Reklama

Reklama

Podvodníci

(pořad)
  • Česko Podvádíš mě! (více)
Reality-TV
USA, 2000, 290x30 min

Obsahy(1)

Skrytá kamera pomáha odhaliť neveru partnera či partnerky. A moderátor Joey Greco zase pomáha párom obnoviť ich vzťah a dôveru.  Dôvera, láska a rešpekt sú základom každého vzťahu. Tieto základy sa však dokážu veľmi rýchlo zboriť, ak jeden z partnerov začne toho druhého podozrievať z podvodu a zrady. Reality šou Podvodníci chce pomôcť tým, kto si chcú objasniť situáciu. Detektívi pozorne sledujú partnera podozrievaného z nevery a skutočne ho dokážu prichytiť in flagranti. Moderátor relácie spolu so zainteresovanými stranami sa pokúsi vyriešiť problém, priviesť partnerov k vzájomnej otvorenej diskusii a úsiliu vzťah znovu obnoviť. V každej epizóde vystupujú dva páry, ktorým moderátor Joey Greco chce pomôcť. Zároveň sa venuje aj návratu do predchádzajúcej epizódy, aby sa dozvedel, ako to vyšlo jeho vtedajším hosťom. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (55)

Vančura odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná sračka. Kam ještě může formát reality show klesnout? Dočkáme se někdy verze, kde budou účastníci na povel štábu nakonec umírat? (Když už jim nestačí se před kamerou dokonale znemožnit a zničit si život). Kdyby to bylo aspoň zábavné, ale člověk u toho jen žasne, jak je něco takového vůbec možné. Vrcholně pokleslý pořad, z něhož se mi chce zvracet. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Američan Joey Greco je neúnavný sliedič, ktorý má k dispozícii štáb skúsených spolupracovníkov, niekoľko vozidiel a kvalitnú kamerovú techniku. Jeho relácia "Podvodníci" je založená na tom, že na žiadosť jedného z partnerov odhalí a zdokumentuje neveru toho druhého. Pár dní sledovania, niekoľko minút inkriminujúcich záberov a následná konfrontácia. Tá spravidla býva plná vypätých emócií. Veľmi zaujímavý nápad pre reality show, ktorý by sa zrejme ujal aj v našich končinách. *** ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pro sociopaty lahůdka, pro normální osoby "zábavná" hra na sledovanou s patřičně emocionálním vyústěním. My, lidé, jsme prostě stvoření agresivní, potlačující základní přírodní pudy, a kdy jindy by se podobné city měly projevit, když ne při odhalení nevěry a následné konfrontaci? No nenatočte to! ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Důkaz o tom, že někdy je nejlepší nevědět. Kdo chce vědět moc, dostane se na obrazovku vedle Greca a jeho špionážního týmu, udělá ze sebe naivního blba (kravku) a samozřejmě - kdykoliv k vám přijedou natáčet, nikdy to neskončí dobře ;-) ()

lillien 

všechny recenze uživatele

Televizní šmíráci slídí na pokyn zoufalce, který podezírá partnera z nevěry, kolem záletníka. Když mají dostatek důkazů, že frajerovo zdůvodnění "mám moc práce" v překladu skutečně znamená: "mrdám jinde", tak nastrčí všechny protagonisty do situace, kdy si to mohou vyříkat a máme prý o zábavu postaráno. Až na to, že je to pořád stejně dokola to samé, maximálně se někdy situace vyhrotí, padne facka, nebo kopanec, většinou tečou slzy, stříkají zhrzené emoce, létají nadávky. Ano, takhle to v životě chodí a být v kůži toho podváděného není nic příjemného. Ale koukat se na to mi nepřineslo vůbec nic. Tak nějak se pořád nemůžu zbavit dojmu, že sledováním těch patálií parazituji na neštěstí druhých a tomu neříkám dobrá zábava. ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesně pokrytecké jsou hlavně komentáře týmu "vyšetřovatelů nevěr" typu: "Jste v pořádku?" "Uklidněte se, jde to vyřešit v klidu" a podobné bláboly. Dá se to brát snad jenom jako dobrá nápověda, s kým v Americe nikdy nechodit. Protože pako, které si pozve televizní štáb, aby mohl před všemi předvést, že je podváděný, je ten nejhorší možný týpek na jakýkoliv vztah. A to včetně vztahu korespondenčního. /23. 1. 13./ ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Na vřelé doporučení mé zapálené kadeřnice jsem si tedy pár dílů pustila a nestačila jsem se divit :D.. Já tedy nevěřím ani jednomu tomu příběhu, přišlo mi to ujetý a nepravděpodobný, ale možná se mýlím. Ale ani tak to není záživné. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele

