Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Diskuze

Yoshika

Yoshika (hodnocení, recenze)

Upřímně nechápu uživatele Marek1991. Napíše, že je to hloupost pro děvčata mladší 15 let a dá tomu odpad. Ne, že by tu takových nebylo víc. Ano, pro starší publikum (a asi hlavně mužského pohlaví) to bude blbost. I já bych to více ocenila tak před 7 lety. Ale i přesto dávám 4* z jednoho prostého důvodu - pro ty náctileté slečny to musí být skvělý seriál :) Jasně, že je to trochu hloupoučký, když je to určeno pro mladší publikum ;)

Josei

Josei (hodnocení, recenze)

Někde jsem četla, že by měl být film. Nevíte o tom někdo něco (cokoliv)?

Bibinka99

Bibinka99 (hodnocení, recenze)

ZBOZNUJU TO!!!!!!!!!!! muzu na to koukat od rana do vecera,fakt se mi to strasne moc libi... sice druha serie byla slabsi ale prvni a treti jsou proste BOMBA!!!!! protoze ve treti serii tam spoustu postav odejde a prijde spoustu novych(napr. Bella misto Emmy, Will misto Eshe,Sofie misto Sharlott,atd...)ale v podstate hrajou ty same role :) vazne nechapu ty,co davaj "odpad" ...

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Tahle břečka je nejhorší (ano čtete správně nejhorší) co mohlo Desnay Channel vypustit do světa.

bery237

bery237 (hodnocení, recenze)

není to tak zlé... :D Na jetixu maže jeden díl za druhým, takže už to každý, kdo to sleduje, má ohrané. Nápad je to velice zajímavý, a je to i hezky zpracované - je tam trochu ukázaná austrálská krajina, a jejich ocasy jsou dokonalé. Kdybych je potkala ve vodě, ráda bych uvěřila :D Není to na nějaký přehnaný zájem... ale jak už bylo řečeno, kulisa je to dobrá.

Reklama

Reklama