Reklama

Reklama

Lov na příšery

  • Čína Zhuo yao ji (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kedysi dávno žili monštrá vedľa ľudských obydlí. Ľudia ich jedného dňa porazili a oni ušli do vzdialených hôr. Vytvorili si tam vlastné kráľovstvo, v ktorom žijú dodnes. Ak nejaké z nich ušlo z tohto miesta a zablúdilo medzi ľudí, čakala ho smrť. Úrad pre lov monštier odvádzal takú dobrú prácu, až ľudia zabudli, že monštrá vôbec existovali. Tak to platilo až doteraz.
Kráľa však znenazdajky zabijú a tehotná kráľovná je na úteku pred vrahmi. Aby zachránila vlastné dieťa pred smrteľným nebezpečím, odhodlá sa k neuveriteľnému činu. Vloží svoj plod do ľudského mužského tela. Chudák Song Tianyin má smolu, že bol nablízku. Musí si vytrpieť nezvyčajné tehotenstvo a pritom bojovať o holý život, pretože Lovci monštier sú mu na stope. (ČSFD)

(více)

Recenze (15)

sniper18 

všechny recenze uživatele

Tentoraz sa v Číne rozhodli natočiť vysokorozpočtovú fantasy rozprávku pre celú rodinu v štýle, na aký som zvyknutý skôr z americkej produkcie a nedopadlo to vôbec zle. Hlavnou slabinou je ale rozhodne príbeh, ktorý mi neprišiel až tak moc zaujímavý, možno, keby sa viac venoval tomu, čo sa naznačilo v úvodných minútach, takto je to zbytočne obyčajné a hlavne v prvej polovici ma to dejovo vlastne ani nebavilo, pričom ešte aj ľudské postavy si ma moc nezískali. Chcelo by to aj nejakých známejších a lepších hercov a hlavne vymyslieť im zaujímavejšie postavy, keďže ešte aj tých pár známych, ako Eric Tsang alebo Jiang Wu ma v týchto úlohách moc nebavilo. Ale zase technická stránka, ktorá je prvotriedna, atraktívne lokácie, roztomilé tvory a svižné prevedenie to dokázali udržať aspoň na hranici priemeru a dokonca ešte aj tých pár súbojov je v rámci žánru celkom obstojných, takže aj v tejto časti sa na to dá bez problémov pozerať. No v druhej polovici sa to už podstatne vylepší, samozrejme stále to nie je nič výnimočné, ale dejovo mi to už prišlo o niečo zaujímavejšie, rovnako aj hlavné ľudské duo začne byť sympatickejšie a najviac musím pochváliť ich interakciu s najmenším tvorom, ktorá je výborne zvládnutá, dokonca v rámci možností žánru fungujú aj nejaké tie emócie a tak sa mi už na to dobre pozeralo až do konca. Takže toto rozhodne nie je môj žáner, pozrel som si to vlastne len zo zvedavosti, aby som zistil, ako si s tým poradili v čínskej produkcii a podľa mňa celkom dobre. Jednoducho slušná žánrová zábava pre celú rodinu. 65% ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Režisérsky, scénáristicky, herecky - nižší průměr (ve smyslu průměr z masy filmů, která se v Číně tvoří - takže nic extra). Co Monster Hunt tahá z nižšího hodnocení, je myšlenka světa, ve kterém žíjí lidé a mostra, ztvárnění samotných monster, které ač shrekoidní (Raman Hui se v USA podílel na všech dílech Shreka, v případě Shreka Třetího jako spolurežisér) nepůsobí rušivě a překvapivě funguje. Tvůrcům patří uznání za odvahu. Také na Bai Baihe (zde na ČSFD u filmu zatím neuvedenou) se dobře dívá. Na druhou stranu hlavní hrdina je dost nevýrazný, díky čemuž si osobnosti monster kradou značnou část plátna pro sebe (Raman Hui zvládá animované herce líp). Vidět se to dá. V Číně měl film značný úspěch, pokračování je na cestě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Komerčný megahit čínskych kín sa odvoláva hlavne k mladšiemu publiku ( srandovné príšerky a ich roztomilé chovanie ), ale nezabúda ani na tých starších ( podarená akcia ). Avšak celé sa to akosi zmiešalo v podivuhodný paskvil ( zbytočne dlhý ), kde sa divák nevie zorientovať v štýle a prednese príbehu. Tak je to pre tých, či oných? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, jak celkem dětská 3D animace může fungovat v tomhle hraném filmu. Ty postavičky jsou až moc roztomilé, ale ten příběh má spád a hlavně interakce s lidmi mi přišla hodně dobrá. Je to ke konci trochu moc křečovité, ale na to, že jsem do filmu moc velké naděje nevkládal, jsem s výsledkem spokojený. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Boha, toto Číňani posrali na celej čiare. Malo to byť pre celú rodinu, ale kurva kto sa má pozerať na túto infantilnosť, kde sa navyše ukáže tehotný chlap a jeho problémy s pôrodom príšery? Mám rád čínsku produkciu, ale toto ma minulo aj v čase svojej premiéry a aj teraz, keď som sa pokúsil tomu dať po šiestich rokoch druhú šancu. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

