Reklama

Reklama

VOD (1)

Když výzkumníci americké tajné služby Bruce a Lloyd, kteří pracují na nejmodernějších vynálezech pro špičkové agenty, vytvoří jedinečný „neviditelný plášť“, hned jim ho někdo ukradne. Nezbývá jim, než vydat se do terénu a najít ho dřív, než bude pozdě.  Bruce (Masi Oka) a Lloyd (Nate Torrence) jsou výzkumníci americké tajné služby, kteří pracují na nejmodernějších vynálezech pro špičkové agenty. Nyní vytvořili jedinečný „neviditelný plášť“, díky němuž by jejich spolupracovníci mohli lépe bojovat se zločinem. Bohužel však jim někdo fenomenální vynález ukradne, a proto se sami vypraví do terénu, aby jej našli, protože by mohl padnout do rukou KAOSU. V tom jim budou pomáhat ale i bránit agenti CIA a ženy, u nichž si nikdy nemůžete být jisti, co vlastně chtějí...
Příběh se místy prolíná s dějem komedie Dostaňte agenta Smarta a můžeme se v něm tudíž setkat i s některými postavami známými z tohoto filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 4/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// PLUS: Masi Oka, Jayma Mays, občas vtipné dialogy a parodické prvky na špionážní filmy, navíc je to krátké MÍNUS: Nate Torrence opravdu nezaujal, spousta scén vyzní naprázdno a často je děj i nudný***Celkem 47%***Dost jsem se těšil, ale žádná sláva to není. Snad mladší publikum se zasměje. Já se tedy taky občas smál, ale ne moc často. Rozhodně ale musím vyzdvihnout nápaditost tvůrců, ať už se jedná o název země nebo vymyšlené politické události, ale především za tvůrčí schopnost ve vynálezech, jejich provedení a používání./// PS: Mě osobně by se víc líbilo kdyby si film hrál na vážnou notu. Postavy bych neměnil, ale přitvrdil bych, protože jako komedie to zase tolik nefunguje. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Asi každý ví, že Maraguay leží mezi státy Paraguay a Uruguay. Poněkud méně známou skutečností je fakt, že prezident této země se dostal k moci cestou úplatků, vražd, svobodných voleb sponzorovaných USA, následovaných masakrem a potlačením lidských práv. To je ale zloduch. A nyní ještě k tomu ukradl vynález Brucovi a Lloydovi, kteří musí opustit bezpečí laboratoře a vydat se hrdinně do akce. Z takového námětu by se jistě dala vykouzlit mnohem zábavnější záležitost, ale já jsem to bral jen jako hodinový doplněk stravy k neporazitelnému agentovi Smartovi a celkem příjemně jsem se u něj pobavil. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle zůstalo přesně v půli cesty mezi parádní zábavnou jízdou a průměrnou komediální blbostí. V podstatě každou chvilku v příběhu to už už vypadá, že se film rozjede a bude to kulervoucí jízda, jenže ono se to vždycky těsně před rozjetím zadrhne a skočí zase zpátky na začátek a celej koloběh se opět opakuje, nicméně nakonec sem se dočkal v úplným závěru, kdy se znenadání vynoří parádní akcička na ambasádě a krom toho hlavní dvojička Nate Torrence a Masi Oka je po celej film kurevsky zábavná a jejich vychytaný vynálezy nemaj naprosto žádnou chybu. 3,5* ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Když má komedie prostý děj a morální klišé, je to v pořádku. Když má navíc nesympatické herce a nefunkční gagy, je už něco špatně. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pochopiteľne slabšie ako Get Smart, ale nie je to úplná blbosť. Pár nápadov stojí za pozornosť, herci pekne parodujú, párkrát som sa zasmial a ubehlo to navyše naozaj rýchlo, takže som sa ani nemal kedy začať nudiť. 60%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

