Reklama

Reklama

V neveľmi vzdialenej budúcnosti sú zakázané všetky zbrane a zločincov na dobu ich trestu hibernujú. Keď začnú v uliciach mesta vystrájať ozbrojení gauneri, na pomoc povolajú nekompromisného strážcu zákona Michaela Knighta (DAVID HASSELHOFF), ktorého verným pomocníkom je umelou inteligenciou disponujúci čierny Pontiac nazývaný K.I.T.T. Vyjde však najavo, že auto bolo deaktivované. Podarí sa ho uviesť znovu do prevádzky a spolu s Mikeom zločincov eliminovať a navrátiť pokoj do ulíc? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Rečnícka otázka na úvod: "Môže existovať "na plátne" odpornejší a nesympatickejší zjav ako David Hasselholf"??? Zodpovedanie tejto zapeklitej filozofickej otázky nechám na každom z vás...Knight Rider 2000 je kinematograficky- masochistická delikateska, zvlášť so slovenským dabingom, ktorý zabije aj tie posledné svetlé okamžiky. * len ako spomienka na seriál, inak bŕŕŕŕ ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo tak zlé, až som sa pri tom bavil... :) Najmä dialógy medzi KITTom a policajtkou čo mala v hlave jeho pamäťový čip. ()

prsvl odpad!

všechny recenze uživatele

Po projekci tohohle filmu jsme si museli zpravit náladu scénami z německy namluveného Soudce Dredda.. :-/ ... Biggest shit award ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Bol som zvedavý, ako si tvorcovia poradili s oným zasadením do KITTa do "budúcnosti". Teraz, v r.2004, môžem povedať, že si s tým neporadili dobre. Vo filme neponúkli nič, čo by nebolo už v seriáli a tak jedinou zaujímavou scénou bol kratučký žiarlivý dialóg starého a nového KITTa. ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál se dá aspoň z nostalgie, tohle je hnus. Ani Skinner z Akt X to nezachrání. !SPOILER! A se smrtí Devona Milese to vážně přehnali! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo neštěstí devadesátek. Všichni vyhlíželi k roku 2000 a každý měl pocit, že musí přispět. Proto ironický Pontiac Firebird byl nahrazen v té době posledním konceptem Pontiac Banshee (jako vize budoucnosti nového tisíciletí). To, že ten koncept je hnus, je jedna věc. Ale to, že ho automobilka odmítla půjčit pro natáčení, byla už zoufalost. Takže 3/4 filmu je KITT jako Chevrolet Bell Air (57). A ke konci je to “překapotovaný” Dodge Stealth, aby vypadal jako výše zmíněný koncept od Pontiacu. A to jsem se ani nedostal k tomu jak příšerný film to je. Jedna hvězdička ze soucitu a nostalgie. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

David Hasselhoff se v nějakém alkoholovém opojení (a že jich bylo a je) nechal přesvědčit, aby hrál v tomhle škváru a sednul do toho nejotřesnějšího "bouráku" co kdy svět viděl. Ještě, že Američané nevlastní Ferrarri. ()

kwoky 

všechny recenze uživatele

Scenar je trochu nablbly, ale namet neni spatny. Zase trochu jine ztvarneni "budoucnosti". Mohlo to byt trochu akcnejsi (KITT ma minimalni prostor) a temnejsi. Takhle je to normalni rutinne natoceny film, ktery sice neurazi, ale nadseni se taky nekona. ()

nwx 

všechny recenze uživatele

Hrozné prznění původní legendy. Navíc to auto působí vzhledem jako zastaralý levný laminátový krám. Původní auto by klidně vzhledem zapadlo i do roku 2050. Toto je bad joke. ()

Armin82 odpad!

všechny recenze uživatele

Já nemůžu dát pár hvězd ani z nostalgie, leda by tam byl pravý, původní KITT v černém obalu. To bych byl i štědřejší, ale takhle? Když pominu tragický český dabing, za kterej amíci nemůžou , ve filmu nebylo nic, co by stálo za řeč. David si v mezičase odběhnul z natáčení pobřežní hlídky a pustil se tohoto úžasného projektu, ale nepovedlo se to ani jemu, ani tvůrcům. Odpad jak vyšitej ()

Nathaniell 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavá i když zbytečně dlouhá myšlenka o tom, jak pokračovat s Michalem Nocí a jeho Rytířem jezdcem... No: Kdyby to zkrátili na půl hodiny, vynechali hovadiny a udělali z toho něco jako pilot, určitě by ten film většina z nás nepovažovala ze dvou třetin za ztrátu času. 2* ()

Reklama

Reklama