Reklama

Reklama

Obsahy(1)

COLE HAUSER a nositelé oscarových nominací JAMES CROMWELL (nejlepší herec ve vedlejší roli, Prasátko Babe, 1995) a LAURENCE FISHBURNE (nejlepší herec, Tina Turner, 1993) v akčním kriminálním thrilleru bez pravidel. Pokud chce agent FBI Kevin Cole (Cole Hauser), infiltrovaný hluboko do brutální zločinecké organizace, uspět, musí použít extrémní prostředky. Když od tajemného bosse dostane příkaz vypátrat ukradené miliony, zaměří se na jeho účetního (LAURENCE FISHBURNE). Jakmile ale přitvrdí, začíná psychologický souboj. Kdo koho nyní vlastně ovládá? Vstupte do nemilosrdného světa organizovaného zločinu, v němž jste právě tak dobrý jako vaše poslední lež. Dále hraje Emmanuelle Chriqui (Zohan: Krycí jméno Kadeřník) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

Terva 

všechny recenze uživatele

Budu kreativní, co ještě vám mohu odstranit? Vím, že to nemohu dokázat, ale jak můžu vyvrátit falešné nařčení? Udělal jsem si praxi a získal prvního klienta a až do dnes mám stále jenom toho jednoho.Pro Ziggyho nepracují tlustí lidé, podejte mi nůž. Toliko pár moudrostí z dialogů hlavních aktérů a pojďme se ponořit do života Kevina Coleho, který se tak oddal své práci, že začne zanedbávat své okolí. Co je jeho hlavní práce? Mučení. Co je jeho nejhlavnější práce? Tak to je docela dobré vědět, on už to skoro zapomněl. Ke konci filmu se děj začíná moc komplikovat a závěrečné vyvrcholení nás docela ne(překvapí). ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Docela slušně natočený krimi. Dialogy jsou dost pitomý a čitelný. Obsazení je takové, že každému, kdo zná herce a ví v jakých filmech hráli, je jasné, jaká bude úloha jejich postav. Prostě problém celého filmu, že je to jak z učebnice. Má tam sedět to a to, tak se to tam dá uplně přesně, má tam být herec toho a toho typu, tak tam strčíme přímo takovýho. Proto je to nakonec docela nuda, ale pořád slušně natočená. ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, hlavně moment infiltrace a s ním spojené osobní problémy. To mučení nebylo ve filmu až tak stěžejní. Problém ale nastal v závěru, který byl "záporákem" nalinkován tak, jako kdyby jej režíroval sám Jigsaw ze série Saw. Malý neduh byl i závěrečný hovor mobilním telefonem, který se dá ale vysvětlit tím, že člověk placený za realizování telefonních hovorů ještě nevěděl, že už je po všem. Anebo, že by to byl teprve ten pravý "záporák"? V tom případě bych musel konstatovat, že film neměl dostatečné grády, aby byl schopen pokračování. PS: Sympatický mi byl Cole Hauser, který vypadal jako kříženec Christiana Balea a Matthewa McConaugheyho. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Děj je drobátko zašmodrchaný, ale to mi nevadilo až tak jako fakt, že jej zbytečně zdržují hluchá místa. Nejprve jsem jej hodnotil velmi nízko, ale pak jsem usoudil, že by možná nebylo od věci přidat a časem jej zkouknout znovu. Fishburn hrál asi nejlépe, ale ani ostatní se zrovna neflinkali. Jde spíše o psychofilm. CI 20112010 9840/10245+++++ No, tak jsem to sjel podruhé a vzhledem k velkému počtu nudných pasáží dvacet odebírám. Ani ty retrospektivy tomu nepřidaly. Takže celkově dvacet s bídou. Musím se však přiznat, že jsem za to závěrečné překvapení chtěl něco dát, ale tak velkou vizuální chybu odpustit nemohu. Toho by si musel všimnout i slepý. Totiž toho, kam je střelen ten ve světlé mikině, a za pár sekund má ten vstřel někde úplně jinde. 20191201 ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to nebude největší podívaná všech dob, ale v okamžiku, kdy se kamera sleduje týpka, kterej se blíží ke svýmu autu a následně je v odrazu okýnka vidět naprosto zřetelně kameraman i s kamerou, pro mě film ztratil poslední špetku atmosféry. Jedinej, kdo v tom filmu alespoň trošku hraje, je Laurence Fishburne, oproti tomu většinu času má za úkol se tvářit útrpně, takže zas až tolik prostoru nemá. Zápletka je mimořádně debilní, všechno je násilně podřízeno tajemnému odhalení pana Z., ovšem šokující ohalení se nepovedlo, protože je myslím jasný hned zkraje, ze který postavy se vyklube. Až budu chtít příště promrdat dvě hodiny času, půjdu do baru a budu poslouchat žvásty unuděných štamgastů. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v kanadském Vencouveru a v Britské Kolumbii. (Terva)

Reklama

Reklama