Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá videoshow, v níž vás skvěle pobaví postavy kapitána Soboty, nadstrážmistra Holzmanna,majora Miloše Zemana a dalších zmatkářů v uniformách. (Carmen Home Video)

Recenze (63)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

S audionahrávkami se to srovnat nedá ani omylem. Pár dobrých fórů, ale trapnost vesměs převažuje. Mnohem vtipnější jsou ovšem některé místní komentáře. Na mysli mám: A) Mudrlanty, kteří film očividně neviděli, a tak zkrátka hodnotí zvukovou verzi, kterou znají z kazet / CD, a logicky se tu ohání pěti hvězdičkami. B) Borce, kteří jsou naprosto mimo místu, jako třeba Johan07 a jeho hláška "Nechápu, proč kapitána Sobotu hrál Izer a daboval Sobota." (Svým způsobem je to pocta Izerovu imitátorskému umu, já vím, ale je nechtěná a pitomá) ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

"Co jste to zase hodil do koše, Drahoš?" "Tož to byl chléb se sádlem, já sádlo nerad." "Jak víte, že to byl chleba se sádlem, když jste to ani nerozbalil?" "Tož já si to celou dobu mažu sám." Je to sestříhané ze 3 nebo 4 (?) audio nahrávek Policejní akademie (městská vyšla až o pár let později) a jako video je to asi nejbizarnější "film", který kdy v Česku vznikl. Poprvé jsem to viděl asi hned v roce 93 nebo 94 ještě na základce a celkem aspoň padesátkrát. Zkrátka klasika nízkého a primitivního humoru ;) ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Docela slabota. Jednak je to taková levná pitvořina, spíše komediální výstupy (což se ale dalo čekat), hoší je, že jsou dost špatný. A navíc, což je úplně nejhorší, to má upravený dialogy oproti audio verzi. To pak člověka, kterej ty audiokazety slyšel asi tak milionkrát, bije do uší, když repliky nezní přesně tak, jak mají. Víc není co napsat, tohle není skutečnej film, jen ilustrační obrázky. A taky to tak vypadá. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nemůže fungovat. Snaha udělat z audiokazety film nedopadla dobře a po technické stránce jde o katastrofu (naprosto mizerné postsynchrony). Těžko říct, zda vinit Izera, nebo Zmožka. Na druhou stranu neškodí podívat se na pražské ulice na počátku devadesátých let, tehdy ještě brázděné starými škodovkami. (1 064.) ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tak za dvě jenom kvůli zvukové složce a za záběry ze střechy auta, protože na těch nebyli vidět herci, resp. neherci, takže šlo jen o tu zvukovou složku. Na audiokazetách jsem, jako většina lidí tady, vyrůstal a byla to pro mě v dětství opravdu bomba. Ale tohle vypadalo úplně strašně. Jo a zpráva pro Johan07. Izera nemluvil Sobota. To říkal Izer. Napodoboval jeho hlas. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama