Reklama

Reklama

Bloody Merry Christmas

(studentský film)
  • angličtina Bloody Merry Christmas
Krátkometrážní / Animovaný / Loutkový / Horor / Komedie
Česko, 2007, 12 min

Obsahy(1)

Klid a pohodu Štědrého večera naruší nebezpečný Vánoční fantom, který právě utekl z místní věznice. Jako svou další oběť si vybere nic netušící šťastnou rodinku, která si s ním musí poradit po svém. Krátký film je plný loutkové brutality a černého humoru. (-Bomba-)

Recenze (27)

Savel 

všechny recenze uživatele

Loutková animace je přímo stvořená pro horor. A idea vraha schovávajícího se ve vánočním stromku je kouzelná. ()

daduza 

všechny recenze uživatele

Konečně někoho napadlo udělat film s opravdu vánoční atmosférou. 3* za film a 1* za nápad a odvahu ho realizovat. ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Přeefektované, všechny ty digitální efekty jsou strašně vidět a nepůsobí to hezky, Asi tak do půlky to působí jakžtakž děsivě, což dává filmu určitou kvalitu, ale směrem ke konci je to čím dál roztěkanější a to vyústění jsem nějak vůbec nepobral. Po technické a animační stránce velmi slušné (tedy v místech, kde nejsou ty příšerné efekty). *** Ve zkratce: To vám takhle jednou o Vánocích zaklepe u dveří vánoční stromeček... ()

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Tento dokonale psychopaticky pocin mi skutecne vyrazil dech! Zpracovani opravdu dokonale, napeti by se dalo krajet a ten zaver...no primo vybrouseny! Stastne a krvave!!! ()

alanP 

všechny recenze uživatele

Momentálně (od 21.1. do 27.2.09) je to k vidění na výstavě After Flash v Galerii Kabinet v Brněnském kulturním centru společně s filmy téhož autora Bim a Bim, Zapomenutý klobouk a videoartem autorského dua Janečková - Míčová. Nikdo tam nechodí, takže budete mít klid na projekci. ()

Agent24 

všechny recenze uživatele

Loutkový hororový masakr. Vrah, který se převléká za vánoční stromek chce zmasakrovat jednu obyčejnou rodinu. Film vznikal tuším v ateliérech Břetislava Pojara a to si zaslouží plný počet. 100%!!! ()

Reklama

Reklama