Reklama

Reklama

Láska a jiné kratochvíle

  • USA Love and Other Impossible Pursuits (více)
Trailer

V této upřímné, vtipné a srdcervoucí adaptaci románu spisovatelky Ayelet Waldman, jež vypráví o životě, ztrátě a rodině, zazářila krásná Natalie Portman. Emilia (Portman) je absoloventka práv na Harvardu a také novomanželka – právě se provdala za Jacka (Scott Cohen), vysoce postaveného newyorského právníka. Když začala Emilia pracovat v jeho právnické firmě, byl Jack její šéf a byl ženatý. Jejich život bohužel nečekaně změní smrt jejich novorozené dcery. Emilia se ve svém zármutku jen těžko sbližuje se svým nevlastním synem Williamem (Charlie Tahan), ráda by se s ním zkamarádila, ale díky Williamově předčasné vyspělosti se to zdá téměř nemožné. Nejtěžší je však vyrovnat se s neustálými výbuchy vzteku a žárlivosti Jackovy bývalé ženy, Carolyn (Lisa Kudrow). (HBO Europe)

(více)

Recenze (139)

MIchael90 

všechny recenze uživatele

Film, který se stopáží doslova roste a to minutu od minuty! Úchvatný výkon Natalie Portman, která zde podává excelentní herecký výkon a to ve velmi velmi těžké roli. Příběh je to smutný a film nabízí mnoha místa k zamyšlení.. Jasných 5/5! ()

MelissaBlack 

všechny recenze uživatele

Krásně zajímavý kousek. Natalie byla skvělá ve všech situacích, které ji scénáristé házeli pod nohy. Vlastně bych dala jen 3*, ale ta hudba tam nejde ignorovat ... takže sázím jisté 4*, ale lepší než Black Swan to není. :) "I love you." "I know, ... I love you too." ()

Luccy007 

všechny recenze uživatele

80% Velmi smutné téma, děsivé pro každou ženu - ze života. Zde se ukazuje, že (bohužel v tomto případě) "boží mlýny melou..." Velmi povedené drama! ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Kdybych to měl přirovnat k hodnocení vína: polosladké, nicméně pitelné, s buketem složeným ze sentimentu, červené knihovny a řemeslně dobře odvedeného díla. Nicméně láhev, kterou si už podruhé nekoupíte. ()

DR.SZ 

všechny recenze uživatele

Průměrně natočený film s dobrými herci, ale špatným scénářem i režií. Natalie Portman hraje opět svoji roli, jak nejlépe to jde, ale ostatní postavy působí nepřirozeně. I když je celý film zajímavě podán a pohybuje se zde zvláštní psychologika, snímek jen vidíte, ale neprožíváte jej. Jedině dobře vypadající role ze všech stran je pro výbornou Lisu Kudrow, která nadchne i svou dramatickou podstatou. 52% ()

Lestad 

všechny recenze uživatele

mno...kde začít? asi takhle: pravděpodobně nebudu nikdy tak moc znuděný abych si tento film pustil znovu. už od nějaké 20. minuty jsem si hrál hry na mobilu a doufal v brzký konec. Film, kde se Emilia půlku stopáže z aněco omlouvá a kde všichni vědí o všem je naprosto bezduchá ..řekněme věc. Ne, děkuji, jsem unuděn, zklamán, unaven. Toto už nikdy více. ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Příjemný drama u kterýho si kromě slušných hereckých výkonů cením hlavně to, že citově nevydiralo. Bylo to přesvědčivé. ()

Phlame 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení se mi zdá trochu přemrštěné. Film nemá žádný originální nápad, podobný příběh už tu byl na sto různých způsobů, a přestože se tváří jako drama, vývoj děje je zcela předvídatelný. Jsem sice fanda Natalie a její výkon je jako obvykle bezchybný, nicméně pokud mám film hodnotit objektivně jako celek, pak se musím držet v mezích průměrnosti. //60%// ()

spacowa 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman zkrátka zvládá zahrát veškeré emoce tak bravurně, že mě donutila plakat téměř celý film. Nemám co víc k tomu dodat ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

ČEKAL JSEM NĚJAKOU SLABODUCHOU V LEHCE DRAMATICKÉM TONU SLÁTANINU , ALE BYL JSEM VCELKU MILE PŘEKVAPEN . POMALU SE ROZVÍJEJÍCÍ DĚJ MI DÁVAL TUŠIT , ŽE ZDE BUDE TROCHU HLUBŠÍ PONOR DO VĚCI , TEDY VZTAHŮ . ZEJMÉNA SOLIDNĚ SE ROZVÍJEL VZTAH MEZI NEVLASTNÍM SYNEM A JEHO MATKOU ČÍSLO 2 . TENTO FILM JE TAKÉ O ODPUŠTĚNÍ SÁM SOBĚ A ZHODNOCENÍ VZTAHŮ K JINÝM LIDEM . JE TO FILM O MNOHÝCH Z NÁS . OPRAVDU DOBRÝ FILM . JSEM RÁD ZA TOTO PŘEKVAPENÍ . DÍÍÍKY . ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

výborný film, na kterém nemám, co bych kritizoval. Herecky filmu kraluje Portman, je opravdu výborná, ale to není u ní nic neobvyklého. Je to takový film, jaký mám rád. Kombinace různých poloh a střídajících se nálad, jak to nakonec bývá i v životě, takže dojemné okamžiky někdy vystřídá vztek, jindy humor. Moc příjemně se na film dívá a uteče, ani člověk neví jak a ještě si z filmu odnese pozitivní emoce a dobrý pocit. Jo, málem bych zapomněl, i filmová hudba mě zaujala a krásně spoludotvářela atmosféru filmu. Prostě skvělé ()

Stuck 

všechny recenze uživatele

život není vždy fér a bodování zde vzhledem k tématu taky nebude fér - prostě se to někde zaseklo, aby to mohlo dostat potencionálních 5 hvězd ()

david666 

všechny recenze uživatele

Až téměř do poloviny filmu jsem se vcelku nudil a ke sledování mě udržela jen Natálka. Postupen času ale film nabyl na dramatičnosti a zaujal ()

kpt.Johanson 

všechny recenze uživatele

No, není to ani srdcervoucí, ale už ani vzdáleně vtipné, jak píše text distributora... Spíš bych řekl, že je to ze života... Každopádně za ty dvě hvězdy si může distributor sám... ()

Kinsei 

všechny recenze uživatele

milujem Natalie Portman... je to uzasna herecka a podla mna dokaze zahrat uplne vsetko...v tejto drame ma uplne dostala...plakala som s nou...prezivala som vsetko s nou..no nevedela som sa vcitit do jej koze..a dufam, ze ani nikdy vediet nebudem...brilantne zahrane...pochmurna atmosfera vo filme...ja davam 4* ()

A4finity 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce gradující drama, špička žánru, bez zbytečných mini příběhů, vytvořených pro zesílení efektu, často viděných u dramatu. The Other Woman nepotřebuje nic, než Portman, která opět září. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

To byla nádhera, po herecké i obsahové stránce.. Natalia Portman brilantní, Scott Cohen neméně a Lisa Kudrow mě strašně mile překvapila, nečekala bych, že se tak snadno a přesvědčivě vymaní z role "Pheobe", ale je to tak! Dojemné, inteligentní a především neustále vtahující do děje, doufám, že ne poslední svého druhu! ()

Reklama

Reklama