Reklama

Reklama

Wild Style

Obsahy(1)

New York City 1983, Hip Hop exploduje a dostává se do povědomí veřejnosti. Graffiti writer Zoro (Lee Quinones) se pohybuje mezi naprostou oddaností graffiti, pochybnostmi nad nabídkou komerčního graffiti pro sběratele umění a vztahem k Rose (Lady Pink aka Sandra Fabara). Legendární snímek představuje reálné osobnosti rapu, djingu, graffiti a breaku (Fred Braithwaite aka Fab Five Freddy, Andrew Witten aka Zephyr, Chief Rocker Busy Bee, Grandmaster Flash, Rock Steady Crew, Fantastic Freaks, Double Trouble, Cold Crush Brothers) a zachycuje atmosféru kultury a města s téměř dokumentární autenticitou. Wild Style je považován za první Hip Hop film. (0811)

(více)

Recenze (7)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky pořádnýho hip hopu jak dělaný. Ostatní se asi budou nudit. Rapový části zabíraj podstatnou část stopáže a když se nerapuje, tak se breakuje, nebo běží beat a někdo maluje graffiti. Děj je v podstatě jen o klukovi co maluje a pak vymaluje prostor na party. Důležitá je ta pohodová atmosféra. ()

balone 

všechny recenze uživatele

Hip-Hop v té době byl ještě v plenkách a bylo to něco, co dělal člověk pro svoji zábavu ne pro peníze jako dnes. Ale tak samozřejmě můžem se zde podívat, jak to všechno vzniklo a odkud legendy pocházejí. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Jo.. Je to takové naivně přiblblé, ale má to úžasnou atmošku.. A prej to DJ Krushe definitivně přesvědčilo dát se na DJing, takže už jen pro tohle si to respekt zaslouží.. ()

dudyvan 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalý snímek , který ukáže divákům že hip hop neni o rovných čepicích a vytahaných kalhotách.Dávám 90 % a souhlasím s komentářem balona. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie davam ctyri, ale je to spis za tri- mozna by bylo zajimavejsi ten pribeh/nepribeh uplne vynechat a natocit cistej dokument a pocatcich hiphopu a o atmosfere te doby.. ()

Krystowski 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky Hip hopové kultury kult, pro ostatní zřejmě nic neříkající. Fascinuje mě , že ve filmu je naprosto vše co se této kultury týče. Old school is true school :) ()

Reklama

Reklama