Reklama

Reklama

Ohnivý národ se téměř sto let snaží ovládnout celý svět a ostatní národy – národy Větru, Vody a Země. Nedávají svým sousedům na výběr, buď se jim zcela podrobí, nebo je jednou provždy vyhladí. Vesničané, kteří se marně snaží bránit, jsou ochraňováni jen několika málo vyvolenými, kteří mají schopnost ovládat živel svého národa podle vlastní vůle. Plně vyzbrojení příslušníci Ohnivého národa už zlikvidovali posledního mistra Větru a nyní se chystají zničit hlavní město Vodního národa. Pak ale jednoho dne sourozenci Katara a Sokka objeví malého chlapce jménem Aang. Jak se projevují Aaangovy „větrné“ dovednosti, ukáže se, že mladý bojovník je víc než poslední vládce Větru. Je to vyvolený Avatar – jediný tvor, který ovládá všechny čtyři živly. Jedině on může zastavit celosvětový nepokoj a znovu nastolit tolik postrádaný mír. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Proste..Jana

tvoja chyba, kniha zeme (2. séria) je práve niekoľko násobne lepší príbeh ako kniha vody (tento film) a tiež svet je v seriály oveľa živší.

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

Krnac

Právě, že kreslený seriál mě vůbec neláká. Beru to podle toho, že chlapec, tedy Avatar ovládl dva ze čtyř živlů. proto to beru jako polovinu. 

na příspěvěk reagoval Krnac

Proste..Jana

Proste..Jana (hodnocení, recenze)

No to si ze mě dělaj srandu! Příběh došel do poloviny a konec? Jakože bez pokračování?! Mě vomejou... Bez ohledu na místní nízké hodnocení se mi film hodně líbí, ale ten otevřený konec mě málem dostal.

na příspěvěk reagoval Krnac

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Terepin

 tý dvaja čo tam boli hlavný už nie, to či tam budú robiť tý čo režírovali konkrétne tie epizódy to sa nevie, jediný kto je vysoko pravdepodobne pôvodný je bojový choreograf keďže si vyberali tý originálny tvorcovia a Netflix ho tam nechal, predpokladám teda že to je ten istý čo robil na Aangovy a Korre takže minimálne boj bude pravdepodobne naozaj dobrý.

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Točí sa seriál na ktorý tentokrát dohliadajú ľudia s originálu, problém je len v tom že pôvodný tvorcovia odišli, vraj tam nabrali ľudí akých chcel, Netflix dodal ďalších, a ako sa to rozbehlo neboli schopný až tak veľmi korigovať vývoj, konkrétne šlo o to že ľudia ktorých tam nabrali išli sami a pomerne dobre len niečo menili ale inak nemali ako zasahovať do deja + tam ešte niečo chcel Netflix, dáke kreatívne nezhody tam vraj boli a keď im po 2 rokoch bolo jasné že tam sú už tak trochu zbytočný odišli, na seriál sa vraj sami tešia, že bude dobrý ale finálny výzor a strih už proste asi neovplyvnia.

 

Za mňa by bolo super keby sa do réžie seriálu vrátil Filoni ktorý robil na originálnej 1. sérii a od vtedy robí na Star Wars a oveľa sa zlepšil, veď ho mám aj v obľúbených.

na příspěvěk reagoval Terepin

Krnac

Krnac (hodnocení, recenze)

Ćo tu sakra robí tag draky? Však tam bol len jeden a nebol tam viac ako 10 sekúnd.

Terepin

Terepin (hodnocení, recenze)

Simbet

Ako sa to vezme. Ako samostatný film to bolo fajn, no ako adaptácia predlohy totálne sprasená blbosť, od ktorej dávajú ruky preč aj samotní tvorcovia seriálu.

czema

czema (hodnocení, recenze)

proč ne. já bych dvojku klidně zkouknul. Ale museli by film řádně zfilmovat. Animák jsem sice neviděl,myslím si však že jednička by zasloužila lepší hodnocení,ale na co je jeden film s otevřeným dějem bez pokračování.

Zdenek...

Zdenek... (hodnocení, recenze)

Me se film libil na 3 hvezdicky + jednu za zvukovy doprovod.  Uprime bych bral druhy dil.  Jsou stovky filmu ktery jsou u me uplny kraviny a uzivatele je hodnotej v cervenych poli..  radsi je nebudu jmenovat

na příspěvěk reagoval JackBurda

DevelX

DevelX (hodnocení, recenze)

Jednoducho povedané: po prvých 15 minútach som som dúfal, že čoskoro príde koniec, a keď som konečne vyšiel z kina, mal som pocit akoby to celé trvalo tri a pol hodiny.

jimmecek

jimmecek (hodnocení, recenze)

Na to jak mám rád Avatar: Legenda o Aangovi bylo toto pro mě zklamání

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Proč mám pořád zaškrtlé 'sledovat diskuzi'?  Mě už musí řádně mrouskat. Nashledanou.

slipknotfan

slipknotfan (hodnocení, recenze)

draggo: Asi máš pravdu. Doufám, že neudělaj dvojku. Na to by už nikdo nešel......

jazzyork

jazzyork (hodnocení, recenze)

užasný film o totálním selhání všech možných proměných při natáčení filmu poslední dobou je to Shyamalanovo stigma čím dám znatelnější ať se vysere na nějaký dobrodružný fantasy jeho parketa je mysteriozní dramata viz jeho červené filmy

Palisander

Palisander (hodnocení, recenze)

Skutočne emotívne silný záver. Takže toto dielo má mať dvojku, ak nie aj trojku? Naozaj neviem, či sa mám smiať alebo plakať... ;-)
PS: Shaolin fotbal. Lepšie po každej stránke. A ešte je to aj sranda :-).

draggo

draggo (hodnocení, recenze)

Tak tak. Je až s podivem, že se to zaplatilo. Dvojku riskovat nebudou...

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Takřka na 100% ne. Tohle byl celosvětově takový průser, že je až zvláštní, že ještě filmová společnost nenechala Shyamalana odstranit nějakou nehodou...

de Mazo

de Mazo (hodnocení, recenze)

+Jesus+: Dylan Moran je evidentně pěkně namachrovanej osel. JEHO tvorbu bych opravdu vidět něchtěla.

Související novinky

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

M. Night Shyamalan zažívá malý comeback

20.02.2023

Jakkoli to po tragické sérii ještě tragičtějších filmů Stalo se (2008), Poslední vládce větru (2010) a Po zániku Země (2013) nevypadalo, známý režisér M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) přece… (více)

Shymalan se vrací k hororům

Shymalan se vrací k hororům

27.08.2015

M. Night Shyamalan (Šestý smysl, Vyvolený) se pokusil o výlet do blockbusterových vod a moc se mu tam nedařilo. Poslední vládce větru a Po zániku Země sice nelze označit za propadáky, což je v… (více)

Willis a Shyamalan potřetí

Willis a Shyamalan potřetí

31.01.2014

Po zániku Země a Poslední vládce větru rozhodně nepatří mezi filmy, za které by M. Night Shyamalan sklidil příliš chvály. Pověst mistra napětí si vysloužil spíš Šestým smyslem a Vyvoleným, takže… (více)

Shyamalan, Smith, Smith a výpravná sci-fi?

Shyamalan, Smith, Smith a výpravná sci-fi?

06.04.2011

Manojovu kariéru může spasit jedině zázrak. Na jeho poslední filmy už se téměř nedá koukat, a když to náhodou někdo udělá, tak spíš pro tu srandu, jak moc špatné jsou. Poslední vládce větru na sebe… (více)

Reklama

Reklama