověk u toho zůstává spíš ze zvyku. A to si představuju, že by se seriálu stát nemělo. Tak nějak se nedivím, že to po třetí sérii utnuli. Ale jak říkám, je to dobrý nápad (jestli dobe využitý je jiná věc), dobře zahraný, není to odfláklé, navíc sympaticky vedlejší linie dospívání gay teenagera. Takže proto tři hvězdy. A co v člověku zbyde? Enjoy your sanity. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Seriál jistě má své fanoušky (jinak by asi hlavní postava nedostala cenu EMMY), mě ale nepříjde vůbec zajímavý a rozhodně se mezi fandy tohohle seriálu nepřídám. Herecký výkon Toni Collette mi nějak zvlášt vyjímečný nepřijde a obsah epizod je docela suchý, ale určitě se na United States of Tara podívejte třeba se Vám bude líbit- 40%. ()

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 67. ročník (za rok) 2009 - *Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Toni Collette + nominace (1) - 68. ročník 2010 - Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Toni Collette ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Toni hraje dobře, ale všechny její postavy jsou tak absurdně klišovité až to bolí. A potvrdilo se mi, že Diablo Cody opravdu nemusím. A cenu Týtý za dabing by měla dostat Simona Postlerová (ta ženská dabingem nic nezkazí, jak je skvělá), konečně by ty ceny pak měly smysl.:-) ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Dle mě zle využitý potenciál, který byl snížen špatným výběrem identit a nesympatickou herečkou ( i když chápu, že zahrát primitiva je přetěžký úkol ) A bohužel jedna postava (v tomto případě čtyři) děj neutáhne. ()

ElizabethB 

všechny recenze uživatele

"Uzas noo"...dalsi netradicny serial tentokrat zalozeny na postave zeny-matky, trpiacej DID stavmi. Tara alias Toni Collette je prakticky nieco ako 2v1 alebo 3...4... ;) S pribudajucimi castami mozno zmenim nazor, ale momentalne to vidim na 3* ()

Sagara 

všechny recenze uživatele

Pozor môže obsahovať spoilery: 1.séria nám predstavila Taru trpiacu DID, a jej tri - neskôr štyri osobnosti žijúce v nej. Alice (panička zo 60tych rokov), Tee (divoká teenagerka) Buck (buran a vojnový veterán) a Gimi (zvieracia premena). Každý z nich si vypožičiava jej telo, aby si mohli robiť čo chcú a zároveň svojim spôsobom ochraňovať Taru pred situáciami, s ktorými si nevie poradiť. Podstatou seriálu, ale nie su Tara a jej premeny, ale Tara a jej rodina. To ako sa jej deti a manžel snažia žiť po jej boku normálny život a hoci to nie je jednoduché, hlavne ak ste dospievajuci chlapec, objavujúci svoju orientáciu a vaša matka, keď ju potrebujete nie je sama sebou. A manžel Max, sa zo všetkých síl snaží byť oporou celej rodine. Ale rovnako nájsť pomoc svojej manželke prípadne rozmotať klbko záhad spojených s príčinou Tarinho stavu. 2. séria nám ukáže ešte disfunkčnejšiu rodinu ako predtým. Vzťahy sa vyostrujú nie len medzi Tarou a jej deťmi, ale aj medzi ňou a jej manželom či sestrou. Tara sa rozhodne nájsť si pomoc, ktorou je psychoterapeutka Shoshana. Tá je v skutočnosti len ďalšou z Tariných premien, ktorá počas tornáda usporiada skupinovú terapiu, pri ktorej vypláve na povrch nejedno tajomstvo. Keď už sa dostáva bližšie k rozuzleniu príčiny svojho stavu, dostáva sa na povrch ďalšia osobnosť - Chicken (malá, asi trojročná Tara). 3. séria aj keď nemala byť záverečná, dostali sme uspokojivé odpovede. Najprv Tara rozpúšťa spojené štáty a ustanovuje monarchiu a stáva jej premeny sa jej konečne podriaďujú avšak taká idilka netrvá dlho. Zistili sme príčinu Tarinho stavu, ale za cenu, toho, že nová Tarina osobnosť Bryce (jej trinásť ročný problémový nevlastný brat) terorizuje nielen celú rodinu a okolie a tá sa následkom toho takmer rozpadne. Ale taktiež vyvražďuje jej alternatívne osobnosti a v ohrození sú aj živý ľudia. Vo vyhrotenom finále potom vidíme, ako sa Gregsonovci konečne zmieria s osudom a tým sa celá téma seriálu uzatvára. Presne ako sa spieva v titulnej piesni: I know we'll be just fine, when we learn to love the ride. ()

Yuriko 

všechny recenze uživatele

Námět je sice zajímavý, ale hlavní přestavitelka mi vůbec nesedla (neřikám, že svoje postavy nestvárnila na výbornou). Po pár dílech jsem toho nechala. 3* hlavně za příběh. Nemyslím si, že by mohl seriál dosáhnou lepší kvality. Spíš to bude takový zaplňovač nudných večerů. Třeba se k "United States of Tara" někdy vrátím, ale spíš ne. ()

chicab8 

všechny recenze uživatele

Klobouk dolů před Toni Collette a samozřejmě stanicí Showtime, která opět přišla s nevšedním a více než zajímavým tématem. Rozštěpená osobnost a život s našimi alteregy by byl poměrně zajímavý a tento seriál modelově ukazuje humorné i tragické stránky takové reality. Nejvíce sedí popis zajímavé a ta Toni, super, přesto v konkurenci jiných seriálů musím hodnotit tři a kousek, zkrátka krapítek nad průměr. ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

momentálně hodnotím po pár dílech a není to vyloženě špatný seriál je zajímavé sledovat různé osobnosti v člověku, a divák neví kdy přesně se hlavní hrdinka kdy promění v někoho jiného, Herečka sice není moc sympatická, ale ne každý musí být krásný a okouzlující, konečně taky dostávají role i obyčejní lidé, a ne příliš krásní. ()

Související novinky

Novinková smršť

Novinková smršť

17.07.2008

Dnes toho pro vás máme víc. Sci-fi podle videohry Lost Planet a nový projekt Stevena Spielberga, ale i zajímavé novinky k tarantinovce Inglorious Bastards a Iron Manovi 2. Připraveni? Jedeme! … (více)

Reklama

Reklama