Reklama

Reklama

Film o filmu: Bathory

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Dokument o natáčení nového koprodukčního velkofilmu Juraje Jakubiska. (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Ach jo. I film o filmu se nepovedl a jediné, co stojí za zmínku jsou zajímavosti v závěrečných titulkách, jinak nudný dokument, který moc neukázal. Mé hodnocení 1,5 hvězdičky... ()

Reklama

hippyman 

všechny recenze uživatele

nejcennější na celém filmu o filmu byly ty zajímavosti v závěrečných titulkách, které si ale může každý přečíst tady... jinak celkem nuda... 40% ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Už jsem měl strach, že bude film o filmu lepší, než samotné Bathory, no naštěstí (bohužel?) nebyl. Jakubisko, který sice prvních pár minut mluví docela zajímavě se později stočí k nezáživným tlachům a k nějakému podivnému stylu mluvy, až jsem občas přemýšlel, jakým jazykem to vlastně mluví! Anna Friel jako jedna z mála herců snesla přísnější měřítko, jenže jak jsem se tak díval na originální záběry, připadalo mi, jako kdyby občas měla problémy mluvit jako svá postava, jako kdyby to jen tak odříkávala, aby to měla co nejrychleji za sebou. A dorozumívání režiséra s cizími herci? No, bylo mi až trapně, to rovnou mohli používat jen ruce a nohy... K vidění zde. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Minulé léto nás rozhlas stále dokola přesvědčoval, že "touha je zázrak", letos štafetu převzala ČT a tímto filmem o filmu nám opakovaně vtlouká do hlavy, že kdo ještě neviděl Bathory, ten jako by nebyl. J.Rejžek nazval ve svém Posledním slovu v Lidovkách návštěvníky Jakubiskova (velko)filmu "jelimany". Myslím, že trefně. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama