Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kristin kráčí u hasičského sboru v otcových stopách. Její otec zahyne při společném pokusu zachránit dítě z hořícího domu. Sestra Chelsea jí dává jeho smrt za vinu a také kolegové se k ní chovají s neskrývaným pohrdáním. Kristin se však nenechá srazit na kolena a rozhodne se stát historicky první ženou v elitní hasičské jednotce Missoula Smokejumpers, která na padácích seskakuje přímo do ohniska rozsáhlých požárů. I tady se sice setká s nedůvěrou a despektem, s nebývalým odhodláním však podstoupí extrémně tvrdý výcvik a navzdory všem překážkám se zařadí mezi nejlepší. A pak přijde skutečná zkouška ohněm. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

loki5 

všechny recenze uživatele

Úplný odpad to sice nebyl, ale bylo to těsné. Hlavní hrdinka mi byla velmi nesympatická, ale to bych nevyčítal filmu. Co bych mu ale vyčítal je velká porce patosu. Neustálé zpomalené záběry a patetická hudba skoro ke všemu dění na obrazovce. Klasický film pro Novu na dopoledne nebo pozdní večer. Televizní triky stojí za starou belu a v seriálu Návštěvníci uvidíte lepší :-). ()

Tunri

všechny recenze uživatele

Opravdu si nemyslím, že by to takhle fungovalo ve skutečnosti. Třeba podlézání hořící klády a total bez výstroje. Nebo co já vím, je to divný od začátku do konce. Dlouhý úvod, žádná gradace, žádné části se nevěnovalo nějak více, buďto to má být motivační (výcvik, potřeba něčeho dosáhnout), neb oto má být akční (závěr).Nejzajímavější je asi informace na úplný závěr. ()

Reklama

pufina 

všechny recenze uživatele

Běsnící peklo to skutečně vystihuje - aspoň pro ty hasiče, záchranáře a dobrovolníky a obzvlášť pro ty, co jsou někde v ohni a nemohou ven. Já teda osobně si zažila oheň jen v kuchyni (a to mi bylo asi 15 - 16 let) a ten pocit paniky a strachu se skutečně nedá popsat. Ale tady to člověk bere jako divák a mně to teda nepřišlo jako běsnící peklo, ale spíš jako běsnící oheň, kdy hlavní hrdinka všechno zachrání, takové ,,typicky typické", co divákům leze na nervy a kort v béčkových filmech. A někdy bych chtěla vidět, jak banda záchranářů běží míli (za 11 minut) s 50 kg na zádech. To má ta výstroj fakt 50 kg? ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Jako totální odpadový propadák vzhledem k tomu, že se jedná o TV film, to nebyl. Žádný trikový Avatar jsem neočekával. Název zněl sice trochu přehaně akčně ale příběhem to příliš nenudilo, i když byl lehce předvídatelný. Škoda přehaných fyzických nároků na hlavní herečku. Jinak to bylo jakž takž slušné :-) 40% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zaběhnout jednu míli s padesátikilovým batohem na zádech pod jedenáct minut? Zajímalo by mě, jestli to je opravdu reálné. Případně se mi ozvěte ti z vás, kteří jste to zkoušeli! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama