Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richard, Ron, Jonathan a Tim jsou čtyři kamarádi ze studií, kteří mají zvyk se jednou za rok na několik dní sejít v pronajaté vile, pořádně si vyrazit z kopýtka a hlavně odpočinout od rok co rok prázdnějšího života, jehož mladistvým ideálům zůstali na míle daleko. Letos je jim už čtyřiačtyřicet, což v tomhle věku stačí jako důvod, proč to oslavit. Den za dnem splývá v jednom velkém drogově-alkoholovém opojení, když tu se přihodí něco, co razantně zasáhne jejich životy a změní je jednou provždy. (dopitak)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (43)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Chlapci moji ... vaše problémy, "dobabrané" životy a vašich démonov ten chľast a drogy neprevalcujú, a to teda doktorko miešal bombastické koktejly, ale ešte viac umocnia. A do toho ten starý sľub, ktorý rozoberať nemienim. Muzika fantastická, spolu s ňou z toho išiel ten správny fíling ... žiadna sranda. ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

No safra. Taková malá filmová rapsodie. Deprese, přátelství, drogy, deprese. Režije prvotřídní. Kamera plus hudba mi zadělala na zvláštní náladu a silný dojem. A Thomas Jane konečně v něčem dobrém. Kéž by se dalo vyhnout té zločin větřící policistce. -"To forget this feeling is to fail. And if we forget..." ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pět kámošů po čtyřicítce se sejde každoročně na týdenní pařbu ve vile na pobřeží. Všichni jsou nějakým způsobem v krizi zřejmě středního věku. Mládí a jeho plány jsou pryč, zbyla deziluze a málo sil pokračovat. Taková věc se dá natočit mnoha způsoby a ten, který zvolil režisér je jeden z těch méně vhodných. 40% za hudbu k filmu. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Tohle je... prostě drsný. Šílená jízda do nejhlubšího a nejtemnějšího pekla mužské krize středního věku, touhách, očekávání, seberespektu a rocknrollu. Dámské publikum nemůže nikdy ocenit a pánské publikum si po tomhle zážitku bude chtít sednout do prázdné místnosti, zapálit si svoje poslední cígo, otevřít svoji poslední flašku whisky, poslouchat, přemýšlet a vzpomínat... http://www.youtube.com/watch?v=5494M9IcX9A ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdybych si dal pár lajn a flaškou whisky zapil nějakej ten papír, možná by se mi tenhle psychotrip podařilo zvládnout lépe. Takhle jsem viděl jen roztahanou klipovitou nudu, která sice měla pár momentů, které by stály za zaznamenání, kdyby ovšem nebyly utopené v té skákající kaši. Herci se snažili, soundtrack byl dobrej, ale pro mě to bylo celkově nestravitelné. 10% ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na kopcoch Big Sur a na ďalších miestach v Kalifornii. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama