Reklama

Reklama

Láska a jiné kratochvíle

  • USA Love and Other Impossible Pursuits (více)
Trailer

V této upřímné, vtipné a srdcervoucí adaptaci románu spisovatelky Ayelet Waldman, jež vypráví o životě, ztrátě a rodině, zazářila krásná Natalie Portman. Emilia (Portman) je absoloventka práv na Harvardu a také novomanželka – právě se provdala za Jacka (Scott Cohen), vysoce postaveného newyorského právníka. Když začala Emilia pracovat v jeho právnické firmě, byl Jack její šéf a byl ženatý. Jejich život bohužel nečekaně změní smrt jejich novorozené dcery. Emilia se ve svém zármutku jen těžko sbližuje se svým nevlastním synem Williamem (Charlie Tahan), ráda by se s ním zkamarádila, ale díky Williamově předčasné vyspělosti se to zdá téměř nemožné. Nejtěžší je však vyrovnat se s neustálými výbuchy vzteku a žárlivosti Jackovy bývalé ženy, Carolyn (Lisa Kudrow). (HBO Europe)

(více)

Recenze (139)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Emoční drama, no fuj. Pořád se někdo hádá nebo vyšiluje a já jen nevěřícně kroutím hlavou a představuju si, jak to všechno někteří diváci prožívají. Upřímně bych se na film nepodíval, kdyby tam nehrála Natálka a upřímně mě to docela bavilo jen kvůli její nádherné tvářičce. ()

Kreveta.punk 

všechny recenze uživatele

Neúmyslně jsem tuhle nudu viděl jako kulisu do zvukového pozadí při práci. Vážně nechápu kdo by se chtěl dvě hodiny čumět na to jak Portmanuvá celej film fňuká nad tím, že jí na začátku zkapal harant a během toho všeho do ní furt hustí druhej parchant, kterej je otravnější, než reklamy před začátkem trailerů. Ale jak se povídá, proti gustu... ()

Montmorency 

všechny recenze uživatele

Docela solidní film s velmi dobrou N.Portman, ostatní herci (s vyjímkou malého Williama) jsou nevýrazní, upištěná L.Kudrow jako protivná exmanželka vůbec nepřesvědčila... ()

LuckyCZ 

všechny recenze uživatele

Co říci? Film mi těžce zabrnkal na mou citovou strunu a já si zase poplakala. Opravdu krásné drama o životě a smrti, které je podtrženo výborným hereckým výkonem všech aktérů. Nicméně pořád mi v tom něco chybělo, nevím co to bylo, neumím to popsat. Třeba na to přijdu až si film pustím za nějaký čas znovu. ()

hajner 

všechny recenze uživatele

Až na úsek pár minút pred koncom,si film drží stabilnú latku po celý príbeh. Výborná vypätá scéna bola bravúrne zahraná a slušne dramatická(smrť dievčatka). Ale okrem toho prihliadnuc k tomu, že filmov s podobnou tématikov(vyrovnávania sa so stratov potomka) som videl už dosť veľa, musím povedať, že tento tragic story je len priemerný a nepriniesol mi žiadne seba väčšie prekvapenie. ()

majka25 

všechny recenze uživatele

Natalie Portman opět zazářila, ze začátku mi to sice přišlo trošku vleklé, ale časem mě to chytlo a ke konci jsem div slzu neuronila. Upřímné, ze života, dojemné. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Film u něhož je lehké uvěřit, vcítit se a následně prožít. I když je zcela zřejmé, že ženy musí mít všechny zmiňované pocity 100 x intenzivnější. ()

mzop 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film a báječná Natalie Portman. Tento snímek Vám připomene, jak jsou některé věci nedůležité a jak moc některé ztráty bolí. ()

rebelllka 

všechny recenze uživatele

hudba:John Swihart . Velice pěkný film o tom jak se rodina spořádá se smrtí své dcerky a také přátelství i manželství ()

kyzi 

všechny recenze uživatele

Jak už tu padlo, herecky zahráno výtečně, hudba krásná, ale pro mě tomu něco chybělo. Nemělo to ten správný náboj, proto u mě zůstává tento film mezi průměrnými i když myšlenku má působivou. ()

kiwi88 

všechny recenze uživatele

Smutný a místy docela drsný film. A bohužel něco podobného může potkat kohokoliv... Ztráta dítěte, rozpad manželství nebo vztahu, nevěra, komplikovaný vztah s nevlastním dítětem... Místy mi ukápla slza, ale film je to kvalitní. Prostě o životě... A to není vždycky pohádka... ()

Jindra_S 

všechny recenze uživatele

Takové rozporuplné - na jednu stranu si to hraje na co nejhlubší postavy, na druhé straně takové plytké jako do levné komedie (pře-chytřené dítě, chápavý manžel) ()

walsidal 

všechny recenze uživatele

Skvělé drama především díky Natalii Portman, která jako by byla předurčena ke ztvárňování vnitřně rozpolcených postav, jakou byla třeba o rok později i Nina v „Černé labuti“. V „The Other Woman“ představuje Emilii, která se obtížně vyrovnává se smrtí svého dítěte, které zemřelo tři dny po porodu. Má to o to těžší, že žije s mužem, který se kvůli ní rozvedl, i s jeho desetiletým synem, ke kterému obtížně hledá cestu. Z jejího projevu přímo cítíme, jak moc by chtěla dělat všechno dobře, a přece vrší další a další chyby, když se nedokáže srovnat sama se sebou ani se svým okolím, aby teprve v závěru bylo divákovi odkryto skutečné pozadí toho všeho. Nelze se ale nezmínit i o vynikající Lisu Kudrow, která zde sice potlačila svůj typický ironický nadhled, aby v závěru neuvěřitelně přesvědčivě sehrála scénu, kdy sděluje Emilii okolnosti smrti jejího dítěte. Kdo má rád Natalii Portman (jako třeba já), určitě si tenhle film nenechal ujít. ()

Reklama

Reklama