Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi jednoduše podaná komedie, která mi svou lehkostí opravdu sedla. Žádné efekty, žádné speciální záběry kamer, vše závisí jen na skvělé práci herců (kteří si mimochodem výborně rozumí) a scénáři. Ten ovšem pokulhává za vším ostatním. Nicméně originální zápletka, která má spoustu odbočení k "Magorovi", zkrachovalému herci, krásce a studence atd., byla "poklidně dramatická", což mi na komedii sedí. Co se týče hereckých výkonů vyzdvihl bych M. C. Duncana, A. Bowlby, obvzláště za jejich lehkost. Ovšem NEJVĚTŠÍ obdiv má moje oblíbenkyně Cobie Smulders, která je sympatická prostě všude! (Myslím, že 4* je pro tuto komedii hodně, ale díky Cobie, to je 5*!! :-) ) ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u které se určitě dost nasmějete. I když u některých scének jsem nevěděl zda jsou spíše trapné či vtipné, spousta dobrých mi to bohatě vynahradilo. Sendhil Ramamurthy z Hrdinů, Vivica A. Fox, Cobie Smulders, Michael Clarke Duncan a samozřejmě Paul Soter mě příjemně pobavili, Jay Chandrasekhar jako Nuts mě moc k srdci nepřirostl. ()

Reklama

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Příjemná komediální jednohubka, která vychází z přímočaré premisy bez nějakých zbytečných vedlejších linek a komplikovaností - jedna restaurace, jedna směna, jeden večer, jeden dluh a jedna soutěž...Sice se v tomto podniku nebudete přímo řezat smíchy, ale úsměv budete mít na tváři celou dobu...A převážně seriálové herecké obsazení tu vůbec nedělá ostudu a působí velmi kompaktně... ()

Zero_Signal 

všechny recenze uživatele

No neviem, Broken Lizard mám rád a tak som sa vybral pozrieť tento počin. Vedel som, že ich magnum opus Super Troopers to určite neprekoná, ale taký slabý počin som tiež veru nečakal. Hviezdička pre Michaela Clarka Duncana (WHATEVER, MOTHERFUCKER!!!!) a druhá pre fakt, že je to Broken Lizard. Ďalší počin chcem viac hodný názvu Broken Lizard ! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Buranská totálne bezmozgová zábavka, ktorú si všetci zúčastnení úžívajú do sýtosti, otázne je, ako sa k tomu postaví divák. "Serióznejšie" vtípky (...ehm) striedajú dementné momenty+ nejaký ten fekálny vtípek k tomu...Každopádne od postáv, po dej a humor je všetko tak "over the edge", že som sa skrátka bavil celú dobu.. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama