Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Wayne Collins je v Memphisu v státě Tennessee a ocitá se v nouzové situaci. Je nucen vrátit se domů do borových lesů jihovýchodního Texasu a setkat se tváří v tvář se svým uvězněným bratrem, umírajícím otcem a démony, které za sebou zanechal. (Filmbox)

Recenze (3)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Takový smutný životopisný film by to byl, kdyby to byl životopisný film. Hodně smutné drama o muzikantovi, kterého začínají požírat kostlivci uzavření ve skříni. A taky to, že je to nesympatický trouba co se chová jako blbec. Jediné, co Brett Moses zvládá, je tvářit se nasraně, možná proto to dělá hodně velkou část filmu. A on mu nikdo neřekl, že přitom vypadá hrozně směšně. NAštěstí zde jsou ještě další herci, kteří tu tího sympatičnosti a herectví vezmou na sebe - skvělý Michael Parks v roli otce, výtečná Lee Ann Womack, která svou roli dala tak parádně, že jsem byl přesvědčen, že už jsem ji v nějakém filmu viděl ale nakonec jsem zjistil, že ne. No a samozřejmě příejmně civilní výkon stále dobré Dominique Swain. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Byl jsem na hodně špatnejch místech a viděl hodně špatnejch věcí.. Ale to ze mě ještě nedělá špatnýho člověka.." Brett Moses sice ukrutně vypadá jako dublér slavnějšího Josepha Gordona-Levitta, to ovšem jeho malému, leč hodně slušnému, bijáku o zaskříňovaných kostlivcích na kvalitách neubírá.. Texaský masakr Sophiiny volby.. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama