Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

larelay 

všechny recenze uživatele

Boze moj, comu sa to ten Michael v poslednej dobe upisuje? Ved tento film nie je nic viac a nic menej ako otrasny TV film, s otrasnymi hereckymi vykonmi, otrepanou zapletkou, ktoru sme videli uz stokrat a ovela lepsie natocenu a hlavne, clovek vytusil uz asi po 20tich minutach, ako to cele dopadne. Ach Michael, ako hlboko si klesol, ze si skoncil vo filme Petera Hyamsa vedla 4-totriedneho herca Jesse Metcalfa? ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Námět a základní zápletka vypadají opravdu hodně lákavě. Věřím, že i originál z 50. let měl své klady, ale remake si vzal do pacu Peter Hyams a šlo to přímo do pekel. Douglas si svou roli ještě ustál, ale ostatní nejsou na mimotelevizní kvalitu zvyklí (a to nám teď Joel září v Avataru). Už vyhypeovaný soundtrack od prvních minut mnohé naznačuje, ale první půl hodina ještě drží pohromadě. Pak už začínají padat zdi, střecha a dojde i na rozbíjení základů. Vyčítat Hyamsovi rutinérství a absenci nápaditosti je nošení dříví do lesa, ten člověk už prostě posledních 10 let nestíhá. Ale co si dovoli ve scénáři? "Deus ex machina," vysvětlující vypravěč, bezdůvodné záchrany, kupa přátel na telefonu, parodie na geeky, závěrečný twist a hláška na závěr?! Je to příliš a není to ani dost vtipné, ani dost akční, aby se dalo odpouštět! Novinář hcce odhalit falešné praktiky státního návladního a tak se na sebe pokusí hodit zločin, což se mu bohužel podaří... 30% PS: tohle už je se Sentinelem druhá pokažená žánrovka Michaele, tak přestaň blbnout a točit s televizními herci a najdi si něco co má koule! ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Kamera, herci, výprava, využití barev - fajn. Ale i když jsem neviděl původní Langův film, stačilo pár minut, aby bylo jasno, co a jak, nu a jak byl detail na prsty té černošky, byl jasný i twist. buď koukám na moc filmů, nebo je to prostě celé pojaté natolik sterilně, že to nemá čím překvapit. Možná oboje. Celkově je to pak celé nudné, kdy si jen odškrtávám, co jsem si řekl, že se stane, ono se to zcela nudně stane, a čekám jen na poslední větu, skutečně moderní perlu. ()

n3uro 

všechny recenze uživatele

Od začátku do hlavního přelíčení jedno velký klišé a dost rychle za sebou slepený. Od procesu to začalo být zajímavé, snad až do části kdy scénáristi zmáčkli forward a v rychlosti nám ukázali zatčení záporáka a klasický happy end. Za ten poslední zvrat (kterej sem mohl čekat a tak nějak mi už v 2/5 filmu něco napovídalo, že by scénář mohl být hlubší) dávám třetí hvězdu, ale po pravdě se jedná o dost špatně natočenej film. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Průměrný, ale zábavný a příjemně staromódní thriller, jehož zápletka ovšem slibuje mnohem lepší film, než jakého se divákovi nakonec dostane. Pokud tedy člověk nemá příliš vysoká očekávání, může se docela dobře pobavit a vychutnat si Douglase, který jedním gestem s klidem přehraje všechny herce, kteří se s ním na plátně objeví. V kině by měl člověk asi mnohem vyšší nároky, ale v telce tenhle film s přehledem pobaví. ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama