Reklama

Reklama

Witchcraft: Vražedná magie

  • Itálie La Casa 4 (více)

Duchové minulosti se střetávají se žhavou přítomností v příběhu šťastné manželské dvojce, která traví noc odříznutá od světa ve starém hotelu na odlehlém ostrově. Těhotná Jane (Linda Blair) prožívá svou nejhorší noční můru, když zjišťuje, že její nenarozené dítě má být obětováno satanskému kultu. Pomalu přestává rozlišovat, mezi realitou a hrůznými vizemi, kterým nedokáže zabránit ani zoufalý manžel Gary (David Hasselhoff). A před vražednou magií přestává být úniku. (Řitka video)

(více)

Recenze (41)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tento film nám nabídl spoustu zajímavých i nezajímavých prvků. Začneme třeba hudbou. Ze začátku se mi melodické mystické rytmy celkem líbily a vzbuzovaly ve mně zvláštní pocity a očekávání co se bude dít. Jenže se pořád opakovala a začala nudit. Postupem času se objevovaly jiné skladby a tóny a začalo to být opět příjemné na poslech. Za to scénář se pořádně vyřádil a přeléval se z nudy do napínavých pasáží jako na houpačce. Začátek mi přišel dost klišovitý a neustálé přemlouvání k sexu začalo být po chvíli nudné. Což o to, herečka to byla pěkná, ale její ochrana panenství mě po chvíli přestala bavit a já čekal, kdy začne nějaký masakr. Ten se ovšem nekonal vůbec jen pár scén bych označil za velice zajímavé a dalo by se říct chvalitebné. Krev ovšem vůbec nevypadala jako krev, nýbrž stříkající malinovka což nesnáším a hodnocení tím musí jít hodně dolů. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Tohle je první díl Witchcraft, který jsem viděl a popravdě mě na další díly moc nenalákal. Věděl jsem, že se bude jednat o pořádně béčko, ale bohužel mě film nebavil a ani mě nerozesmál. David Hasselhoff je sice k smíchu, to je pravda ;-), ale moc toho nezachrání. Nakonec -3/10* za pár světlejších okamžiků (pečení v krbu, šití úst..). ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

To bylo tak neuvěřitelně stupidni až to bylo docela srandovní. Pro "běžného diváka" diváka znamená tento film okamžitý a jasný odpad, ale jak je vidět ze zdejšího hodnocení (které bylo ještě v červeném, když jsem si to kupoval) si to vybírají většinou ti správní lidé. Já sice považuju horror za svůj hlavní žánr, někdy se rád podívám i na nějaký ten silně béčkovější, ale tohle bylo moc. Přece jen však tomu tu jednu hvězdu dám, má to něco do sebe. Jinak se tu nebudu rozepisovat a v podstatě bych souhlasil s komentem AGAMENONA. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Dobrý námět, krásné exteriéry, perfektní barák, a přesto taková sračka, jak jen to jen možné? Ten film prostě nemá koule, chybí mu šťáva, tu do něj měl vnést režisér, jenže on asi nebyl ta správná volba, sccénář ušel, sice by potřeboval trochu upravit, ale nic moc velkého, hlavně první třetinu, ta byla tak neskutečně nudná, nic se nedělo, měl jsem chuť to vypnout, navrch ty odporně otravné postavy, přesně typově obsazené (hlavně dědula jel, ten mohl hrát zombíka z fleku), kterým jsem přál smrt hned od první chvíle a užíral sem se, že to tvůrům trvá tak dlouho (tu starou babu bych zmlátil praklem do krve hned mezi futrama), nejsympatičtější postavou tak zůstal Hajzhóf se svou buchtou. Zbytek už nestojí za řeč, hudba nezajímavá, atmosféra žádná a ta stará mukýna, co si to tam špacírovala, byla nejžhavějším kandidátem na nejvíc zbytečnou postavu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Trochu nesouměrnej film, skvělé scény se střídají s nudnýma a nicneříkajícíma. Je ale lepší, než by se po zjištění, že tam hraje Mitch Buchannon (Hasselhoff), mohlo zdát. Ono Hasselhoff je jeden z mála, kdo podává nějaký výkon. Pár dobrých scén - nadrženej Hasselhoff a jeho rozpačitě frigidní přítelkyně (občas už vypadá jako že by jo), naprosto skvělá a strašidelná stará čarodějnice, zašívání úst, znásilnění ďáblem s opravdu nechutným ksichtem..... Vůbec to není ztráta času, nějaký extra zážitek ale taky ne, něco mezi tím.... ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama