Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

oje 

všechny recenze uživatele

Nepodařilo se. Lesy v sobě pro horror skýtají velký potenciál ale tady ho nedokázali využít. Rovněž příběh ničím nezaujme. Takovýhle běhání po lese bez nějak zvlášt povedené atmosféry by mohl natočit každý. Severská produkce tak po několika světlých momentech trochu zklamala. Jako ztrátu času bych to nepopsal ale film mně zkrátka ničím nezaujal. Až na pár děsivějších momentů o žádný zázrak nejde. Jako lepší alternativa horroru v lese se mi zdá Jezero Smrti, celkem slušný norský snímek Temné Lesy nebo terror zdeformovanců v Pachu krve. Alternativa: Eden Lake, Vacancy, Villmark. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Ďalší mladí výletníci, ďalšia tlupa sadistických "sedlákov", ďalší európsky survival horor. Rozhodne jeden z tých slabších. Je síce správne špinavý, má fajnovo hnusné prostredie a nešetrí krvou, mäsom a vnútornosťami, ale to je asi tak všetko. Na rozdiel napr. od Jazera smrti nemá žiadny druhý plán, je to len pobehovanie po lese. Nič proti, ale v takom prípade by potreboval aspoň perfektné remeselné spracovanie. A to nemá. Uvažoval som, či tá čudná kamera a ešte čudnejší strih sú zámerom a majú nejako evokovať 70. roky, ale aj keby áno, je to kontraproduktívne, pretože tie výkyvy prichádzajú hlavne vo vypätých scénach, ktoré kvôli tomu strácajú na intenzite (čo je škoda, lebo gore je vážne výborné) a celý film následne trpí nedostatkom napätia a tempa. 5/10 a zaokrúhlim nadol, lebo je to, ako stručne a jasne poznamenal Obitus, viac-menej nezáživné. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Šílená a velice brutální a násilná jízda, kde se na nic moc nečeká. Útok příjde z čistajasna od zcela normálních vidláků. Není řečeno proč, během filmu není vidět útočníkům skoro vůbec do tváře (to se mi velmi líbilo). Film ovšem vychytává všechna již desítky let stanovená klišé tak zarytě, že přímo vykrádá konkrétní filmy. A to mě vyloženě mrzelo. Jsou zde snad totožné scény nebo kamerové pohledy či místa událostí jako v jiných starších filmech, například v prvním "Wrong Turn" či Broken. S kvalitou filmu Broken se toto nedá vůbec srovnávat. Velmi mne "bolely" gore scény, ale to právě proto, že byly opravdu velmi okatě a amatérsky natáčené (často kritizovaný Carver nebo Inside jsou na tom v tomto ohledu mnohem lépe!). Speciální efekty tedy opravdu nic moc. Jinak prostředí lesa a hlavně zvuky (domácí kino!) lesa, celá ta lesní atmosféra byla slušně vyjádřena, ale starším klasikám se opět z nějakého důvodu úplně nevyrovnala. Každopádně je to pro příznivce žánru velmi slušná slasher/hixplotation jízda ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tedy pěkné zklamání. Od Norů jsem nečekal žádné zázraky ale dostal jsem stejně dost málo, syrovost a celkové vyznění filmů je fajn ale co zbytek? Vždyť se tam děsně dlouho nic neděje a pak začne hon, který je ale děsně zdlouhavý. Smrti nejsou vůbec nápadité a jsou celkem nudné. Klišé střídá klišé, a divák jen kouká na hodinky. Co ale musím pochválit je výborná hudba která byla asi jedinou věcí co mě opravdu dostala a krásné prostředí lesů. A to je asi tak vše zbytek je nuda plná zbytečných klišé. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Hned od začiatku som chcel , aby všetci pokapali do jedného , pretože tak egoistické svine hlavných hrdinov som ešte nezažil ! Ani k jednému z nich som nemal sympatie a hlavne k tej kunde s vrkôčikmi , tú by som zamordoval prvú !! Našťastie to tí vidláci odšéfovali pomerne svižným tempom , dostavili sa pomerne rýchlo i sympatie k poslednej pozostalej a šup , štyri hviezdičky jasné . ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama