Reklama

Reklama

VOD (1)

Film V utajení sleduje elitní tajnou policejní jednotku, která v nebezpečných ulicích Los Angeles pronásleduje ty nejhorší z nejhorších. Policista Billy Beckett (Peter Stebbings) se zrovna potýká s osobními problémy, když je převelen do speciálního vyšetřovacího týmu, který je plný ostřílených kolegů (Matt Nable, Omari Hardwick a Colleen Porch). Aby měla jednotka v boji s těmi nejdrsnějšími kriminálníky šanci, musí její členové přistoupit na pravidla podsvětí. Pak se ale jejich nebezpečné metody dostávají pod drobnohled policejní inspekce a holá existence jednotky je ohrožena. Ale tím největším protivníkem je nechvalně proslulý zabiják, jenž řádí v ulicích L.A. Film scénáristy a režiséra Johna Herzfelda (15 minut, Drsný a drsnější) V utajení nabízí příběh nezvyklé skupiny hrdinů, která musí bojem dokázat, že má svou cenu pro všechny kolem – i pro ně samotné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Americky dokumentarny serial o Slovenskej Informacnej Sluzbe? Bolo jasne, ze to amikov nezaujme. He, he. Ale teraz vazne. Je to pilot k takemu tuctovemu policajnemu serialu. Technicka stranka je ok. Sem tam sa dockame mensej solidnej prestrelky. Ale vôbec ma nezaujali postavy, takze pripadny serial by som rozhodne nesledoval. Napriek kratkej stopazi sa aj pilot strasne tiahol. 4/10. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Na co si to ten pitomec Melville hrál? Hned na začátku filmu se mi zhnusí jeden z hlavních hrdinů. No to zas bude film. Zábavná věta : Pojď, miláčku domů, přestaň vraždit a krást, uděláme si dítě, budeš dobrý taťka..... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Budu velkorysej a dám tři hvězdičky. Ve své podstatě to vlastně není úplně zlé, jen neoriginální a plné těch nejotřepanějších klišé. Natočené je to na TV pilot slušně a radši bych jako seriál sledoval tohle, než miliontou řadu Kriminálky MIami, kde všichni chodí v Ray Banech i spát. Na druhou stranu je třeba si říct, že tématicky spřízněnýmu Shieldu, nesahá tahle policejni historka ani po kotníky. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vôbec ma ten film nezaujímal, ale na TV počin je tam veľa akcie má to svižné tempo. Príbehovo ale vyprahnuté. Niekde v kútiku to ale vyzerá jak pilot k seriálu. 1 z 5 ()

Arius 

všechny recenze uživatele

Slabé, postráda to akúkoľvek atmosféru, vierohodnosť a o hereckých výkonoch sa netreba ani baviť. Mal som pocit že sledujem epizódu lacného seriálu. ()

dris 

všechny recenze uživatele

Jako pilotní díl seriálu bych to akceptoval a hodnocení možná o hvězdu zvýšil jako film i když TV film je to slabé. Závěr: Škoda jako seriál by to nemuselo být špatné. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si myslel, že sleduju pilot k nějakému novému seriálu. Takové Jump Street 21 po 20 letech. Jediný problém jsem měl s nesympatickým hl. hrdinou a tak jsem raděj držel pěsti záporákům. Nakonec to nebyla špatná volba :) 5/10 ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si vážně myslel, že je to úvodní film k nějakému seriálu. Ale nebyl. Takže co ten konec? Film má mnohem více slabých stránek, než silných. Za mě 30 %. ()

SakyLand 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký akční film. Peter Stebbings mi v tom filmu trošku neseděl, neuměl svojí roli zahrát a celkově narušoval jinak celkem věrohodný tým. Jinak je však film koukatelný, i když ničím nepřekvapí. ()

omega_SK 

všechny recenze uživatele

No do kelu!!! To čo za konec bol? Zrazu bác titulky a hotovo. Ani hlavného hajzlíka nechytili. Ako keby im zrazu došli peniaze na dokončenie filmu. ()

Reklama

Reklama