V době, kdy agent Smart plní v kině svou první bláznivou misi, vyšla na dvd mise jeho dvou kolegů vynálezců. A kupodivu to není taková katastrofa, jakou tituly direct-to-dvd většinou bývají. Není to sice megavtipný jako hláškující Carrel a je tam dost slabých míst, ale je tam taky překvapivě docela dost vtipných okamžiků. Navíc hlavní dvojice Masi Oka a Nate Torrence jsou sympaťáci a zachraňují co se dá a jejich vynálezy jsou docela fajn. Pobaví i camea z áčkového bratříčka (hlavně Anne Hathaway) a celý je to naštěstí až moc krátký na to, aby to začalo nějak extra nudit. Na Smarta to nemá ani v nejmenším, ale svůj účel to myslím splnilo. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Neškodná blbůstka, která je jako bonus u agenta Smarta. Výhoda tohoto filmečku je jeho kratká stopáž a pak dvojice sympatických ajťáků/inženýrů. Btw. kde je ten Maragai? ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Slušná parodie na špiónské filmy hemžící se bláznivými technologiemi a nápady. Dvojice agentů byla zábavná. Délka naprosto ideální. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Tyto postavy mě nenadchly ani v Get Smartovi, takže jde vidět, že film je jen takovej maličkej parazit. Přemejšlím, jestli jsem se vůbec zasmál, ale stop - nebudu ani přemejšlet, ten celkovej pocit z toho mluví za sebe. Všechno to bylo až puberťácky trapné. Hlavně obtloustlej všepožírající Nate Torrence mi přišel hodně hodně hodně špatnej... i když za to možná může ten tělesný tuk. Ani v kombinaci s Masi Okou (nebo s Masi Okem?) se jim nepodařilo za celou dobu mě nějak extra pobavit, a tak jsem velebil toho, kdo z toho udělal délkou jen poloviční film. To stačilo tak akorát, abych nemusel dávat odpad. Na průměrněskvoucí dvě hvězdy je to zas ale málo. Prostě je to něco, co vlastně ani nechcete a nepotřebujete vidět. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Nato, že to malo takmer nefunkčný humor a dejovo to bolo povedzme poslabšie nevyznievalo to celé až tak zle....o čo sa veľkou mierou pričinila asi aj malá dĺžka filmu...( len niečo málo nad hodinu ). A ak to beriem ako paródiu tak to bola asi jedna z tých pozerateľných.... ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Dva snaživý šprti se dostanou k agentské práci a všechno jen kazí :D celkem pobavilo, ale vyskytly se i trapné chvilky 50% ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Pro mě je nakonec tahle odnož Get Smart lepší než hlavní film. Příběh šprtů, kteří nevědí, jak na agentskou práci, mi přišel zajímavější než přehnaně snaživý Max.. Že by se ale jednalo o nadprůměrnou komedii, to se taky nekoná, takže neurazí, nenadchne. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Než abych komentoval ubohé herecké výkony, trapné hlášky a primitivní příběh. Vystačí myslím jen toto - nezabaví ani při deštivém letním dnu... 25% - 1* ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Na rovinu tvrdím, že na to, že jde vlastně jen o doplňující béčkovou pidijednohubku k rádobykinohitu Get Smart, pro mě osobně se tato blbůstka stala daleko zábavnějším a odvázanějším kouskem, než právě zmiňovaný (ne)trhák. Dostaňte agenty Bruce a Lloyda má totiž jednu obrovskou výhodu. Ikdyž jde totiž o neuvěřitelnou hloupost a naivitu s prostinkou zápletkou, ve výsledku je to opravdu zábavná a vtipná podívaná. Humor tu je především tedy toho jednodušího ražení, nicméně jen minimálně kdy sklouzne k trapnosti a naopak má většinou skutečně zábavné vyústění, vtipné dialogy a scény jsou prostě vážně vtipné a to se cení. Ovšem, můj názor je jednoznačně ten, že hlavním zábavným prvkem není ústřední duo výzkumníků Bruce a Lloyda, ale všechny ty vedlejší postavy a postavičky okolo nich. Takže jejich šéf, agenti CIA, prezident Maraguaye a hlavně jejich prostovlasý kolega, na kterém testují veškeré své vynálezy, ti všichni doslova hýří funkčním vtipem a zábavostí. Zápletka je ale skutečně pitomoučká, nicméně za těch 65 minut nestihne tu svou hloupost nějak moc rozšířit, takže se dá lehce překousnout. Dostaňte agenty Bruce a Lloyda se dá zkrátka velice jednoduše popsat. Naivní a prostinká podívaná, nicméně zábavná více než dostatečně. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Člověk by si podle hodnocení a názvu řekl, zase nějaká prašivina, co jde rovnou na video, pak to shlédne a............měl pravdu ! Né, překvapivě poměrně vtipná a odsejpající komedie o agentech-debilech..............moje hodnocení = 6 z 10. ()

Phillo 

všechny recenze uživatele

Totálne neškodná, kruto neoriginálna, no aj cez to všetko v niekoľkých ohľadoch "originál" prekonávajúca blbosť. Fyzické gagy na prekvapenie fungujú, zápletka síce neosloví, no ako tak pozornosť udrží. A vzhľadom na to, že podobným príbehom sa nás snažia omámiť nejedny omnoho "väčšie" komédie, v tomto prípade to nepôsobí podobne kŕčovito a znudene. Komediálny priemer, ktorý sa dá ospravedlniť. 55% ()

Reklama

Reklama