Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý šampión ťažkej váhy v boxe Cleon "Slammin'" Salmon (Duncan) a terajší majiteľ reštaurácie v Miami vymyslí súťaž pre svojich čašníkov, aby zistil, ktorý z nich dokáže za jednu noc zarobiť čo najviac peňazí.
Víťaz môže získať až 10,000 dolárov, kým porazený bude musieť zniesť nakladačku od samotného šéfa, Cleona. (Ba-nny)

Recenze (40)

B!shop 

všechny recenze uživatele

No je to od Broken Lizarda, tudiz jsem cekal uchylarnu a taky jsem ji dostal, nastesti je to ale zaroven vtipna komedie. 90 minut o tom, jak banda vice ci mene uchylackejch cisniku soutezi, kdo zkasiruje nejvic penez, takze vsichni zkousi na zakazniky ruzny ochcavky a velkej sef je nekomu neustale vyhrozujici bejvalej boxer v podani genialniho Duncana. Proste naprosto oddychova komedie s bandou uchylu absolutne o nicem, ktera je s pribejvajicima minutama cim dal tim ostrejsi a ja se skvele bavil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková kravina, ale zábavná. M. C. Duncan, je děsná hora svalů a guma, který se všichni bojí a naneštěstí ještě vlastní restauraci, naneštěstí pro jeho personál, kterej mu musí za jeden večer vydělat 20 tisíc dolarů, protože on dluží 20 litrů japončíkům, je to celkem stupidní a příběh tu moc neexiastuje, ale o to tu neběží ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Veľké prekvapenie. Bez nejakých očakávaní, celkom príjemná oddychovka, na ktorej sa dá veľmi schuti zasmiať; a ani nemusíte mať nakúpené. :) Oceňujem, že to neskĺzlo do úchylností a otrepaných klišé. 75%. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, u které se určitě dost nasmějete. I když u některých scének jsem nevěděl zda jsou spíše trapné či vtipné, spousta dobrých mi to bohatě vynahradilo. Sendhil Ramamurthy z Hrdinů, Vivica A. Fox, Cobie Smulders, Michael Clarke Duncan a samozřejmě Paul Soter mě příjemně pobavili, Jay Chandrasekhar jako Nuts mě moc k srdci nepřirostl. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Slammin Salmon je príšerný komediálny úlet. Nech to znie akokoľvek divne, tak nejak som sa cítila aj ja, keď výborné scénky striedali stupidné a stupidnejšie a po nich prišla stupidita a trápnosť na druhú a tak sa to miesilo od začiatku do konca. M.C. Duncana mi paradoxne najmenej lahodil so všetkých zúčastnených, škoda. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ono je to vlastne dobrý nápad, ale potenciál ostal nevyužitý. Partička čašníkov súťaží o to, kto najviac za večer zarobí. Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli, ale je pravda, že v iných snímkach mám týchto ľudí rád. Respektíve v iných komédiách. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo v skutku vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nevtipné a celkovo to bolo jedno veľké sklamanie. Ja som sa viacmenej len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu sa veľmi nepredviedol a jeho ostatné snímky by som bral už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by ju pozdvihlo. ()

predators 

všechny recenze uživatele

S přibývajícím časem dostává tato chuťovka tu sprvánou šťávu. Nevím, jestli to bylo tím, že byli všichni zlití a nebo dobře najezení, ale pořádně jsem se zasmál až v samotném závěru, kdy už šlo fakt do tuhého. Jinak ale plejáda známých herců dává tušit, že nudit se nebudete, takže jděte do toho...nebo vám nakopu prdel, vy zasraný srágory! 50% ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Zajimavá a netradiční komedie ze zajímavého prostředí. Já se bavil od záčátku do konce takže jasné čtyři hvězdy. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5...Buranská totálne bezmozgová zábavka, ktorú si všetci zúčastnení úžívajú do sýtosti, otázne je, ako sa k tomu postaví divák. "Serióznejšie" vtípky (...ehm) striedajú dementné momenty+ nejaký ten fekálny vtípek k tomu...Každopádne od postáv, po dej a humor je všetko tak "over the edge", že som sa skrátka bavil celú dobu.. ()

