Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jake Gorski zasahuje při loupeži v bance, kde pachatelé drží několik rukojmí. Akce je úspěšná, ale kapitán Walter Bain trvá na Jakeově potrestání, protože neuposlechl jeho rozkaz. Jake je za trest převelen k dopravní policii. Navíc ho opouští i dívka Michele, protože Jake dává přednost práci před ní a ona už má dost jeho nesplněných slibů. Mezitím připravuje terorista Eliot Webb loupež v dosud nikdy nevykradené Federální rezervní bance. Akce začíná sérií výbuchů, které způsobí dopravní kolaps a centrum je prakticky odříznuto. Jake informuje kapitána Baina o situaci, ale ten jeho zprávě nevěnuje mnoho pozornosti. Jake si všimne na střeše budovy dvou zápasících osob a rozhodne se věc prozkoumat. Dostane se do budovy, přičemž ještě netuší, že jedna z oněch osob je Michele. Náhodou se stala svědkem přepadení a teroristé se jí snaží zbavit. Oba se po nějaké době v budově setkají a mezi slovním vyrovnáváním svých soukromých účtů se společně snaží zločincům loupež překazit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Co muze vzniknout jinyho v koprodukci nemcu z hajzlhrochem v hlavni roli nez kravina? tezko rict ale zase sem se z toho uplne neposral existujou i mnohem vetsi shity ()

choze 

všechny recenze uživatele

A proč nemůžu být jako Bruce Willis? řekl si zřejmě jednoho dne David Hasselhoff a vzápětí natočil tenhle slaboučký televizní snímek vesele kradoucí motivy i celé scény z první (boj jednotlivce s přesilou lupičů v uzavřeném prostoru, scéna se slaňovaním na požární hadici ze střechy, scéna s prolézaním výtahové šachty) a třetí SMRTONOSNÉ PASTI (krádež zlatých cihel z federálních rezerv, lupiči způsobí bombovými útoky po městě chaos, aby odvedli pozornost), nemluvě o řadě klišé (hrdina je hned na začátku filmu degradován a řeší krizi s přítelkyní kvůli tomu, že se víc věnuje práci než jí). Na fakt, že jde o televizní produkci, poukazuje vedle laciného a sterilního zpracování hlavně fakt, že hrdina ve filmu nikoho nezabije, protivníky zásadně jen omračuje a lupiči se tak musí zabíjet mezi sebou (jednou omylem, druhdy záměrně), aby tu vůbec byl nějaký bodycount. Krajně nešťastné rovněž je, že s ním celým filmem prochází jeho přítelkyně, zřejmě kvůli dialogům. Scénář i akce chabá, Hasselhoff se ani neumí pořádně pohybovat, hlášky na nule. ()

Reklama

movie odpad!

všechny recenze uživatele

Odporné béčko, které naprosto schématicky vykrádá první a třetí díl SMRTONOSNÉ PASTI.Navíc bohužel s naprsto toporným Davidem Hasselhoffem v hlavní roli! ()

core.2 odpad!

všechny recenze uživatele

Lacině, nudně zpracováno. Prostě nuda...... musel bych mít v sobě hodně promile, abych od toho nemusel znovu odcházet. Scénář chabý, spíše bych řekl okopírováné akce ze smrtonostné pasti. Hasselhoff dokola jen běhá a kde jaký monitor rozbije a myslí si, co to dokázal. A s tou svou přítelkyní a jen vede trapné dialogy. Hasselhoff nebyla dobrá volba, ke stmelení děravého scenáře. *odpad ()

Chino odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle kompost na pobavení vřele doporučuju. Tentokrát Házlhof vyběhne a seběhne tisíce schodů, rozseká několik monitorů v nepříčetnosti a není nouze ani o strnulé a nemotorné pohyby, přesně takové na jaké jsme od mistra zvyklí. No prostě demence jakou umí zahrát jedině božský David. Pokud ji teda hraje... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama