Reklama

Reklama

V neveľmi vzdialenej budúcnosti sú zakázané všetky zbrane a zločincov na dobu ich trestu hibernujú. Keď začnú v uliciach mesta vystrájať ozbrojení gauneri, na pomoc povolajú nekompromisného strážcu zákona Michaela Knighta (DAVID HASSELHOFF), ktorého verným pomocníkom je umelou inteligenciou disponujúci čierny Pontiac nazývaný K.I.T.T. Vyjde však najavo, že auto bolo deaktivované. Podarí sa ho uviesť znovu do prevádzky a spolu s Mikeom zločincov eliminovať a navrátiť pokoj do ulíc? (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (2)

  • Červené auto K.I.F.T: (Knight Industries Four Thousand) bylo přemaskovaný Dodge Stealth a mělo poměrně zajímavý osud. Auta byla vyrobena dvě. Jedno tvůrci nakonec přeřízli napůl, aby mohli natočit záběry z interiéru. Druhé si pak zahrálo v několika dalších filmech a seriálech: Chips se vrací (1998), Černý škorpión (1995), nebo třeba Power Rangers Time force (od r. 2001). V posledně zmiňovaném ho přebarvili na černo-bílo a ztvárňovalo futiristické policejní auto ve dvou epizodách. Nakonec se objevil ve sci-fi seriálu Scare Tactics (od r. 2003), kde s ním dokonce projeli zdí. V roce 2009 se auto vydražilo na eBayi, už značně zbědované. Koupil ho sběratel filmových aut Bob Moseley a vozidlo od té doby čeká na renovaci. (Stejšn)
  • Film mal byť úvodnou časťou nového seriálu, v ktorom si hlavné úlohy mali zahrať Susan Norman a Carmen Argenziano. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama