Reklama

Reklama

Scoobyho hvězdná olympiáda

(seriál)
  • Česko Scooby-Doo na Olympiádě (více)

Obsahy(1)

Když se tři týmy oblíbených postaviček Hanny a Barbery – Scoobíci, Méďáci a Drsní Drsňáci – pustí ve čtyřech epizodách klasického televizní seriálu do boje o slávu, bude se obrazovka jen hemžit sportovními disciplínami, legráckami a lumpárnami. Provázet vás budou Miláček a Kočička ve slušivých žlutých kabátcích a v bláznivých utkáních se ke Scoobymu připojí i další nesmrtelné animované postavičky, které znáte z jiných grotesek, včetně Hupíka, Médi Bédi, Vali Gátora, Dynamita a mnoha dalších. Epizody: Švýcarské Alpy a Tokio, Japonsko x Acapulco a Anglie x Saharská poušť a Skotsko x Florida a Čína (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

silentname 

všechny recenze uživatele

Tých pár epizód, čo to malo ma priznávam celkom bavilo. Bolo to niečo iné a úplne zbytočné, ale nemôžem povedať, že by to bolo zlé. Ak ste chceli niekedy vidieť Scoobyho a kopec postavičiek z Hanna Barbera seriálov pokope, ako súťažia v športových olympiádach, toto nie je najhoršie. Hodnotenie: B ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Scooby, Méďa Béďa a další postavy ze stáje Hannah - Barberra v jednom seriálu s povedenou zápletkou a ještě lepším zpracováním. Kde jsou ty časy, kdy jsme na to koukali před vyučováním a přímo královsky se bavili? Asi můj nejoblíbenější seriál o Scoobym i přesto, že se obešel bez duchů a příšer. Holt olympiáda, no... ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jak já tohle miloval jako malej kluk a s jistotou mužu říct že až budu mít děti tak se na to budu dívat s nima :) ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Co jsem napsal u scooby doo a strašidelné svátky , že čím větší rok tak tím lepší tak beru zpět , protože tohle je z roku 1977 a přijde mi to lepší. Dost zajímavé a srandovní . 85 minutové díli mi přijdou lepší než 20. minutovky. ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Velice originální seriál ve kterém soutěží 3 týmy - Scoobyho tým, Méďovci a Padouši prohnilí v rozmanitých disciplínách. Ze Scoobyho party je zde kromě Scoobyho i Shaggy. Osobně jsem vždycky fandil Padouchům...Beztak je většinou diskvalifikovali za nějakou levárnu. Sledoval jsem to na Primě v létě 2008, a to bylo zároveň naposledy, co to v Česku vysílali. :D ()

MooNster 

všechny recenze uživatele

Když scénáristům dojdou nápady tak vezmou všechny postavy z různých seriálů a vytvoří z toho tuhle blbost ve které jsou navíc všechny díly naprosto o tom samém. ()

BlacksharkX 

všechny recenze uživatele

Ještě si pamatuju, jak jsem na to koukal jako malý kluk a připadalo mi to fakt luxusní. Vždy mě to pobavilo (obzvlášť ten zápornej pes - Mrmla) a rád jsem na to koukal...8/10 ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Vtipné klání mezi členy spolku Hanna-Barberra. Sem tam vtipné, sem tam až přílišpřehnané. Jako malá jsem se na tuhle partu dívala na satelitu, tak stále k tomu mám vřelý vztah a můžu se na to podívat i téhle době. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak táto seriálová športová "mašina" teda u mňa nezaskórovala. Nezmyselné športovanie rôznych nesympatických tímov, otrasné animácie a bezduché dialógy. S týmto jednoducho nemohli tvorcovia zaujať ani náhodou. Videl som len celovečerný film zložený zo štyroch epizód, na tie ostatné som sa vykašľal. Nemalo to význam. 35 % ()

regin odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se to jmenovalo zrovna takhle, každopádně kdyby tenhle seriál se psem s divným hlasem a partou mimózních adolescents pubescents neexistoval, pořád by bylo na světě hezky. ()

Slimaca 

všechny recenze uživatele

Občas se zasmějete (to nemůžu říct), nicméně se vše tak trochu opakuje pořád dokola. Jiné seriály se Scoobym jsou lepší. 38% ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zábavné seriály o závodech jsem moc nemusel. I tak jsem to sledoval o prázdninách roku 2008. Ale nepobavilo ()

Reklama

Reklama