Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kathleen sa má vydávať a tak sa rozhodne spoločne so svojimi štyrmi družičkami Sophiou, Jessicou, Beth a Amber vychutnať ešte posledné chvíle slobody v Mexiku. Sophia sa oddelí od ostatných a pridá sa na chvíľku k Robovi, atraktívnemu mladému turistovi zo štátov. Jej kamarátky sú pri potulkách okolím prepadnuté, olúpené a nechané napospas osudu v nehostinnej krajine. Padá tma a dievčatá hľadajúce útočisko na noc, natrafia na miesto, kde by mohli pokojne prečkať do ďalšieho rána. Nanešťastie, toto miesto nie je až tak úplne opustené ako sa na prvý pohľad zdalo... (beso74)

(více)

Recenze (9)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Na tento kousek jsem se donutil kouknout z jediného důvodu. America Olivo. Moje velká slabina a zklamán jsem rozhodně nebyl. To všechno ostatní už ale bylo horší. Začátek supr. Dobře se to vyvíjelo a letovisko nemělo chybu. Dokonce i proměna kamarádek šla dobře, ale pak, kdy se Sophie dostala do letoviska, to šlo všechno hodně z kopce. Škoda! Kdyby tuto myšlenku více rozvinuli a přidali filmu ještě aspoň půl hoďky, nemuselo to dopadnout tak zle. Chtěl jsem dát 3*, ale nechám to na 2. Fakt tomu chybělo hodně, aby se to dalo nazvat dobrým filmem. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Při sledování tohoto filmu mnou docela často cloumaly záchvaty smutku. Ne snad proto, že by byl film nějak emočně náročný; to mi bylo líto toho, jak strašně špatný film dokázal začínájící režisér Brandon Nutt z velmi nadějného námětu spáchat. To pak když člověk vidí, jak jsou všechny scény udělány s naprostou absencí filmařského citu, zcela opačně než by být udělány měly, tak se lítosti zkrátka nelze ubránit. Každopádně zhlédnutí nelituju, třeba si to dnes v noci ve snu "pustím" znova sám, a tentokrát pořádně... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ono se to zezačátku ani moc nezdá, například proto, že ty holky jsou docela nepříjemné a nesympatické, ale nakonec, když už to i vzhledem k poměrně krátké stopáži nevypadá, se to i docela rozjede. Až tak, že mi bylo líto, že to nejdůležitější bylo trochu odbyto. Mohlo se tomu věnovat trochu více místa, trochu více si s tím pohrát, trochu více to promyslet. Protože ono to špatné nebylo, jen jak to bylo vzato hrozně rychle, přímo, jednoduše a bez špetky nápaditosti, nevzbudilo to takový dojem, jaký by si to při troše větší píle a snahy určitě zasloužilo. Jeden z mála filmů u kterého mi daná stopáž nestačila, sneslo by to minimálně o deset minut více. Protože události posledních dvaceti minut (a tedy stěžejní základ celého filmu) by snesly dělší minutáž. 2,5* ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tlupa nesympatickejch buchet jede na rozlučku do Mexika, chvilku se tam chovaj jak krávy a nakonec vlezou do baráku, kde už jim hrábne úplně. Proč? Nevim. Blbě natočený, blbě zahraný. 10% za Americu. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Partia sympatickych bab v mexickom letovisku je mozno solidny zaklad aspon na priemerny fim, avsak to by sa muselo zacat nieco diat aj skor ako tesne pred koncom. Myslienka bola vcelku fajn, niektore sceny boli spracovane vcelku obstojne avsak to nestaci. Zvacsa ide o obrovsku nudu. 25% ()

Soubi 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zlé, jak poukazují zdejší komentáře. Odtažité, žádní herci a především naivní, ano, ale také disponující dobrým příběhem, který mi přišel i originální. Dále se tu (v poslední třetině filmu - pozn. konec je dobrý) vyskytlo pár dobrých nápadů, které ale málem pohřbilo špatné provedení. To se děje prakticky s celým filmem. Snad bude někdy remake. ()

petrik11 odpad!

všechny recenze uživatele

Čakal som viac, teda čakal som aspoň čosi. Začiatok zaujímavý, prostredie opusteného hotelového komplexu tiež a potom, ako v tom vtipe o Záhorákovi, ktorý sa spáral s klinom v uchu: "špáram sa s hrebíkem v uchu a naráz, cicho!" ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

No žádná hitparáda se opravdu nekonala, skupina kamarádek si zajede na dámskou jízdu do Mexika, kde si chtějí pořádně zapařit a vyspat se s kýmkoliv kdo jim vstoupí do cesty, jak to mají pravý americký holky rády. Drsný holky a opravdu ostrý slovník sice způsobí pár roztržek,ale hlavní zlom nastává, kdy se skupina dívek oddělí a vyjede si na jih Mexika na výlet s nějakými neznámými průvodci, který je okradou, neznásilní (proč?) a nechají je napospas u vesnice plné duchů. Dál už je to opravdu kravina a dost nezajímavý snímek který mi místy přišel, že je točenej snad mým starým mobilem. Neni o co stát, ztráta času,ale kdyby přeci jenom, tak stopáž se dá přežít. ()

crazyflow odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem moc nepochopila. Kdyz uz jsem zacinala doufat,ze se neco zacne dit,film najednou skoncil. Postradalo to jak logiku,tak hororove sceny..Naprosta blbost. ()

Reklama

Reklama