Reklama

Reklama

Anakonda

  • USA Lockjaw: Rise of the Kulev Serpent
všechny plakáty
Trailer

Na malém městě se zrodí obrovský had – monstrum které zabíjí vše živé.
V dávných dobách v Africe, vytvoří jeden kněz pomocí magie voodoo nezničitelné zlo, pomocí kterého bojuje s nepřáteli. Jde o rýsovací nástroje, které oživí vše co, se s nimi nakreslí. Tento nástroj najde v současné Americe malý chlapec a nakreslí si hada. Ten k jeho údivu oživne a zabije jeho otce. Otřesený chlapec zakope na nejbližším poli jak nástroj, tak hada. Had však nabírá na síle i velikosti a terorizuje vyděšené obyvatele. Jediný kdo jej může zastavit, jsou armádní speciální jednotky spolu s mistrem v lovu hadů Nickem Kirabem, který věděl, že se Anakonda jednou vrátí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ hloupého béčkového hororu, který dávají čas od času ve večerních hodinách na TV Nova. Tyhle filmy nejsou sice nudné, ale jejich kvalita se limitně blíží nule, pokud jí tedy přímo nedosahuje. V Lockjaw se občas vyskytnou nějaké světlejší momenty, takže o úplný odpad se nejedná, ale za pozornost rozhodně nestojí. Herecké výkony jsou přiměřeně béčkové, scénář dosti strašný, děj neoriginální a předvídatelný (kdo přežije musí být jasné ale opravdu každému), no zkrátka - fakt se na to nekoukejte. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Distributor zřejmě neviděl film, protože by nemohl na cover DVD napsat takovou blbost, že chlapec zakopal hada. (Had má asi 20 m - pozn. autora :-) ) Takže trošku poopravím OBSAH: Africký kaplan (o kterém se ve filmu pouze mluví!), za pomocí voodoo a dřeva, vyrobí takovou pomstichtivou tužku. Kdokoliv s ní nakreslí nějakou pomstu, je splněna. Ta pomsta je vykonána sežráním oběti obrovským mutantním "ALIGÁTORO-HADEM"! Skupina přátel jede na chatu a díky rozptýlení způsobí smrt. Manžel oběti se chce voodoo tužkou pomstít! A tak začíná boj o holý život!--------->A nyní k fimu : Pěkné barvy, zajímavé téma, ucházející triky i herecké výkony, .....ale.... na to že má film 77 minut, se táhne. Mutantní zvíře asi 50 minut není vůbec vidět! Brutální scény - (až na urvanou hlavu) - "ŽÁDNÉ"! Trapný konec! Takže - já osobně jsem čekal více a má sestra mi sdělila, že je to ODPAD! FILM MÁ 77 minut ()

tron odpad!

