Reklama

Reklama

Válečné hry 2: Kód smrti

  • USA Wargames: The Dead Code (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Počítačový pirát Will Farmer se jednoho dne zaplete s počítačovou hrou R.I.P.L.E.Y., která je online simulací teroristického útoku. Farmer všek neví, že online hra je návrh americké vlády k nalezení potencionálních teroristů. R.I.P.L.E.Y. se rozhodne Farmera zabít a ten se zase pokusí zastavit počítačový program R.I.P.L.E.Y. (rozbris)

(více)

Recenze (16)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Přesně dle očekávaní to, co fungovalo u přes 30 let starého originálu, tady nefunguje. Připočtěme navíc fakt, že je to klasické videopokračování parazitující na značce, mizerně napsané, nevýrazně zrežírované a prosté jakéhokoli napětí či atmosféry. Vypíchnul bych snad jen nějaké ty úsměvné odkazy na originál a zajímavost, že dvojice hlavních hrdinů hraje v úvodu filmu zrušenou a tudíž nikdy nevydanou MMO hru Stargate Worlds. ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Film se spoustou nejasných scén, které musí být jasné i lidem kteří jsou jen obyčejní domácí uživatelé. Hackeři se u tohoto filmu museli smát. Ale na podívání dobrý, a dokonce se i nasmějete:-) [myslím u těch nelogických scén]:-) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie jednej z mojich starých srdcoviek... Nostalgická spomienka - rozpočet - scenáristické chyby = 50%. ()

Locksmith 

všechny recenze uživatele

Ano, je to fantazmagorie. Ano, počítačoví odborníci a hackeři u toho musí určitě nevěřícně kroutit hlavou, div jim neupadne. A...ano, po celou dobu jsem se dobře bavil. Průměrný film, hvězdička navíc za nadprůměrný soundtrack a Colma Feoreho. ()

jura-roy 

všechny recenze uživatele

Film o převzetí moci samostatného uvažování a rozhodování počítačů nad lidmy vypadá jinak. A jednoho dne, až toto bude realita, to rozhodně nebude vypadat jako tenhle film :D . Nápad možná dobrý, ale prachbídně realizovaný. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Big problem tohoto filmu je v tom, že je celý nesmyslně postavený na hlavu. Nic nedává smysl, nápad je absolutně mimo mísu, nulové napětí a je toho víc ... ale dá se to přežvejkat - jednoduše vypnout mozek a sledovat klučinu ( hackerského guru ) jak bojuje svůj boj proti 'našlapanému' systému. A že člověk občas koulí očí ... [38%] ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní hnusný pokračování, který i když je o 30 let mladší než originál, vypadá co do techniky mnohem hůře. Jediný plus je snad jen to, že Amanda Walsh je hezčí než ta holka v originálu. I když se tvůrci na konci snažili nalepit tohle "pokračování" na tehdejší film, povedlo se to asi tak jako drátem do oka. Je to nesmyslný, nelogický a všechny postavy jsou jak po lobotomii. Po deseti minutách, kdy hlavní hrdina hraje nějakou online vyvražďovačku a protože je dobrej, předSkynet ho bude chtít zabít, je tragicky komický. ()

mimozakon 

všechny recenze uživatele

Najsamväčšia vec, ked spustili konzolu RIDLEY, tak páni konštruktéri tam nechali znakovú sadu z 80 riadkového analógového monitora.. ()

TedTonks 

všechny recenze uživatele

To jako nějaký inteligentní počítač zabíjí lidi, o kterých tvrdí, že jsou to teroristé, kteří chtějí zničit svět? To je jako celé? O tom je celý ten film? A to proboha nemohli alespoň najít hezčí přítelkyni? Která nemá nos tak moc nahnutý nahoru? ()

sue2008 

všechny recenze uživatele

Nějak mi asi unikla pointa toho filmu....to si jako někdo zahraje počítačovou hru, tak ho pro jistotu zničíme atomovkou. Jediné co se mi na filmu líbilo, byly prostřihy na záběry z bezpečnostních kamer ()

Lukiz 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu vypadala nadějně. Pak se pokusili nějak navázat na příběh původního filmu Válečné hry, který ale scénárista zřejmě vůbec nepochopil, takže jen bezmyšlenkovitě nasázel za sebe hromadu podobných dialogů a obrazů. Už tak trošku absurdní záplatu původního filmu nastavili naprosto nesmyslným způsobem. ()

Reklama

Reklama