Reklama

Reklama

Kdo chce zabít Nancy?

  • USA Downloading Nancy
Trailer

VOD (1)

Příběh nešťastně vdané Nancy, která si přes internet objedná nájemného vraha, který ji má zabít, ale nakonec se do něj zamiluje. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Ženská na dně tak absolutním, že si vybere osud raněných Koní, co se taky střílejí. Zdá se býti plezírem, tohle sebepoškozování, ale Maria Bello předestře svou Nancy tak, že její chování, reakce na případnou náklonnost a nakonec i fatální volbu lze po všem, co jí mrzačilo, pochopit. Story i herecký výkon, že z toho běhá mráz po duši. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Námet kopíruje KAURISMäKIHO klasiku, spracovanie je iné. V nelineárnom príbehu sledujeme ne(u)spokoj(e)nú manželku (v mnohých styčných bodoch podobnú PIANISTKE), ktorá svoje depresie vyrieši načisto nepravdepodobným, ale dosť možno (podľa nej) najjednoduchším spôsobom. Pritom namiesto pokecu so psychologičkou by možno pomohol rozhovor s manželom. Celkom by ma zaujímal postoj feministiek k tejto téme. Za odvážnu a prirodzenú MARIU BELLO udeľujem 3*. Inak je to vykonštruovaný paškvil. A thriller ani omylom. (21.5.2009) ()

Reklama

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Připomělo mi to ten případ v Německu nebo Rakousku,kdy si nějaký magor dal inzerát na net,že chce aby ho někdo zabil a sežral,což je na stopro ta nejvíc nepochopitelná úchylárna o jaké sem kdy slyšel.Tohle ale není to samé.Úplně souhlasím s kleopatrou,že jednání Nancy se dá pochopit (nebo aspon' mě nepochopitelné nepřišlo) a obrovskou výhrou sou pro tenhle film herci,kteří předvádí absolutně uvěřitelné výkony (a to mám s uvěřitelností poslední dobou problém).Samozřejmě hlavně Maria Bello září,ale i Rufus Sewell byl přesně takový jaký být měl.Hudba byla taky výborná,skoro až hypnotizující.Občas byl film i hezky suše cynicky vtipný-''nebudeš potřebovat tohle?'':-))a hlavně-''bavili ste se s manželem o adopci?-ano,ještě než sme se vzali.-a co vám na to řekl?-že má chut' na čínu.'';-DDDD. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Minimalistické, depresivní bez špetky čehokoliv pozitivního ale hlavně výborné, občas až strhující drama o ženě, kterou už nebaví život a najme si někoho, aby jí zbavil jejího utrpení. Skoro až divadelní hra o třech hercích, kteří jsou beze zbytku skvělí. Zvláště Maria zde předvádí snad to nejlepší, co jsem od ní kdy viděl. ()

pm 

všechny recenze uživatele

"Downloanding Nancy" aneb důvod, proč nemám ráda současné americké filmy, které si snažně hrají na umění, ale nejsou ani zajímavé. Milý Johane Rencku, není to vůbec jednoduché! Ono nestačí vzít pohlednou a schopnou herečku, počkat, až bude mít solidní odrost, obléct ji jako outsiderku a nechat ji šmatlat. Přidat jednoho velmi nudného Američana, vykřesat z něj nečekaný herecký výkon a jednoho velmi zajímavého Brita a tomu pro změnu nedat šanci hrát. Zapomněl jsi na dramaturga, celé jsi to zabalil tak, že ačkoliv se příběh stal a další podobné se někde jistě dějí, mě přesvědčíš jen stěží. Po španělských "Něžnostech", rakouských "Antares" a thajské vysoce umělecké nudě "Sud sanaeha" si začínám myslet, že jsem masochistka já. Není možné, abych se během pár dnů nechala trápit tolika vykonstruovanými nebo vyprázdněnými vztahovými pseudodramaty. Tak mne někdo zatraceně šokujte! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama