Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

choze 

všechny recenze uživatele

Jestliže jediné, co vás drží u filmu je čekání na překvapivou pointu, která je ale jasná od začátku, je to špatně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začínajúci režisér Nolan Lebovitz si na svoj debut vybral priveľké sústo. Chcel natočiť napínavý krimi thriller. Nepodarilo sa mu to. Mal k dispozícii dosť slušný rozpočet a aj celkom dobrých hercov, ale nedokázal to plne využiť. Najväčšou slabinou tohto titulu je nie zrovna najšťastnejšie spracovaný scenár. Film je zbytočne rozťahaný a neprehľadný. Je ťažké udržať pozornosť až do konca, ktorý tiež veru za moc nestojí. ** ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Rádoby komplikovaný a drsný thriller. Cole Hauser opravdu není moc dobrý herec a zkušení herci jako Fishburne, Cromwell nebo drsný Robert LaSardo tu nemají co hrát. Konec není překvapivý, ale spíš nelogický a nepředpokládám, že si zítra vzpomenu, o čem že to bylo. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Keď je už od počiatku zmätený sám scenírista, garantujem, že bude zmätený aj divák. Film tak nudiaci, že po polhodine som stratil koncentráciu a po dopozeraní vlastne netuším, čo nám chcel básnik povedať. Druhú šancu ale v žiadnom prípade nedostane. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Skromný Tortured prekvapil... film sa síce parkrát stráca, časový posun je celkom nepriehľadný, ale v konečnom dôsledku má čo ukázať. Snaživí herci, réžia, scénar... proste all - ("a snaha sa cení?!") Tento snímok ma milo prekvapil svojou symbolikou, ústrednou témou a snahou dokonale usadil. Avšak pár pochybnosti tuna je a preto 6/10... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Cosi jako další Saw kombinované s Derailed, překombinované všemi těmi překvapivými zvraty kdo je kdo, a vcelku nijak zábavné. ----- Výstižný název filmu, který v sobě kombinuje Saw, Derailed či snímek V zajetí teroru. Dokonce tu hraje Laurence Fishburne jako v posledně jmenovaném. Mladý muž má mučit v odlehlé místnosti jiného muže. Vrátíme se ve flashbacku o pár týdnů zpět, kdy sledujeme, co mladý muž dělal, ke komu se přidal a zhruba proč. Pak se zas vrátíme do současnosti, zase do nedávné minulosti, zas zpět, a v tom zmatku nám má uniknout, jak neoriginální film to je a kolik dalších vykradl, jeden méně známý dokonce cituje skoro doslova. Nehledě na závěrečné odhalení, které zkušenějšímu diváku docvakne po asi půl hodině filmu a je natolik zoufalé, že unylou nudu předchozích minut nezachrání. Zkrátka překombinovaný, a přitom nudný snímek, který vlastně nemá co nabídnout v žádném směru. Snad jen zcela oddaným fanouškům Morphea. Disk taky nepatří k nějakým odvazům. Na úvod se spustí uřvaný protipirát (pořád přemýšlím, proč je u něj zrnitý obraz, má to snad evokovat, že digitální kopie digitálního média je zrnitá?), trailery na filmy Síla odvahy, Nebezepečný cíl, Nestyda, v menu najdeme dalších pět, ale jinak - nic. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Názov "Muka" je výstižný, lebo vás umučí nudou. Som na seba hrdý, že som to dopozeral do konca! A aby to nebolo málo, film dokonale vykráda jeden z nízko rozpočtovejších komerčne úspešných hororov, ktorého názov nenápíšem pretože by to bol spoiler!!! Zvedavcom prezradím do pošty. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Budu kreativní, co ještě vám mohu odstranit? Vím, že to nemohu dokázat, ale jak můžu vyvrátit falešné nařčení? Udělal jsem si praxi a získal prvního klienta a až do dnes mám stále jenom toho jednoho.Pro Ziggyho nepracují tlustí lidé, podejte mi nůž. Toliko pár moudrostí z dialogů hlavních aktérů a pojďme se ponořit do života Kevina Coleho, který se tak oddal své práci, že začne zanedbávat své okolí. Co je jeho hlavní práce? Mučení. Co je jeho nejhlavnější práce? Tak to je docela dobré vědět, on už to skoro zapomněl. Ke konci filmu se děj začíná moc komplikovat a závěrečné vyvrcholení nás docela ne(překvapí). ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Zvláštna kriminálka, so slušným obsadením...ale vážne bolo to všetko také divné, a koncu som vážne nepochopoil... ()

stration 

všechny recenze uživatele

Velice amatérské a nudné. Slušní herci téměř nemají co hrát. Děj se dá shrnout do jedné věty a rozuzlení také příliš nešokuje. Opravdu ztráta času. ()

