Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Archeológ Nicholas Zavaterro (Tim DeKay) nájde prastarý zvitok, v ktorom stojí, že biblický Noe (Atanas Srebrev) pred svojou slávnou archou proti potope údajne už jednu postavil – a na jej palubu vraj mal vlákať akési desivé monštrum a poslať ho preč, aby už nikdy viac neublížilo žiadnemu človeku! Keďže táto na prvá pohľad šialený myšlienka nedá Nicholasovi spávať, rozhodne sa spolu so svojou exmanželkou Avou Greenwayovou (Renée O'Connor), ktorá je taktiež odborníčkou v oblasti archeológie, odcestovať do Perzie, kde hlboko v púšti naozaj natrafia nielen na zvyšky archy, ale i na pozostatky onoho monštra! Na ich veľké zdesenie sa však zdá, že sa bytosť, ktorá je evidentne už pár tisícročí mŕtva, opäť prebúdza k životu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Eawy odpad!

všechny recenze uživatele

Dámy a páni, kto toto vydrží pozera dokonca je borec, vydržala som to!!! Robila som si pri tom testy na autoškolu ale napriek tomu som chcela asi 20x vypnúť telku! Hrôôza, už asi veľmi dlho som nevidela takto zlý film.neviem čo to bolo, ja nezvyknem dávať len tak niečomu odpad, ale toto sa nedalo. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí posledních tří dílů Wrong Turn jsem se rozhodl, že se podívám na úplný začátek režijní kariéry Declana O'Briena. I přes varování jehož se mi díky nízkému procentuálnímu hodnocení na netu dostalo, jsem do toho prostě musel jít. Chtěl jsem zjistit, zda je vážně takový packal, nebo má averze k němu je neoprávněná. No a on mne opět „nezklamal. Ani tento televizní film totiž neoplývá bůhvíjak dobrou kvalitou, nechybí v něm špatné digitální triky a krvavé cákance, ba ani špatné herecké výkony. Prostě jde o dalšího adepta na jeden z filmů, které stačí vidět jen jednou a věřím, že mnozí jej ani nedokoukají dokonce. Docela se divím, že se tomu propůjčila Renée O'Connor, ale asi se jí po dvou děckách hodí každá kačka. Už dávno není tou „sexy“ blondýnou, která se ráda mazlila se Xenou. I tady ovšem patří k tomu nejlepšímu, co je zde k vidění (tedy její výstřih určitě). Bohužel na celém filmu není moc věcí, které by se daly pochválit. Už se budu opakovat po několikáté, ale kameramany kteří trpí třesavkou, by měli vyhodit ze showbyznysu. Nesnáším roztřepané záběry, stupidní dialogy o víře (jakožto nevěřícího mě tyhle žvásty opravdu nezajímají – možná tak ve filmech o posedlých) a plechové monstra, která skáčou po place jak blechy, pomalu nezranitelné a ještě k tomu velmi špatně zvládnuté po vizuální stránce. ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Trápny, nudný a ničím zaujímavý, asi... film, ak si vôbec zaslúži toto pomenovanie. Vo všetkých smeroch amatérsky a hlúpy. A za záverečné sekundy by si tvorcovia zaslúžili nakopať. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

H? Ja som to sledoval sledoval a zrazu bol koniec. Na tvári mi ostal výraz H? o čom to sakra bolo? Dobre nízkorozpočtová Gabriela si išla "vykopávať" mŕtvoly ktoré v Xene pobila, no našla len nezničiteľné niečo v štýle nelietavého pterodaktyla. To, že sa dve náboženstvá v časoch svätej vojny spojili aby nič nedosiahli, budiš. To že teórie vyvucané z prsta priamo na mieste vtlačia slzy do očí a natrhnú bránicu by sa tiež dali akceptovať. No to, že sa tak brutalbéčkový a určite na dlh točený film hrá, pomocou vykrádačiek Múmie či Indiany, na niečo o kus väčšie je neodpustiteľné. Samozrejme béčkovosť kypí na plné gule, čoho dôkazom sú mizerné efekty, slabá výprava, zbytočné dialógy či nezmyselné zábery. Nemôžem si pomôcť, ale keby sa film v polovici náhle zmenil na porno nedokázal by ani trochu zaujať. Dokonca aj pre fanúšika podobných filmov bolo kus utrpenie odpozerať za iných okolností príjemných 80 minút. A ak mi bude ešte niekto niekedy tvrdiť, že pôvodné znenie je lepšie ako dabing, do hrobu mu pribalím vypálené DVD s nádhernou slovenčinou. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Tim DeKay mě upoutal v seriálu Ve službách FBI, proto mě zajímalo, jaký bude ve filmu. Celkem se mu to podařilo, ale bohužel zádrhel byl v něčem jiném... 0% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Šílená kravina o nalezení Archy a vypuštění zla mezi lidi. Béčko jak prase. Při troše vůle se to najednou s občasným přeskakováním a hlavně nadhledem nechá. ()

