Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Ajajáj... Videl svojho času z tohoto seriálu viac ako by bolo zdravé keďže to sledovali moje sesternice. Disney by moli prestať nakrúcať podobné seriáli, hlúpne z toho mozog. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Romanticky štylizovaná rozprávka pre staršie deti o 3 kamoškách, ktoré sa menia na morské panny. Divím sa, ako slušne je to spravené. Očakával som JETIXácky výplach mozgu a dostal som ľahko nadpriemerný a občas aj zaujímavý seriál o teenage problémoch, ktoré prekonáte s pomocou priateľov a rodiny, okorenený druhotriednymi, ale občas nápaditými dobrodružnými epizódami. A tie 3 holky sú pekné. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

První série mě šíleně bavila. Jak se společně snažily přijít na to, jak tohle ukončit. Emma, jež miluje plavání, se musela svého koníčku vzdát, Cleo neumí plavat a tohle se jí příčí. Snad jediná Rikki opravdu miluje svou novou podobu. Nakonec všechny tři zjistí, že je to to nejlepší, co je mohlo potkat a užívající si. Herecký výkon Phoebe nebyl nejlepší, zdála se mi oproti Caribě nebo Claire nesvá. 40% Druhá série byla o něco lepší, do problémů se dostala i láska mezi postavami a odhalení mořských pannen. 20% V třetí sérii začíná zvrat s příchodem Sharlot a rozchodem Cleo a Lewise. Kdo by řekl, že bude další mořská panna? Brittany nebyla dobrá volba, do role se mi nehodila, nepřišla mi věrohodná a mrchu hrát taky neumí. Phoebe se na druhou stranu mnohem zlepšila. 30% A poslední série byla asi jedna ze slabším. Příběhově pokulhávala, nasazení nové herečky, aby doplnila trojici pannen, protože Claire musela odejít, nebyl dobrý tah. Indiana je sice pěkná, ale nesedla mi. Taky nová tvář kluka, hádky mezi přáteli. No prostě kaše. 10% Celkově to není špatný seriál, měla jsem ho ráda v původní sestavě, když jsem byla menší. Tajně jsem si přála být mořskou pannou. 25% ()

Tsukikage odpad!

všechny recenze uživatele

Stydím se za to, že jsem na to koukal, ale mnozí z vás moc dobře ví, co s člověkem udělá nuda u televize a každodení příchod ze školy, lehnutí na gauč a zvednutí za 3 hodiny. Asi jsem musel být fakt líný prase, že jsem se nezvedl, i když na scénu přišlo tohle. Varuji široké okolí před tímhletím! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Zdejší ukřivděné hodnocení mě docela mrzí, protože tohle je nejen seriál, který dlouho doprovázel mé dětství a kvůli kterému jsem si v bazénu hrála na mořskou pannu, ale je to i seriál, který si mile ráda pustím i teď a pustím ho i jednou svým dětem. Postavy jsou vtipné, zápletky se sice párkrát opakují, ale jsou pořád poutavé a druhou sérii považuji za tu úplně nejlepší, protože záporačka Charlotte je skvěle napsaná a hne každému žaludkem. Třetí řada sice naštve absencí Emmy, ale pořád je to jeden z těch seriálů, na které velmi ráda vzpomínám. ()

Morzael odpad!

všechny recenze uživatele

Totalní blbost, od úvodní znělky až do konce každé epizody, totální slátanina a hovadina. Mám rád fantasy, magii, a nadpřirezeno a hlavně filmy s touto tématikou, ale tohle je totalní šlápnutí vedle. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Souhlas s DJ Obelixem a ScarPoulem. Stejně jako u Ztraceného světa, ani tady nechápu tak nízké hodnocení. že by opravdu byli současní diváci natolik zhýčkaní? Těžko říct proč tomuto seriálu dává tolik lidí tak nízké hodnocení. Objektivně by to bylo klasicky za tři, ale scénářem, dějem, charakterem postav a dialogy to rozhodně nemá na nic nižšího. Takový Tak jde čas nebo Rosalinda apod. si odpad! zaslouží už z principu, ale tohle je příjemný, milý seriál s dobrými postavami, pěknými hlavními herečkami (Cleo je něco jako prototyp bohyně, pro mně:-) a hlavně skvělým dabingem. Lewis jako hlavní mužská postava je pohodář a hláškuje o 106, místy o 107. A holky? O těch snad mluvit nemusím ;-) Druhá série si zachovala kvalitu první. Navíc nesklouzla k sentimentálním a otevřeným sexuálním scénám. Víc než pusu tady neuvidíte. A to dělá tenhle seriál perlou mezi dnešníma seriálama přecpanýma sexem a..sexem. Jinými slovy na H2O mi nešahejte:-) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Mě se to zdá jako strašná kravina, jediné čím se to liší od telenovel, je že přecitlivělé, hlavní hrdinky jsou mořské pany :-D, ale uznávám že svoje publikum si to zřejmě najde už jen proto že přítelkyně nevynechá jediný díl.. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Prostě jednoduchý prvoplánový seriál pro menší i větší holky, u něhož jsem se skoro styděl, že ho sleduju taky. Náplně jednotlivých dílů si kromě pilotu vůbec nevybavuju a nějak obzvlášť mě to neirituje. Vlastně jsem se se sestrami vždycky koukal jen kvůli Phoebe Tonkin, pro niž jsem měl poměrně slabost. Ona i Claire Holt naštěstí i celkem prorazily, jen škoda, že do stejných hovadin, jako ve kterých jako teenagerky začaly. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kinematografický masterpiece, change my mind. Já ten seriál prostě miluju. 10/10, Lewis nejlepší postava je to swagger. 3 série je trošičku slabší, možná protože se změnila jedna hlavní postava, která avšak je taky mega dobrá, ale i tak tu sérii miluju. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Tvůrci H2O: stačí přidat vodu se asi rozhodli vyrovnat se seriálům Disney channelu. Co se týče debility se jim to povedlo a některé kousky "továrna na sny" dokonce australský seriál překonává. ()

anusha 

všechny recenze uživatele

je to hlupost lenze je to hlupost pre 9-13-rocne dievcata .. a uplne chapem preco sa im to tak paci .... 3 strašne sexi kočky ktore ziskaju superschopnosti navyse si nemusia vymyslat ziaden kostym pre superhrdinou maju ho prirodzeny pretoze su morske panny .. pocas splnu su vzdy trosku mimo a vyvedu nejaku hlupost co je samozrejme strasna zabava ...v kazdej serii a sa objavi nejaka dalsia dievcina na ktorej opis staci jedno slovo-bitch ,ktora im robi same naprieky no nakoniec sa ju dievcatam podari porazit... a nemozno zabudnut ta chlapcov nasich morskych panien zalubia a vonkoncom im ich ryby chvost neprekaza .... im no ordinary girl i come from deep blue underworld.... ()

Reklama

Reklama