Reklama

Reklama

Ron a Dale jsou pár, kteří nosí pohromu a pustošení. Do jejich cesty se v jedné chvíli postaví Andrew, který se stává jejich rukojmím v boji o volnost. Ale je opravdu on v této hře obětí? (LIVINGDEAD)

Recenze (28)

runner85 

všechny recenze uživatele

Pár na úteku sa ukryje v dome kde žije Andrew ktorého opustila priateľka, film má parádnu atmosféru, pár divadelných kulís filmu vôbec neubližuje, práve naopak je to dobé šak aj tak tých pár hercov sa tam bez problémov zmestilo, Teresa tomu dodáva estetické čaro, v pár záberoch aj dačo viac / nuž postava striptérky sa nezaprie / ... proste jednoduchý, komorný film ... ()

JohnRambo 

všechny recenze uživatele

Tak za prvé, keď sa pozriem na plagát hneď mi napadne nejaký film o upíroch :) A za druhé, velmi podarený film, hlavne sa mi veľmi páčil Stephen Moyer a samozrejme veľké plus tohto filmu Teresa Palmer. Ale jedno mi vŕta v hlave, SPOILER! SPOILER! Zabil tú Gabrielle? Keď pálil jej pas...asi áno. SPOILER! SPOILER! ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Občas tahle nenápadná dílka nejsou k zahození. Viděli jsme to mnohokrát. Mladý pár, který si se zákonem hlavu moc neláme, se řítí krajinou, dělá pitomé chyby a má velké sny a plány. Dokud se jejich ksichty neobjeví v televizi. Jejich rukojmím je navíc chlápek, který má strach z veřejných prostranství. Násilnický primitiv Ron je zmatený, prakticky není jasné, co vůbec chce, neustále se kvůli jeho rozhodnutím točíme v kruhu a postupně se tak vytrácí napětí. Tvůrci v druhé polovině vůbec nedokážou zastavit krev v žilách publika. Natahují jednoduchý příběh, kterému alespoň trošku pomáhá australská herečka Teresa Palmer – tedy podle toho, co diváka zajímá, zda její výkon nebo…? Solidní rozjezd, mdlý dojezd. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Australanům jde poslední dobou nejen horror, ale i thriller, byť lehce hororrově laděný. Ono se to všechno tváří jako klasická, stokrát provařená zápletka, přesto to dokáže udržovat pozornost a překvapovat, např. dobře napsanými postavami a dobrým herectvím. Jednoduše: není to hloupé!!! A Teresa Palmer tady vypadá jako australské (mnohem hezčí a žhavější) dvojče Kristen Stewart. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl slibný. Dva uprchlíci se vloupou do domu a seberou rukojmího, kterej je ale docela magor. Sice nic nového pod sluncem ale slušný drama se z toho vytřískat dalo. Tohle je ovšem nuda bez špetky napětí, náznaku atmosféry či nějakého dobrého nápadu. Navíc to hlavní herecké trio také moc talentu nepobralo, takže se můžete maximálně kochat křivkami hlavní představitelky. Nuda a já už bych chtěl taky po dlouhý době vidět nějakej pořádnej film, mám teď na ty blbosti nějakou smůlu. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Stephen Moyer (Andrew) se v rámci své přípravy na roli setkal s agarofobikem, aby se mohl lépe vcítit do své postavy. (BioCake)

Reklama

Reklama