děsná čínská blbost, jejich pojetí humoru je pro mne dosti nestravitelné. jedna hvězda za roztomilé příšerky. ()

carter... 

všechny recenze uživatele

60% Až vyjde titul s českým dabingem, bude to pohodový rodinný film. Herecké výkony nejsou na žádné asijské oskary, ale můžete očekávat ,,až s překvapením, vzhledem k volbě 3D zpracování,, fungující animaci a v ní velkou míru monstrózní roztomilosti. ()

Vämpiriüs 

všechny recenze uživatele

Dost přestřelená Čínská komedie, která by měla být fantasy ale spíš je místy až trapná. Šíleně splácaný scénář, který cílí spíše na mladší publikum a pere tunu příšerek i jejich možná chycení či zpracování v podobě jídla. Ostatně možnost sežrat příšerku rozhodně nesmí chybět, jinak by to nebylo Made in China. ()

Pokysek 

všechny recenze uživatele

No těžko říct.... po prvních 5 minutách jsem to chtěl vypnout a to Asii sleduji nejvíc už pár let, tak snesu hodně... nicméně po chvilce jsem si na animaci zvykl.. i na propojení v hraném prostředí. Jako kámen úrazu bych viděl postavu hlavního hrdiny - který je hodně nevýrazný, což přisuzuji samotnému herci a jeho výkonu. Být na jeho místě někdo schopnější bavilo by to docela dobře... zachraňuje to naštěstí pro mě skvělá Bai Baihe (stále u filmu neuvedena - ačkoliv díky ní je film koukatelný). Malý Wube (ředkev) je taky docela fajn a po čase to docela funguje - jen opět škoda hlavního hrdiny, kterému nemůžete dojít na chuť. Diky Bai Baihe, ředkvičce a babičce, která byla z cesty... za 3* ale s odřenýma ušima - je to ale škoda. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Klasická čínská kungfu blbůstka okořeněná kreslenými příšerkami, které evropany nijak neoslní a nezaujmou. Ale většina scének je dětsky vtipných a i dospělého sledování filmu neurazí. ()

michalkop 

všechny recenze uživatele

Příjemná změna po Evropských rodinných filmech. Něco kompletně jiného. Každý den to vidět nemusím, vidět dvacátou variaci na to samé, asi bych nebyl nadšený. Jako první zkušenost, dost zajímavé. Nepřímočarý příběh, u kterého i po konci zůstává dost WTF, zajímavě podané příšery a k tomu "kung fu" souboje. Za mě 65%. ()

renener 

všechny recenze uživatele

V tomto pripade dostane clovek viac nez ocakava. Dobrodruzny pribeh s celkom fungujucou logikou, nadhlad, vtip a spracovanie kde prekvapi ze animacie zapadaju do prostredia aj ked by to v prvych minutach clovek nepovedal. Film na relax a pohodu pre malych aj velkych. ()

Reklama

Reklama