Nestárnoucí komentátor pan Joey Greco nasazuje vážný výraz, protože tady jde o vážnou věc, přátelé! Ve státech to "nevěrníci" nemají zrovna snadné. Pokud máte pocit, že je vám přítel/přítelkyně, manžel/manželka nevěrný/á, stačí zavolat na hotline reality show "Cheaters" a vaše pochybnosti budou za pár dní spolehlivě potvrzeny. Skryté kamery nejen venku, ale i v bytech nic netušících podvodníků, automobilové honičky, sledování pomocí helikoptéry, lži, výmluvy, rvačky, výčitky a mnohdy velmi zajímavá zjištění, jako v životě. A tohle je bohužel u některých nešťastníků sám život. Občas to celé působilo hodně depresivně a mně se z toho otvírala kudla v kapse. "Miláčku, strašně mi chybíš, nudím se a tak se jen pojedu chvilku někam projet." "Za chvíli jsem doma, miluju tě." A přitom záběry skrytých kamer mluví za vše ... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Tento druh "zábavy" asi není pro každého, defacto to ani není vtipné. Show staví na lidské škodolibosti, agresivitě a podobných pudech, které se snažíme v normálním životě potlačit. Viděl jsem dílů pouze několik, ale byla to obvykle síla - samozřejmě především konfrontace jsou pro dotyčné hodně nepříjemné a téměř vždy dochází k nějaké formě násilí (od submisivních chudáků, kteří se nechají pohlavkovat až po ty agresivní hrdiny). Je to zábava, ačkoliv docela nevkusná. Proto 3* ()

kapsomut 

všechny recenze uživatele

Když už nic jinýho, tak člověk musí uznat, že je to hodně zajímavá a neobyčejná show, která mě navíc docela dobře baví! Já bych ale rozhodně podobný problémy přes TV neřešil :) Ale popravdě nevím, jestli věřit nebo ne, že je to pravda. Ale věřim že ano ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Kladiem si otázku k čomu je osožná takáto relácia.Amerika a ich jednotlivé televízie už nevedia ako majú na seba strhnúť a upriamiť všetku pozornosť.Odhaliť neveru partnera je skutočne vrcholne trápnym divadielkom,ako pre podozrivého tak i pre sledujúceho.A to všetko pod drobnohľadom kamery.Mám dosť viac my netreba.A neuznávam takúto formu kvázy ,,zábavy".Ozaj netreba vytahovať všetky špinavosti na svetlo sveta a treba mať aj tú svoju pomyselnú 13.komnatu. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Na co tato show vlastně je? Objevují se zde hlavně agresivní, psychicky labilní lidé, které vždy po odhalení podvodu na sebe křičí a hází po sobě vše možné, jak tlupa paviánů a u mnohých se i IQ pohybuje na stejné úrovni. No některé příběhy jsou zajímavé a skrývají více než jen podvádění. Jenže těchto zajímavých příběhů je minimum. .... HODNOCENÍ: 35% (2*) ()

snared 

všechny recenze uživatele

Nepajcovaný, zaoceánský hyenismus podávaný v klasicky bídácké formě. Skoro jako kouknou se na rozjetýho ježka na silnici - otřesnej pohled, ale stejně se podíváš. A jakmile dojde na konfrontaci, strkaj tam do sebe pomalu jako u Springera! ()

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Dejme tomu, že by to mohlo být i společnosti prospěšné. Takže i hodnocení by mohlo být mnohem vyšší, ale to zpracování pořadu je naprosto děsné. Oni to berou jak výzvědnou činnost kontrarozvědky pracující pro tajné a neexistující oddělení spadající pod CIA. Říkají si detektivové, no a to je už prostě moc. Měli by se vrátit zpět do reality... ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Poslední, co by mě napadlo, kdybych měla problémy v partnerství, je tahat do toho celý svět skrz televizi. Kdyby se tak "detektivové" radši věnovali opravdovým kriminálním činům a ne nějakým narušeným bláznům, kteří nevědí, do čí postele strčit zadek... ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Černoši a bukvice jsou srandovní. Můj otec si u toho vždy večer po pracovním dni skvěle odpočine :) . 40%. ()

Reklama

Reklama