hunty 

všechny recenze uživatele

What'd you do, did you blow Papa Smurf? What'd you do, fuck a xerox machine? "Cunty McTwat" se snaží zvednout tržby s týmem čišníků, aby šéf mohl splatit dluh Yakuze z lovu albínů. Tak asi taková je to jízda. Plno výborných postav a situací, ale... ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Vyloženě skvělé to nebylo, ale zlé též ne. Některé scénky jsou doopravdy nesmírně vtipné, bohužel jde ale pouze o pár útržků z celého filmu. Jakožto oddychovka, kdy chcete vypnout se to ale hodí báječně, přirovnal bych to k slabšímu odvárku Hele kámo, kdo tu vaří. Skvěle se povedla postava Nutse, též velice potěšila přítomnost Cobie Smulders. Klasický průměr (Viděno: 04.09.2010) ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Opět pořádně ujetá jízda, jak jsem od Broken Lizardů zvyklí. Je tu pořádná dávka humoru aa taková jaké my celkem sedí. Udržují stálou hladinku a občas něco trošinku přilejí, obzvlášť když Jay začne bláznit. ()

seneki 

všechny recenze uživatele

Oddechová komedie, jež potěší seriálové fanoušky (Mohinder Suresh z Heroes, Robin Sherbotsky z How I Met Your Mother) se odehrává v prostředí luxusní rybí restaurace. Hlavními aktéry jsou číšníci a jejich svérázný šéf a šampion v těžké váze MCD. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

ZONGO a to je tak celý, co ten film nabídnul ... ale zase tak špatný to nebylo, ale vic jak 50% to prostě nemá ()

Hruzi 

všechny recenze uživatele

Opravdu velmi jednoduše podaná komedie, která mi svou lehkostí opravdu sedla. Žádné efekty, žádné speciální záběry kamer, vše závisí jen na skvělé práci herců (kteří si mimochodem výborně rozumí) a scénáři. Ten ovšem pokulhává za vším ostatním. Nicméně originální zápletka, která má spoustu odbočení k "Magorovi", zkrachovalému herci, krásce a studence atd., byla "poklidně dramatická", což mi na komedii sedí. Co se týče hereckých výkonů vyzdvihl bych M. C. Duncana, A. Bowlby, obvzláště za jejich lehkost. Ovšem NEJVĚTŠÍ obdiv má moje oblíbenkyně Cobie Smulders, která je sympatická prostě všude! (Myslím, že 4* je pro tuto komedii hodně, ale díky Cobie, to je 5*!! :-) ) ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist jestli mé hodnocení neovlinilo pár panáčků Williamse, ale všeobecně mám ztřeštěné komedie rád, pokud se povedou a tahle se až na pár suchých momentů povedla. Neni to best, ale komedie plná seriálových herců by vás měla rozesmát stejně jako mě. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Na to jaká pověst tuto komedii provází, je to dost velká slabota. Obsazení nic moc, herectví ještě horší, gagů spoustu, ale vlastně si už po půlhodině nepamatuju žádný konkrétně a moc jsem se nesmál. Nejhorší je naprostá neoriginalita, polovinu už jste viděli a druhá je jen lehce upravená variace na ty nejprofláklejší vtipy. Na druhou stranu, Salmon je hezká (ač jednorozměrná) postava a míra nechutnosti je v rámci mezí a vkusu. Každopádně bych se vyvaroval očekávání a příliš nevnímal nadšené komentáře, je to slabý průměr, který překoná i nepovedený díl Comebacku. Salmon je bývalý boxerský šampion a potřebuje ve své restauraci za večer nutně vydělat 20000, je na jeho zaměstnancích, aby to dokázali... 30% ()

casioa.... 

všechny recenze uživatele

Moja komediálna srdcovka - reštaurácia. Tentokrát ďalšia, po výborných Soul Kitchen (2009) a pre mňa doteraz najúžasnejšom-Waiting...(2005). Tak, a momentálne mám tú česť oznámiť skompletizovanie svoje pomyselnej trojky, naj reštikových komédií. Dámy a nedámi :) opäť udeľujem 5*! Zo začiatku to vyzeralo, že to bude iba "újeb do prázdna", ale nakoniec, som si prišiel aj na nejaké to moudro :) god damm, takto to mám rád. M.C.Duncan, ako fuckujúci bývalý boxer Cleon Salmon, stavajúci do pozor všetkých-vrátane zákazníkov....C.Smulders (skvelá už v HIMYM), a tak isto aj ostatní. Výborne poskladané osadenstvo - máme tu krasotinku (študujúcu na baletnej škole), wise girl (budúcu doktorku), blázna (ktorý když si nedá medikamenty, válí :) ex-zamestanca (ktorý si sa po krátkom flirte s filmovou karierou vracia späť), dvojičky (kuchár, a jeho bráško-ktorý to počas osudnej noci vytiahne z poskoka na čiašnika :) a tiež aj ďalších, ktorý tiež hláškujú jedna-radosť. Proste, naservírujte si ich, bude to "tejsty" ;-) ///////////////////////////////////// You know what ten grand feels like in your pocket? It feels like a third cock. (Cleon Salmon)////////////////////////////////////////// ()

Reklama

Reklama