Reklama

Reklama

Satisfakce

(seriál)
  • Austrálie Satisfaction
Austrálie, 2007, 45 min

Hrají:

Kestie Morassi, Diana Glenn, Bojana Novakovic, Peta Sergeant, Liam Hemsworth, Nick Russell, Helmut Bakaitis, Jacki Weaver, Alethea Jones, Dustin Clare (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Šesť žien. Dva životy. Jedna profesia. Seriál približuje životy šiestich krásnych žien pracujúcich v bordeli vysokej triedy: ich emócie, vzťahy s rôznymi klientmi i ich vlastnými deťmi či partnermi. (MoiJe)

Recenze (9)

MoiJe 

všechny recenze uživatele

1.seria: Epizody su dlhe a nikam sa neponahlaju, neda mi pozerat viacero za sebou. Je to trochu zvlastny serial, nie je mi jasne, komu je vlastne urceny. Muzov iste zaujmu zaujimave pekne zeny a sexualne sceny, ale napr. problemy okolo pocatia ci puberty potomka ich asi bavit nebudu. Zeny mozno naopak. Kazdopadne serial za pokus stoji, velmi prijemne spracovanie a tak ako ich postavy, ani herecky nie su lacne :) ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

O co jim jde? Já to nechápu...Ptákovina plná sexuálních scén a hloupého scénáře, zetkových herců a tradičně oblíbených karamelových scén. Nedokážu pochopit, že Barrandov neumí vysílat ani jednu normální věc, která by člověka rozesmála nebo jakkoliv potěšila. Při sledování této stanice se mi ježí chlupy na těle a vlasy na hlavě a jakkoliv se snažím pochopit "porod" asi třicetiletého muže, který má zjevně podivnou představu o sexuálních hrátkách.. ()

Sidonka 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to či ne že jedna z poběhlic si tam před zákazníky klidně přebaluje mimino a jiná lehkonožnice je tak obětavá že u sebe pro mě z neznámých důvodů nechá bydlet semetriku, která jí tam kupříkladu rozbíjí vystavené sošky? Koukala jsem jedním okem, na kterém jsem ještě měla připlácnutý odličovací mléko umístěné na vatičce, tak mi to možná na chvilku zatemnilo úsudek, ale další už odlíčené oko bych na tuhle nevěrohodnost radši nehodila. Obávám se že zvlášť v našich českých luzných nočních klubech a čistých privátech to chodí trochu jinak. A zákazníci asi také vypadají méně fešněji... Viděla jsem též dva díly z první série, (pamatuju si pouze na tu příhodu s úchylným doktorem, který potřeboval před milováním znehybnit ženu léky, neboť ho vzrušovalo "milování s chladnou mrtvolou" a nebohou alergičku tímto sexi práškopokusem opravdu nechtěně přizabil), což bylo vcelku ještě jakš takš uvěřitelné a O.K. Škoda že si seriál nezanechal alespoň tuto původní úroveň. Díky, stačilo to. Stop. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Seriál, který narozdíl od Sexu ve městě nebo Zoufalých manželek nezastírá, že je o děvkách. Ty mají v jednotlivých epizodách svoje vlastní příběhy, traumata či domácí mezihry. V některých periodikách (Týdeník televize) je legračně anoncováno, že jde o seriál akční. A vlastně, proč ne... ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiný pohled na prostituci a „sexuální pracovnice“. Běžně jsou tyto ženy (v souladu s realitou) zobrazovány jako vykořisťované a zneužívané oběti. Tyto dámy však své povolání vykonávají ve velmi luxusním prostředí a dobrovolně. Je samozřejmě jasné, že ani skvělé finanční ohodnocení je neudělá dokonale štastné a veškeré strasti se jim snad obloukem vyhnou. A tak máme možnost se pobavit na účet některých zákazníků, ale zároveň poznat jejich problémy v soukromém životě. Rozhodně se nejedná o nějaké soft porno kde by byla nahota prehnaně a účelově zneužita. Jediné co bych asi vytknul je stopáž - 40 minut by bohatě stačilo. Po prvních dvou dílech bych dal tak 3*, ale na konci první řady dávám 4 a jsem celkem zvědav na druhou. ()

Zofinka2 

všechny recenze uživatele

Byly mi sympatické hlavní postavy a dobrý scénář to mělo a nenudilo.Těšila jsem se na něj a koukala na to, přestože to hráli pozdě. Některé postavy byly úchylné, ale byl to film, proto se to nedá brát vážně. Pokud máte smysl pro humor stejně jako režiséři, tak se Vám to líbit bude. Některé díly byly slabší, jiné zas lepší. Škoda, že nebylo víc dílů. ()

Mazmen 

všechny recenze uživatele

Pro mně docela originální seriál, portože o prostitutkách jsem zatím jiný neviděl. V každém díle je možno se seznámit s různými sexuálními praktikami, někdy až bizardními úchylkami jejich klientů. Herečky jsou opravdu moc hezké, takže pánové se mají určitě na co podívat. Na druhou stranu jak už psal MoiJe, každý díl se zaměřuje vždy na jednu z nich u které se řeší nějaké osobní problémy což si také myslím, že pány moc bavit nebude, ale jinak nadprůměrný seriál. 65% ()

torchwood 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných seriálů kde jsi domyslíte že byl sex, v tomto seriálu je sex více reálný. Zajímavý pohled na prostituci a kromě sexu je zde i soukromý život prostitutek. Za mě 80% ()

Reklama

Reklama