Aiax 

všechny recenze uživatele

Režisér Nolan Lebovitz je zřejmě velký fanda série Saw. Jeho v pořadí teprve druhý film budí dojem, jako by chtěl natočit svoji vlastní Pilku, ale jinak a v jiném žánru. Výsledkem je vcelku průměrný krimi thriller, který je ovšem díky zmiňované inspiraci poměrně originální, temný a syrový, takže leckoho určitě zaujme. Mě osobně ovšem zdaleka nejvíc zaujal skvělý - úsporný a noirově drsňácký - výkon Cole Hausera, v němž, jak doufám, američtí filmoví pohlaváři díky tomuhle filmu objeví dalšího prvotřídního akčního hrdinu. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné, nezáživné, bez chuti, vône a zápachu. Scény mučenia som tupo precivel a z letargie ma prebral akurát tak Emanuellin výstrih. To preto tie 2*. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nepokládám se za blbého člověka (to by člověk musel být blbej, aby se pokládal), a proto mě pointa napadla přibližně v polovině filmu (pro neblbé lidi by následující věta mohla být spoiler). Protože čím extrémnějším by už nás mohli překvapit. Potěšil mě Robert LaSardo, kterej je pokérovanej snad víc a víc s každým filmem... No ale herecky, stejně jako on, i všichni ostatní byli průměrní jak průměrná délka penisu. Fishburne si vyměnil roli z filmu V zajetí teroru, kde stál na opačné straně mučidel, a vidět ho v jednom filmu s houserem, teda s Cole Hauserem, to jsem nikdy netušil, že se něco takového může stát. Hausera beru totiž spíš jako béčkovýho herce. Jo a pro všechny, co si čtou ostatní komentáře: tak zmatené to není (je to jenom blbé) a Saw to nepřipomíná... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela slušně natočený krimi. Dialogy jsou dost pitomý a čitelný. Obsazení je takové, že každému, kdo zná herce a ví v jakých filmech hráli, je jasné, jaká bude úloha jejich postav. Prostě problém celého filmu, že je to jak z učebnice. Má tam sedět to a to, tak se to tam dá uplně přesně, má tam být herec toho a toho typu, tak tam strčíme přímo takovýho. Proto je to nakonec docela nuda, ale pořád slušně natočená. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser) se dostává hluboko do zločinecké organizace, snad jen krůček od samotného šéfa, po kterém FBI (včetně Kevinova otce, ředitele FBI) pátrá už dlouhá léta. Když dostane od šéfa další úkol, zjistit od jeho účetního kam se ztratily miliony dolarů, vycítí šanci se díky této práci dostat až na samotný vrchol. Ale až pozdě zjišťuje, že vše byla jen taková hra ... Nolan Lebovitz se dle novodobého filmařského pravidla, čím víc zvratů tím lépe, vrhl na tento film s pořádným nadšením. Akorát se mu to kapánek vymklo z rukou - takže i když samotný příběh není vůbec špatný, celkové zpracování filmu hodně ublížilo. To, že se ve filmu prolínají tři časové roviny, které asi mají vysvětlovat pocity hlavního hrdiny, působí trochu (dost) zmateně - takže si divák ani moc nevychutná závěrečnou překvapivou pointu (ano přiznávám, měl jsem takové tušení, kdo bude hlavním záporákem - ale byl jsem tentokrát úplně vedle). Ani po herecké stránce tento film není nikterak výjimečný - Cole Hauser není žádný velký herec (jeho polda v Černočerné tmě byl asi jeho vrcholem), a James Cromwell ani Laurence Fishburne nemají dostatek prostoru k tomu, aby něco ukázali... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Dlouho se děj motá v místnosti ve které maníci hrajou karty, poté v tajemném trezoru. Celkem nuda až na závěr filmu kdy se konečně začne něco dít a děj se vyostří. Za mučení dávám 40% ()

Reklama

Reklama