Reklama

Reklama

Americký animovaný sci-fi film je inspirován kresleným komiksem a produkoval ho mnohonásobný držitel ceny Emmy, legendární animátor Bruce Timm. Na světě nejsou jen superhrdinové jako Superman či Batman, ale také Green Latern, Martian Manhunter a Flash. Ti však musejí nejprve překonat strach a vzájemnou podezíravost, aby mohli vytvořit spojenectví proti stvoření tak děsivému, které by nezastavil ani sám Superman. Pokud se jim to nepodaří, celá planeta bude „vyčištěna“ od lidstva. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (90)

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Jsem na rozpacích. Animační styl je takový jako retro ale spíš to vypadá odfláknutě až jsem měl jsem potíže roznat některý postavy. Co se týče příběhu tak zezačátku se to rozjelo dobře a dost naostro, pro tuhle produkci až netypicky. Pak trochu tý konspirace jakoby akta x, což by nevadilo, hlavní potvora dostatečně velká a hnusná ale potom bohužel přišlo finále. Úděsně nabubřelá a pompézní záležitost, dokonce Kennedy dává medajli Flashovi, až tak... hrozný. 2.5/5 ()

Saskie- 

všechny recenze uživatele

Tenhle počin by byl lepší v seriálové podobě. Potřeboval by více času. Jako film je to celkem zábava, ale uspěchané. ()

Ondra111 

všechny recenze uživatele

Jak si tak po ránu přepínám, najednou moje zběsilé mačkání knoflíku přestane, když vidím perfektně animovanou scénu Flashe útočícího na jakéhosi zmrazovače. Paráda, velice pěkně naanimovaný film, spousta hrdinů, rychlý spád a překvapivá naturalističnost. Jen sem trošku víc čekal od hodného marťana, byl mi moc sympatický, zajímalo by mě jestli taky nemá svůj film. Jinak solidní 4* ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Na Elitu docela slabé. Spolupráce nic moc, v podstatě téměř ani žádná, každý bojoval spíše jakoby sám za sebe a bylo jen málo vidět, že si pomáhají. Některé postavy se zapojily do bojů až úplně na konec (Green Lantern), což byla zásadní chyba a například Superman ani ve finální "spolupráci" nebyl a vrátil se až po té "bitvě". To však není zdaleka jediné, co bych vytkl, ale nechci se už moc vypisovat. Doufám, že ostatní filmy s tímto týmem budou promakanější a nechají tam hlavně všechny hrdiny a schopnosti od začátku až do konce. Za toto 40%. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to nijak zvlášť bombastické. Na to, že to měl být od DC Comics takový úvod do jejich nového filmového světa a seznámení s Ligou, která zde asi jakože teprve vznikla... no slabota. Wonder Woman nebyla dost sexy. Nejvíce mě potěšili ti dinosauři a jiné obludky sypající se z toho obřího monstra. ()

prcko 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma animované komiksové príbehy bavili. Keď už ale vidím asi štvrtý film animovaný touto istou a neinovujúcou 2D animáciou, akoby ma prechádza chuť. Niežeby sa nato nedalo pozerať, ale som si istý, že zlepšenie by tomu prospelo aj bez poškodenia vzhľadu komiksovosti. K deju. Uvidel som a spoznal veľa superhrdinov, ktorých som doteraz nepoznal. Z najviac sa mi rátal asi Green Lantern a trochu aj Marťan. Zelená je proste zelená. K deju. Záchrana sveta po xtýkrát. Tak trochu všetko v jednom, len na tom nebolo nič svetoborné alebo strhujúce. Ako pohodová hodinka sa to ale dalo celkom zniesť. Aj keď Pepo v žabe z Atlantídy, to bola pre mňa rana. Rana smiechom. 50 % ()

Lukyz88 

všechny recenze uživatele

Vznik JLA v padesátých letech s úžasnou atmosférou a krásným zpracováním! Je pravda, že hlavní záporák je trochu slabší, ale ten tady hraje v podstatě druhé, možná až třetí housle. ()

drkaldj 

všechny recenze uživatele

V podstatě rychlé seznámení s některými hrdiny (Batmanův a Supermanův zrod snad každý zná). Bitva proti vesmírnému cosi. ()

Reklama

Reklama