Reklama

Reklama

H2O: Stačí přidat vodu

(seriál)
  • Austrálie H2O: Just Add Water (více)
Rodinný / Fantasy / Drama / Dobrodružný
Austrálie / Německo, (2006–2010), 32 h 30 min (Minutáž: 25 min)

Kamera:

Zenon Sawko

Hrají:

Cariba Heine, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Indiana Evans, Brittany Byrnes, Craig Horner, Jamie Timony, Lincoln Lewis, Angus McLaren, Lucy Fry, Luke Mitchell (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(78)

Tři dospívající dívky uváznou na zdánlivě opuštěném ostrově a připletou se ke kouzelnému jezírku, které z nich udělá mořské panny s čarovnou mocí. (Netflix)

Recenze (124)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* dávám jen proto, že to není pro mě a fakt jsem se nepobavil ani nic nenaučil. Je to bohužel hrozně hloupé a trochu mě mrzí, že argument typu "je to pro mladé a dospívající holky" je tu tolik přetřásán. Je to hloupé a kdo to sleduje a jakože se mu to líbí, hloupý zákonitě být nemusím, to netvrdím. Ale evidentně nemá vkus a stačí mi k zábavě fakt málo. Asi tak. :D Viděny všechny díly :D :D ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Stačí přidat do kýblu SO4 a chrstou mi to do ksichtu, abych si vypálil oči a nemusel na tuhle stupiditu o třech puberťačkách panách, s vocasem delším jak černochovo péro, dál koukat. Opravdová kastrace mozku v přímém přenosu na televizních obrazovkách. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

V celku dost nudnej seriál. Na první díly se dalo docela dobře koukat , ale zbytek byli dost nudný díly s blbými scény. ()

AndreyCSFD 

všechny recenze uživatele

Ono to není tak blbé, jak by se mohlo ze zdejšího hodnocení zdát. Neoddiskutovatelným pozitivem je, že seriál se vyhýbá rádobyvtipným hláškám, děvčata nejsou afektovaná a herci nepomrkávají spiklenecky na kameru a odmyslíte-li si ty ploutve a triky, jedná se o pěkný seriál pro děti, který je milou sondou do života tří holek z přímořského městečka. Seriál má vzestupnou tendenci - od dílů vyloženě pro mrnata seriál rostl postupně s diváky a našel si svoje místo a díly, kde hlavní protagonistky řeší milostné problémya školu jsou mnohem reálnější a uvěřitelnější než milostné patálie mládežníků z Beverly Hills. Navíc si přičtěte atraktivní prostředí přístavu, slušivé oblečky hereckého ansáblu a civilní atmosféru seriálu a hned máte docela slušnou zábavu na půl hodinky. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Keď sa na to tak hlbšie pozerám, seriál mohol mať skvelý úspech niektoré scény iba lepšie pehĺbiť..a samotná hlavná vec seriálu oni sa nasmú vody dotknúť...viete koľlkokrát som s napätím čakal na to či na nich voda kvapne? Skvelý seriál po prebdenej noci :) ()

Hell_ena 

všechny recenze uživatele

Jojo :) Jako malá jsem to sledovala pořád :D No každopádně je to něco jiného, takže to pro mě bylo úžasné spestření. Akorát mě mrzí, že tu proměnu nemohly kontrolovat :( Jinak je to docela zajímavý seriál, na který se dobře dívá. Pro mladší věkovou kategorii docela ideální (ikdyž dneska lidi koukaj na všechno :D) ()

Pat_rick_fan 

všechny recenze uživatele

Austrálsky rodinný bizár, ktorý som musel pár krát so sestrou strpieť, kým na Disney Channel nezačal Phineas a Ferb :D Ale bolo to tak poctivo girly, prihlúple a odveci, až to malo svoje autentické čaro. ()

Grimlok 

všechny recenze uživatele

Debilita už jenom podle názvu. Po shlédnutí několika dílů ještě větší debilita. Jedna hvězdička za ty holky. ()

Liduskaa 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí na kterou se dá na Jetixu dívat,i když opakování jednoho dílu dvacetkrát není nic moc....ale má to tu výhodu, že pokud se občas na Jetix díváte nevyhnete se tomu abyste neviděli celou řadu:) ()

cure 

všechny recenze uživatele

Tie dve hviezdičky si dievčatá zaslúžia. Áno scenár je jednoduchý a prihlúpli, zároveň sa ani na nič nehrá a nesnaží sa rozdávať múdra plným priehrštím. Jak bol, tak odišiel a zostali po ňom, len kruhy na hladine. 40% ()

Reklama

Reklama