všechny recenze uživatele

„Čo to znamená?“ – „Že vašich kamošov už nemusíme hľadať.“ Toto bolo veľa aj na mňa a to som bol na ANAKONDE s Jennifer Lopezovou (ale tento film s ňou nemá nič spoločné, v origináli sa volá LOCKJAW: RISE OF THE KULEV SERPENT) dvakrát v kine a som posadnutý legendami o obrovských hadoch, žerúcich byvolov. Ale toto bolo ako najhoršia časť Beverly Hills 902 10, kde bandu odporne nesympatických hajzlov v poli (!) žerie prudko digitálny had s hlavou, veľkou ako dva kone, pričom tento obor nemá problém sa k vám odzadu nenápadne priplaziť a potichučky vás chňapnúť. A to je len jeden z logických lapsusov. Ostatné sa mi vypisovať nechce, na minútu pripadá aspoň jeden (Milenca vám pri sexe zabije anakonda. Naozaj si v tej chvíli začnete obliekať tričko?). 90% času o ničom, až keď ku koncu pred kameru namašíruje mizerný DMX (chránenec Joela Silvera - ROMEO MUSÍ ZOMRIEŤ, SMRTEĽNÝ ZÁSAH, KOLÍSKA DO HROBU) s pancierovou päsťou, ktorý si tento odpad pekne krásne aj produkoval, nastane aspoň štipka zábavy. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Zrůdnost, které ale jen kapka zbývá k tomu aby se stala hodně zábavnou, bohužel, kapka kurevsky podstatná. Příběh je o ničem, triky jsou na úrovni mateřské školy a herci zoufalí. Přesto to místy vypadá, že se budete dobře bavit, třeba když sejmou autem tu maminu, nebo když had konečně začne zabíjet. Bohužel, jen vypadá. Bavit se nakonec nezačnete. To vám garantuju. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Keď som pred rokmi prvý krát videl dobrodružný film "Anakonda", v ktorom hlavnú úlohu stvárnila herečka Jennifer Lynn Lopez, tak som bol hodne sklamaný. Ohŕňal som nad tým nos a tvrdil, že je to nepodarok. No keď som si teraz pozrel snímok s rovnakým českým distribučným názvom, musím konštatovať, že Lopezovej "Anakonda" je oproti tomuto nízkorozpočtovému braku doslova oscarový veľkofilm. Táto hlúposť by sa mala volať "Analkunda", pretože je to zasratá pičovina. Odpad! ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Anakonda je další film, který je točený hodně na rychlo. A je to na tom vidět, samotná ehm...."anakonda" se objevý až po nějakých 55 minutách takže mezitím jsme svědky naprosté nudy. Celý to působý děsně levně a přiblbě. Radši už nikdy víc. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Čekal jsem ledacos, ale to, co jsem sledoval, jsem nečekal ani piču. Co to kurva jako mělo být? Vdyť to je uplnej blábol. Ta kamera je jak kdyby to točil amatérskej režisér z Litvy, herci vzatý z Bronxu, BMX s raketometem, had vystřihnutej z omalovánek. No to byl mýtus. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zařekl jsem se, že na podobné filmy se už dívat nebudu. Bohužel jsem to porušil a zhlédl jsem tento film. Laciných napodobenin Anacondy je na světě už několik desítek, ale ani jedna z nich nedosahuje kvalit ani obyčejného průměrného filmu. Tak je tomu i tentokrát. Na svědomí ho má režisérský zelenáč Amir Valinia, který průběžně s tímto filmem natočil v téže roce ještě odpadní scifi s názvem Mutants. Scénář filmu mě ze začátku celkem zaujal, protože kombinace voodoo a velkého hada má určitý potenciál, který však zůstal v tomto případě naprosto nevyužitý. Při sledování filmu jsem si připadal jako na nějakém filmovém večeru, kdy pustí amatérský studentský horůrek. Samotné hlášky a chování hlavních aktérů bylo hodně trapné a jejich naprosto otřesné komentáře mě pomalu uspávaly. Scénáristé si zřejmě mysleli, že když do filmu přihodí několik starých hlášek a spoustu sprostých slov, tak to bude cool. Bohužel ani pěkné herečky neukázaly zhola nic, kromě trapného striptýzu a své blbosti. ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Au. To prostě bolelo. Dá se odpustit ta levnost, hrozné herectví, digitální triky ze základní školy i skoro nepochopitelný fakt, jak mohl podprůměrný rapper DMX po fightech se Seagalem nebo Jet Lim klesnout tak strašně hluboko (živě si to představuji: "Hele, DMX, nezahrál by jsi nám tam, aby jsme tam měli alespoň jedno trošku známější jméno? A když už tam budeš hrát, nepřispěl by jsi nám nějakýma prachama? Napíšeme tě jako producenta." Co se ale odpustit a prominout nedá je ještě nepochopitelnější skutečnost, že nikomu, opravdu nikomu, od scénáristy, přes herce, režiséra až po distributory, nedošlo, že je to prostě debilní kravina, která není ani tak výjimečně debilní, aby měla šanci stát se kulervoucí komedií. Stupidní vylízaní mlaďoši pronáši ještě stupidnější WTF dialogy a tu a tam se před kamerou proplíží kříženec krokodýla s hadem. Na to, aby to alespoň trochu zaujalo, pobavilo a nebylo líto toho času s tím stráveného keců příliš, křížence málo. A český distributor jako by tohle všechno pochopil a ještě si přisadil naprosto šíleným českým dabingem v němž pětadvacetiletý chlápek dabuje desetileté dítě i padesátiletého chlapa (tedy jeho hlas se nehodí ani pro jednu postavu). Po deseti minutách jsem zapínal titulky. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza, z ktorej desatinu tvoria záverečné titule. Aspoň sa nemusíte, až tak dlho pozerať na toto akože hororové dielko. Hrozný herci tomuto nasadzujú kráľovskú korunku a ich výkony sú horšie, ako tie toho CGI krokohada. Plus režijná neschopnosť, to všetko za rozumný, rozumej zrejme žiadny rozpočet. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Isiel som si pozriet brak od Davida Hasselhoffa a dostal som iný brak, ktorý bol hrozne tupý. Dialogy trhali uši, tento pán režisér by už nemal točiť ani stužkovú, nie filmy. Klasická digitálna , ale monumentálna Anakonda sa tu zmenila na niečo, ako aligátor zmiešaný s hadom a v tak hroznej kvalite trikov, že aj keď som videl aj horšie, toto bolo už naozaj ťažký prúser. Vždy hľadám vo filme aj nejaké to pozitívum a tu ho naozaj ťažko hľadať, ale videl som aj o čosi trikovo horšie filmy, tak tu 1* mu dám. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Och, bože, Anakonda sa zase dočkala pokračovania, tak to už je na hlavu padnuté, robiť pokračovanie dávno zosnulej hororovej série. Digitálne efekty, a zároveň had spojení s aligátorom, no väčšia blbosť snaď ani neexistuje. ()

