Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojice mistrů asijské kinematografie spojila své síly a natočila dokonalý nadpřirozený thriller. Režie americké verze japonského hororu Hidea Nakaty (Ring, Ring 2, Temná voda) se ujal proslulý Fruit Chan (Gaau ji, Sseuri... monseuteo), za kamerou stál vizionář Hang-Sang Poon (Kung-fu mela a Obávaný bojovník) a speciální efekty pocházejí z dílny Creature FX (300: Bitva u Thermopyl a Já, legenda). Nedívej se nahoru vypráví děsivý příběh režiséra Marcuse Reeda, který se rozhodl natočit remake prokletého hororu. Brzy po začátku natáčení se ale na filmovém materiálu objevuje rozmazaný obraz podivné postavy a samotného režiséra přepadají zlověstné vize. Natáčení filmu ohrožuje jedna tajemná událost za druhou a Marcus v sobě začíná pociťovat zuřivou nadpřirozenou touhu po nových obětech. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (31)

Holina 

všechny recenze uživatele

Eli Roth ve své životní roli. Mizerný jako režisér, jako herec i jako podržtaška páně Tarantina. Tento flák se snaží nabídnout něco neobvyklých krvavých efektů (například prokousání včely okem), což ale nestačí samozřejmě. Chtěl jsem dát původně 2**, ale ovocný Chan si je prostě za tuto peachovinu nezaslouží. ()

KoleckoR 

všechny recenze uživatele

Velmi nepovedené. Špatný výběr herců, nepovedený dabing, špatně zpracované téma, vykradené jiné horory, jako třeba Kruh. Těžko vůbec dodívatelné. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Béčko, hraničící s déčkem říznutým céčkem. Režisér Fruit Chan je zde popisován slovy proslulý – neznám jeho předešlé díla, ale tohle určitě nebude to pravé „proslulé“. V příběhu lehce vyšinutého režiséra rozhodnuvšího se natočit remake letitého a aby bylo taky trochu toho bububu, tak i prokletého hororu se pravidelně střídá nechutnost se směšností a směšnost s nechutností…..střídá, střída a až se několikrát prostřídá, přijde konec !?!? ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Hmmm... reklamný slogan k tomuto filmu Don't Look Up = Don't Watch It... Hercov, ktorí nevedie hrať vedie rovnako zdatný pán na režisérskej stoličke. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Tak trochu škoda pomalejšího rozjezdu, ale dá se to zvládnout. Pak má snímek spád a sem tam i ucházející efekt. Až na digimouchy, ty byly spíše k smíchu. Malilinko gore a překvapující pointa mne dokopala k hodnocení, že se jedná o slušně natočený horor. Mimochodem v miniroli, nebo spíše prostřihu se v roli režiséra Bély Olta mihne Eli Roth. Takže dobrý film, ale mohl být lepší. CI 31102010 7335/8209 ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Strašne sa mi tento filmík nejaký divný zdal. Jedna ve sa mi na ňom videla a to tá, že to bol svojim spôsobom "film o filme a takéto ja mám ráda, ale toto bola tak trochu vtákovina. Niektoré krvavé scény boli dosť nechutné, ale bolo ich minimum...raz a dosť ()

Bieseger 

všechny recenze uživatele

Šílená blbost, první hodina a naprosto jasný odpad... a pak to přišlo ||SPOILER||(Nečtěte pokud se nechcete připravit o všechny zážitky z filmu) Napůl rozříznutý nádor obsahující lidské embrio taktéž rozříznuté napůl, mimochodem ten nádor byl na krku odporného muže||SPOILER|| No jsem opravdu otrlý divák hororů a taktéž nechutných videí, ale tohle ve mě opravdu nechalo hluboký zážitek, nevím jestli je tohle zrovna důvod proč dávat o jednu hvězdu navíc než jsem původně chtěl ale i tak, na tenhle "horor" určitě nezapomenu. ()

Neferttiti odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný,ani jsem nedokoukala,pustila jsem rychloposuvem,abych se dobrala nějakého konce.A na konci jsem zjistila,že je to ještě větší kravina,než jsem si myslela:-D ()

Reklama

Reklama