Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Povaha, či výchova? Čo z toho v živote zaváži viac? To je hlavolam pre Jane Doeovú v zložitom prípade, kde sú si podozriví viac než len podobní. Dôkazy DNA a video zábery usvedčia skorumpovaného riaditeľa ako hlavného podozrivého v prípade vraždy pracovníka spoločnosti, ale Jane Doeová si myslí, že naozajstný vrah je asi jeho dvojča. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Do včerejška jsem neměl sebemenší páru o tom, že existuje nějaká Jane Doeová. Ovšem, když se Pouta po Americku stala nejsilnějším večerním filmem (...), nakoukl jsem i já pod pokličku téhle kriminální selanky s apelem na soudržnost rodiny a musím říct, že se u ní dobře večeřelo i podruhé večeřelo. Film je sice náročný asi jako hraní kuliček, ale co byste také čekali od blondýny vyšetřovatelky? ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sice případ u něhož se zapotí dokonce i Jane Doe, mě však nechal poměrně chladným. V některých momentech se šťoural až příliš zatímco jiné, slibující zábavu nebo ukázku brilantní práce Janeiných mozkových závitů, zase jen tak odbyl jednou dvěma větami. Škoda, tenhle díl měl myslím na víc. ()

Reklama

Reklama