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

...naivné triky,hrozne herecké výkony,bez napätia...len mňa napadá prečo som si kúpil originál dvd ...odpad ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Filmy, jako je Anako(/u)nda jsou úplně k sežrání. Ale tak to vlastně platí u téměř všech kousků od DVD Edice... Anakonda je zase příkladem toho, že tento distributor propaguje pouze filmy s trapnými hláškami, špatnými herci, dobrým dějem - ale špatně zpracovaným, otřesnou kamerou, ale vždy s jistou zábavností. Samozřejmě nesmím zapomenout na fakt, že DVD Edice nedokáže obstarat ani obstojný dabing (padesátiletého chlapa dabuje asi dvacetiletý...). Kdybych se měl ve filmu rýpat, nalezl bych nespočet a nespočet logických chyb, a to i přes to, že bych vypustil nesrozumitelnou zápletku - např. když je záběr z minulosti, je vidět, že jsou Alan, Becky a Nick stejně starý, když se však děj filmu přesune do budoucnosti, je Alan minimálně o patnáct let starší, než ostatní... Dobrý taky bylo, jak šel Alan lovit s puškou Anakondu a když se tam konečně objevila, on po ní jednou (a to myslím naprosto vážně!) vystřelil a hned: "Musím do auta pro další náboje!". To si děláte srandu? Kdo může v roce 2008 natočit takhle stupidní a tak levně vypadající film? Ale to nejspíš posral režisér a herci, samotný scénář jsem sice nečetl (jak překvapující), ale děj byl docela uspokojující - Kdo namaluje určitou tužkou, jak had žere nějaký lidi, rázem se zrodí napůl had a napůl aligátor, který opravdu začne dotyčné lidi zabíjet. No, a když skupinka lidí jede po silnici a před nimi je Alanova manželka Becky, a řidič ani ostatní cestující nekoukají na cestu, Becky přejedou a ta zemře (samozřejmě, že ještě před tím Alan stačil půl hodiny koukat, jak se to auto řítí na jeho manželku, a až pak něco udělal). Alan měl nejspíše fakt super vnímání, protože i při té rychlosti, jakou se auto prohnalo kolem, si stačil zapamatovat všechny tváře lidí tak dobře, aby Anakonda poznala, koho má zabít. SPOILER: Nakonec však chtěl puberťákům pomoct, přičemž při "hlášce": "No, nebylo to tak hrozné..." mu Anakonda ocasem uřízla hlavu... KONEC SPOILERU: Zlatým hřebem filmu byla stejně hadí svléknutá kůže, u které si ještě teď nejsem jistý (bez legrace, když tak mě opravte), jestli to nebyla odpadní roura. Nakonec se však musí Anakondě přiznat zábavnost, která většinou u DVD Edice funguje prvotřídně, takže když divák vypustí všechny nesrovnalosti (=jako je například ženská, která se svléká před každým druhým člověkem, ale když Anakonda zabije jejího kluka, co udělá jako první? Samozřejmě, že zůstane ležet na místě, a začne se oblékat!), může mít z filmu skvělou podívanou. Uděluji dvě hvězdičky, což znamená přibližně 35%. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To zase byla kokotina levnýho zrna. Pětice pubertáků jede někam na chatu (zase takový nespárovaný počet). Před tím jsme měli možnost vidět malýho kluka co s kamarádkou ukradnou nákýmu šamanovi nákou věc a jeho ožralýho tátu sežere had. Pak v současnosti jsou ty dva už manželé. Skupina pubertáků cestou nasává a nevědomky sejmoou tu ženu onoho páru, která samozřejmě zemře a zdrcený manžel kreslý všem smrt a díky tomu na ně přivolá kletbu. Pak jeden podruhém umírá v utrobách hada (hned je vám jasné v jakém pořadí to bude) Co mě pobavilo jak dělá holka klukovi striptíz a je pořád v prádle pak na to vlítnou a ona je stále v prádle dost divný . Zbylá dvojice jede pro pomoc. Kam asi až dojede než k chlápkovi ,kterýmu před tím zabili ženu a ten se sice chce mstít ,ale nakonec jim pomáhá až krásně přijde o hlavu. Film je to naprosto amaterský hlavně co se týká hereckých výkonů. Přesto se u toho občas zasmějete. A hlavně to má velice solidní stopáž, takže se to nechá. Ps-ve filmu je 6 mrtvých. ()

Lachtaan odpad!

všechny recenze uživatele

Zápletka: Podělaná woodoo tužka!! Monstra: Byl to had?! Byl to krokodýl?! Bylo to sakra obojí v jednom?! Herci: Zkriplený dvojník Bruce Willise mi naháněl pořádný strach, brejlatý chlápek, co přežil pár okamžiků v "hadím" těle, tam měl i zůstat. Vícero postav si naštěstí nevybavím. ()

demented odpad!

všechny recenze uživatele

Konečne po "dlhej" dobe ďalší film, ktorý ma svojou debilitou miestami dostával do kolien. Niet nad to občas sa dobre škodoradostne zasmiať :) ()

Reklama

Reklama