Reklama

Reklama

Ron a Dale jsou pár, kteří nosí pohromu a pustošení. Do jejich cesty se v jedné chvíli postaví Andrew, který se stává jejich rukojmím v boji o volnost. Ale je opravdu on v této hře obětí? (LIVINGDEAD)

Recenze (28)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl slibný. Dva uprchlíci se vloupou do domu a seberou rukojmího, kterej je ale docela magor. Sice nic nového pod sluncem ale slušný drama se z toho vytřískat dalo. Tohle je ovšem nuda bez špetky napětí, náznaku atmosféry či nějakého dobrého nápadu. Navíc to hlavní herecké trio také moc talentu nepobralo, takže se můžete maximálně kochat křivkami hlavní představitelky. Nuda a já už bych chtěl taky po dlouhý době vidět nějakej pořádnej film, mám teď na ty blbosti nějakou smůlu. ()

Ozo 

všechny recenze uživatele

Terezka má moc pěknou prdelku, škoda, že její přednosti jsou to jediný, na co se dá v tomhle snímku koukat. Postava Rona mne fakt iritovala, pošahanýho násilníka jsem mu prostě nevěřil ani za mák. A ačkoliv mám Stephena Moyera oblíbeného ze seriálu True Blood, tady mne neseděl. Agorafobik, kterej ve skutečnosti není tím, čím se zdá být? Ale no tak. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Občas tahle nenápadná dílka nejsou k zahození. Viděli jsme to mnohokrát. Mladý pár, který si se zákonem hlavu moc neláme, se řítí krajinou, dělá pitomé chyby a má velké sny a plány. Dokud se jejich ksichty neobjeví v televizi. Jejich rukojmím je navíc chlápek, který má strach z veřejných prostranství. Násilnický primitiv Ron je zmatený, prakticky není jasné, co vůbec chce, neustále se kvůli jeho rozhodnutím točíme v kruhu a postupně se tak vytrácí napětí. Tvůrci v druhé polovině vůbec nedokážou zastavit krev v žilách publika. Natahují jednoduchý příběh, kterému alespoň trošku pomáhá australská herečka Teresa Palmer – tedy podle toho, co diváka zajímá, zda její výkon nebo…? Solidní rozjezd, mdlý dojezd. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Thriller s nádechem psycha dochucený vděčným tématem agorafobie, u kterého se sešli talentovaný režisér s neméně talentovanými herci. A podle toho to také dopadlo. Prakticky od začátku se něco děje, protože nějaká nutná předehra se prakticky nekoná, takže po několika minutách se páreček kriminálníků dostane do bytu agorafobika a rozjiždějí psychologické hrátky provázené nejednou fackou či ránou pěstí. Těch pár hluchých míst, které ve filmu jsou, dokáže v pohodě vyplnit Teresa Palmer, na kterou se zatraceně dobře kouká. Austrálie zase nezklamala. 80% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Když jsem se včera díval na Take Me Home Tonight, tak mě zaujala Teresa Palmer. Potom jsem se dozvěděl, že právě v tomto filmu se předvede i bez šatů… takže bylo jasné, co si musím sehnat. :-) Upřímně - stálo to za to. Nejen kvůli dokonalé krásce Terese, ale i kvůli filmu, který je napínavý, dobře promyšlený a poměrně originální. Kdyby se ten závěr neprotahoval a ta finální pointa by nebyla jasná už asi od poloviny filmu, možná bych dal i plný počet. Takhle je 70 % za film a 10 % za Teresu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Stephen Moyer (Andrew) se v rámci své přípravy na roli setkal s agarofobikem, aby se mohl lépe vcítit do své postavy. (BioCake)

Reklama

Reklama