Yesqward odpad!

všechny recenze uživatele

Túto hrôzu je škoda komentovať. Na monštrum ktoré trhá hlavy a úplne neprofesionálny herecký výkon sa nemám chuť pozerať. Tromi slovami povedané- hrôza, des a ODPAD! 0% a veľký palec dolu. ()

BoncheR odpad!

všechny recenze uživatele

Toto sa mi snáď sníva...Ten režisér musí na niečom fičať že toto zrežíruje a ešte väčší feťák musí byť ten ktorý to pustí do vysielania. Americká sprostosť!! Toto nemôže mať akéhokoľvek priaznivca pretože HORŠIE TO UŽ Nemôže BYŤ ! (touto vetou odporujem vete ktorú mám v profile) ()

Autogram odpad!

všechny recenze uživatele

Roztrasená kamera je tu asi jeden z tých menších problémov. Takýmto spôsobom by sa určite nemalo slovenským distribučným názvom parazitovať na názve kultového filmu z minulého storočia. ()

Lionheart 

všechny recenze uživatele

Nehorázná "vykrádačka" mnohem kvalitnějších béček. A taky ta nechutně špatná příšera.... Ale ve slovenštině to určité kúzlo malo. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Myslel som že to bude ďalšia štandardná céčková naháňačka za pokladom, ale keď tú Archu našli za nejakých 10 minút, došlo mi že sa to práve zvrhlo na iný druh "obľúbenej" televíznej "zábavy" a síce naháňačku s priblblým starovekým trotlmonštrom. V Arche totiž bol kotec obsahujúci niečo čo ani stránky biblie nezniesli a Noe to nechal hniť tisíce rokov v nádeji že to nikdy nevylezie. Samozrejme vyliezlo a začalo pacifikovať začmudený Afgánsky ľud. V tej chvíli ma napadlo že to vypnem a bude pokoj, ale moju pozornosť napokon udržal ten černoch čo strúhal až komicky drsného badassa, žuval špáradlo a oháňal sa bazukou. Inak je to to isté čo 10 000 x predtým, blbý scenár, blbé kecy a strašný, digitálne dodžubaný netvor čo vyzerá ako gorila v kartónovom brnení. A Gabriela bez Xeny. Samozrejme nechýba ani dementné bratstvo chrániace tajomstvo, ale tí sa nezmôžu na nič moc viac než drístanie o viere a starých historkách. No čo, mám to za sebou. ()

Eeuanmainyaq 

všechny recenze uživatele

Vyvalené oči a sánka na zemi. Neuveriteľné efekty (rok 2008?! aký žart.) scenár (vau. tu už strácam všetky slová. škoda, že som to videl s dabingom, naozaj som zvedavý, či by tomu originál aspoň trošku pomohol) no a celkový námet (nápad určite... "zaujímavý") Film, ktorý sa oplatí pozerať s partiou, pretože sa z neho strieľa s takou ľahkosťou až je to nepochopiteľné. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlepší na tom je, že tam našli místo kde kdysi Noe stavěl archu. Ani nevím co na to říct, nechtěli by třeba taky najít místo, kde trpaslíci pochovali Sněhurku? ()

Naki odpad!

všechny recenze uživatele

Sama se divím, že jsem se na takovou blbost vůbec dívala. Otřepaný nápad s příšerným dějem. ()

Reklama

Reklama