Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otevřený vztah atraktivního mladého páru se dostane na hranici únosnosti, když se každý z partnerů zamiluje do jiné osoby. (mokelembembe)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

onde 

všechny recenze uživatele

Skromný film, jenž překvapí. Neotřelá a do jisté míry uvěřitelná zápletka.... Pěkná kamera, režie a scénář a dobrý casting... ()

Anniem 

všechny recenze uživatele

Opravdu originální počin na poli vztahových filmů + krásná Courtney Ford, musím říct, že jsem se u toho ani chvíli nenudila. Můžu jen doporučit. ()

Reklama

tomeš 

všechny recenze uživatele

They think they’ve got troubles? Oy, the stories I could tell them... se píše v jediné ( ! ) externí recenzi na IMDB a maj pravdu. Nemám rád filmy, při jejichž sledování si můžu číst recenze a o nic nepřijít - a (téměř) autorský snímek pana Mullera Lie to me je jeden z nich. K tomuhle filmu jsem se dostal přes Steva Sandvosse, ale zklamal mě. Z tohohle dílka si bohužel nemám co vzít a filmařsky to také za mnoho nestojí. ()

HelenaHanke 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, avšak místy překvapivě opravdový snímek o vztazích. Roztřepaná práce s kamerou místy ruší, místy umocňuje autentičnost příběhu. Škoda jen, že film tak nějak celkově není dotažený do konce. (60 %) ()

Reklama

Reklama