Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Diskuze

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

Neviem či sa na tom podpísal zub času ale prišlo mi to nejaké divné ...nejak som.nechapal pohnútky matky zniciho nič začať zabíjať svoje deti ...ale zas nekompromisne to bolo riadne 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

To byla paráda. Mohu se podepsat pod komentář Flipnica. Toto se děje. Kdo v dětství zažil večerní psycho, nemůže dát nic víc než jako já 5*. Takto to bohužel vypadá. Matka šílenkyně zahraná a stvárněná dokonale reálně. Konečně i sympatický, dětský herec. Tohle bylo syrové hororové drama.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Začátek velice slušný, posléze jde o krapet nevšední slasher, ač s né až tak typickým koncem ;) Koncept, kdy max. vytížené matce přeskočí v hlavě a své početné potomstvo začne dítko po dítku lidkvidovat sice vyloženě neohromí, ale v rámci možností z něj autoři vymáškli maximum. Potěší i celkem velká míra násilí a fakt, že se tu skoro až překvapivě autoři s ničím moc nepářou. Normálně bych dal 3*, ale vzhledem k nezávyslosti produkce dám 4*, tohle si je zaslouží.. ;)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Neskutočná blbosť...navyše tak lacno natočené a pózersky zahrané....och..0%

Reklama

Reklama