Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Výběr videoklipů "Krále popu", které se vyšplhaly na 1. místo v žebříčcích hitparád.

Seznam videoklipů: 1. Don't stop 'til you get enough
2. Rock with you
3. Billie Jean
4. Beat it
5. Thriller
6. Bad
7. The way you make me feel
8. Man in the mirror
9. Smooth criminal
10. Dirty Diana
11. Black or white
12. You are not alone
13. Earth song
14. Blood on the dance floor
15. You rock my world (JohnnyB)

(více)

Recenze (45)

didlik6 

všechny recenze uživatele

Je jedno, aké hity by sa vybrali, vždy by to bola perfektná kompilácia. Každý jeden jeho hit, ktorý sa zahral v rádiách, bol okamžite na prvých priečkách... Tiež mi prekáža skrátená verzia Smooth criminal a chýba mi tam jeho (podľa mňa) najlepšia tanečná choreografia Dangerous! MJ je nenahraditeľný!!! ()

nenio 

všechny recenze uživatele

hviezda dole, za rock with you, smooth criminal, či man in the mirror, ak by to nebola kompilácia number ones, a ak by sa tam dali klipy Jam, Remember the Time, tak aj desať. Dodnes najlepšie hudobné klipy. ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Obrovskou škodou je, že Jackson šel do popu. Kdyby si vybral žánr více na úrovni, mohli jsme se díky jeho talentu dočkat i hudebních skvostů. Každopádně i přesto, že je to pop, je to doba, na kterou dnes už rád vzpomínám(jednalo se o kvalitní pop), protože nyní na místo popu nacházím pouze shit, bláto, humus, vrchol nevkusu a různé jiné sarapatičky označující se jako hudebníci popu. 80% nejenom za Number Ones ale za celou tvorbu a také za velmi dobré klipy. ()

nickrgwrsz 

všechny recenze uživatele

Ode mě má Number ones tři hvězdičky. Stejně jako každý zde hodnotím kvalitu videoklipů, které jsou stále ještě nejlepší jaké kdy v hudebním průmyslu vznikly. Namíchat ale 15 klipů a vydat vše v tak jednoduché, až amatérské grafice je nedůstojné pro jakoukoli nahrávací společnost, zejména pro tu s monopolem. Další z úspěšných pokusů sesadit krále, další polínko do ohně. ()

Reklama

Reklama