Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Thriller,na který se sice dá koukat a ani příliš nenudí,každopádně celé je to až moc postavené na hlavu,o samotném závěru pak ani nemluvě.Cole Hauser v hlavní roli je docela sympaťák,ale ani on film nijak nezachraňuje.Muka mohl být daleko ostřejší a temnější film,ale autoři jakoby nevěděli,jestli se rozhodnout děj prostě zdrsnit a jet tou brutálnější cestou,anebo nechat špinavost a neučesanost na pozadí a rozehrát chytrý thriller.Oba tyto směry se tak mezi sebou mlátí,ale navzájem moc nefungují a navíc ani nedosahují nějakých valných kvalit.Jak jsem se zmiňoval,závěr je sice překvapující,ale tak hloupý a málo uvěřitelný,že spíš než šok se dostavil nefalšovaný úškleb a rozpačitost.Muka je zkrátka filmem mnoha tváří,ale ani jedna z nich není moc pohledná. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Skromný Tortured prekvapil... film sa síce parkrát stráca, časový posun je celkom nepriehľadný, ale v konečnom dôsledku má čo ukázať. Snaživí herci, réžia, scénar... proste all - ("a snaha sa cení?!") Tento snímok ma milo prekvapil svojou symbolikou, ústrednou témou a snahou dokonale usadil. Avšak pár pochybnosti tuna je a preto 6/10... ()

Reklama

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Jediné, co může tento film povznést je rádoby dobrá kriminální část a herecký výkon Hausera. Udivuje mě, že právě Laurence se ujal jedné z hlavních rolí, když se jedná o naprostou ztrátu času. Od Matrixu jeho výkony nejsou takové, jaké bych od něj čekal a následně ocenil. Doufal jsem nějakého nečekaného zvratu, dostal jsem však spíš pár litrů zvratků. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Začínajúci režisér Nolan Lebovitz si na svoj debut vybral priveľké sústo. Chcel natočiť napínavý krimi thriller. Nepodarilo sa mu to. Mal k dispozícii dosť slušný rozpočet a aj celkom dobrých hercov, ale nedokázal to plne využiť. Najväčšou slabinou tohto titulu je nie zrovna najšťastnejšie spracovaný scenár. Film je zbytočne rozťahaný a neprehľadný. Je ťažké udržať pozornosť až do konca, ktorý tiež veru za moc nestojí. ** ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser) se dostává hluboko do zločinecké organizace, snad jen krůček od samotného šéfa, po kterém FBI (včetně Kevinova otce, ředitele FBI) pátrá už dlouhá léta. Když dostane od šéfa další úkol, zjistit od jeho účetního kam se ztratily miliony dolarů, vycítí šanci se díky této práci dostat až na samotný vrchol. Ale až pozdě zjišťuje, že vše byla jen taková hra ... Nolan Lebovitz se dle novodobého filmařského pravidla, čím víc zvratů tím lépe, vrhl na tento film s pořádným nadšením. Akorát se mu to kapánek vymklo z rukou - takže i když samotný příběh není vůbec špatný, celkové zpracování filmu hodně ublížilo. To, že se ve filmu prolínají tři časové roviny, které asi mají vysvětlovat pocity hlavního hrdiny, působí trochu (dost) zmateně - takže si divák ani moc nevychutná závěrečnou překvapivou pointu (ano přiznávám, měl jsem takové tušení, kdo bude hlavním záporákem - ale byl jsem tentokrát úplně vedle). Ani po herecké stránce tento film není nikterak výjimečný - Cole Hauser není žádný velký herec (jeho polda v Černočerné tmě byl asi jeho vrcholem), a James Cromwell ani Laurence Fishburne nemají dostatek prostoru k tomu, aby něco ukázali... ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vencouveru a v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama