Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadaný kuchař vlivem několika nepříznivých událostí přijde o svoji restauraci (celkově již o druhou), narůstají mu dluhy a aby toho nebylo málo, opustila ho přítelkyně. Zapšklý hrdina se rozhodne, že už v žádném pohostinství pracovat nebude a snaží se najít práci jako úředník. Samozřejmě nikdo nechce přijmout vynikajícího kuchaře na post managera.V koloběhu povedených gagů kolem přijímacích řízení se setkává s podobně "handikapovanými" lidmi a jeho život nabírá nové obrátky... (Sonnery)

(více)

Recenze (14)

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je docela příjemné překvapení, jedná se totiž o inteligentní a vtipnou komedii s velice vtipnými dialogy, která dokáže opravdu velice příjemně pobavit a zaujmout. Celé je to vlastně založené na tom, že hlavní hrdina přijde o svou už druhou restauraci a ač je znamenitým kuchařem, nechce už podnikat ani pracovat v pohostinství a hledá práci v jiné sféře. A tak začne absolvovat jednotlivé pohovory, kdy se postupně seznamuje s ostatními žadateli o práci. Člověk by neřekl, jak vtipná a zajímavá komedie se dá natočit z prostředí nezaměstnaných. Ale kupodivu to jde a zároveň to i dost dobře funguje. Ať je to lehkostí a nenucenou vtipností samotného děje, či ať za to mohou samotní herci v čele s režisérem, prostě to funguje a výsledek je velice znamenitý. Jistě by nebyl problém říct, že se jedná o průměrnou, možná mírně nadprůměrnou komedii, která ale nevynikne nad ostatními komediemi. S tím já zásadně nesouhlasím. Tahle komedie je originální, je vtipná, je pohodová a je především optimistická. A samozřejmě také vydařená. Prostě takhle dobrý výsledek jsem nečekal a rozhodně jsem příjemně překvapen. Po dějové stránce i po stránce herecké se jedná o skvostnou komedii, která mi sedla. A postavy jsou napsané perfektně. Na maximální hodnocení to bohužel není, takže dávám ale i tak pěkné čtyři hvězdičky. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Milá komedie dělající si srandu z pracovních pohovorů a několika dalších věcí ve společnosti přátel z oboru :.-). Jde o takové malé zkoumání lidské mysli, chování a na těchto skutečnostech připravený útok. Pak je zde romantická složka s jednou cestovatelkou a kuchařem. Příběh o psu možná naráží i na něco za hranicemi komedie. Debaty s bezdomovcem také potěšíly. ()

Reklama

Brouk 

všechny recenze uživatele

Sice bych měl dát za 3*, ale milé překvapení, které mně nachystal tento nenápadný, nicméně svěží snímek si zaslouží ještě jednu *.... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krátky, ale celkom osviežujúci a dynamický film. Odporúčam všetkým, ktorí sa niekedy chcú odtrhnúť od akčných filmov a podívať sa na to, ako sa žije v reálnom živote. Mám na mysli to, že keď človek stratí svoju prácu, v ktorej je fakt dobrý, tak aké možnosti (resp. ťažkosti) ho čakajú na trhu práce. Nie je to jednoduchý. Práve to a aj mnoho iné je zobrazené v tomto filme s príchuťou celkom dobrej komédie a skvelých hercov (D. B. Sweeney, Missi Pyle). Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Chytrá komedie komedie, při které trpíte pocitem hladu - zásadne! Když se na to budete chtít dívat, tak si nafutrujte lednici!!! Jinak se budete chtít zabít ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama